FormationUngdomsuddannelse og skoler

Generelt kulturel kompetence i uddannelse

I slutningen af sidste århundrede, da skoler var lige begyndt at bruge moderne teknologi, har lærere og psykologer talte om den angst, der snart i stedet for læreren i klasseværelset er en videobåndoptager.

Krisen af betydningen af moderne uddannelse

Når , Pontius Pilate spurgte Jesus om, hvad der virkelig er sandheden. Og hvad der udgør uddannelse? Hvad er den generelle kulturel kompetence i uddannelse? uanset om de er begrænset til kun en simpel overførsel og tilegnelse af viden og færdigheder? Ved første øjekast, at svaret på spørgsmålet er helt indlysende, fordi uddannelse er forbundet med overførslen af de erfaringer, som tidligere generationer af unge.

En del af progressive forskere og undervisere er ikke enige i denne definition. De er overbevist om, at der er en personlig paradigme for moderne uddannelse, orienteret mod identifikation og udvikling af de enkelte studerendes evner. Generelt kulturel kompetence bør være et medium for bevægelsen af barnet på en individuel bane.

Minimum uddannelsesprogrammer

I de nye uddannelser standarder foreskrevne mindste for hver akademisk disciplin, samt kravene til kandidater af 4, 9 og 11 klasser. Disse er specifikke færdigheder og evner, som barnet har at bevæge sig fra et stadie af uddannelse til en anden eller til at forlade væggene i moderen institution. I forbindelse med indførelsen af de endelige prøver i primære og sekundære skoler i test mode, lærerne har tid til personlig orientering og udvikle generelle kulturel kompetence af studerende, for dem er langt mere vigtigt at forberede børn til OGE og eksamen. Det er ikke altid læreren har mekanismer for personlig planlægning af læreprocessen, at foder af samme materiale på forskellige måder for hvert barn. Desuden er der i den moderne skole er der problemet med subjektivitet og personlig vurdering af uddannelsesmæssige resultater.

Personlighed-orienterede paradigme moderne uddannelse er, men for den fulde gennemførelse kan ikke tale i skolepraktik.

Realiteterne i den moderne skole

Den situation, der nu har udviklet sig i uddannelse estimeres som kritisk. Den praksis og undervisning i teorien er i øjeblikket i overgangen fra en simpel overførsel af færdigheder og viden til paradigme for "voksende udvikling af personlighed." Det er nu dannelsen af generel kulturel kompetence bliver et vigtigt emne, en nødvendig forudsætning for den fulde udvikling af den yngre generation.

Funktioner af den nuværende situation

Prøv at finde ud af den nuværende situation i uddannelse, for at forstå årsagerne til problemerne, for at identificere muligheder for deres løsninger. For at oversætte fra det doktrinære niveau af hands-on slags paradigme elevcentreret undervisning, første lærere selv må revidere deres generelle kulturelle og faglige kompetence.

Den følelse af personlig uddannelse

Dette paradigme indebærer anerkendelse af det unikke i hvert barn, der er behov for udarbejdelse af individuel pædagogisk bane. det er i dette tilfælde antages udviklingen af fælles kulturel kompetence. Attributter for den enkelte elev er viden, færdigheder, praktiske færdigheder, men personlig tilgang, vil de være forskellige for hver elev.

På funktioner elevcentreret læring

Fortalere for denne pædagogiske paradigme er overbevist om, at udviklingen af kultur i almindelighed faglige kompetence er kun muligt med denne metode til træning. Funktionen af den personlige tilgang er at give refleksion og individuelle uddannelsesmæssige resultater af systemet af barnet. Det antages ikke blot dannelsen af Zun, men også valget af uddannelsesinstitutioner, hvor barnet har ret til selvbestemmelse, mere viden, kendskab til bestemte historiske og kulturelle resultater af den foregående generation. Det er i dette paradigme nævnte generelle kulturel kompetence. Skoledreng identificere og udvikle deres holdninger til forskellige objekter af naturen og samfundet.

Personlig følelse af A. N. Leontevu

Forfatter personlig uddannelse koncept overbevist om, at den generelle kulturelle kompetence hjælper barnet til at finde et motiv til selv-beherskelse af viden, tilegne sig nye færdigheder. Han er overbevist om, at det er de motiver påvirke holdninger og livssyn af barnet, opmuntre ham til aktive uddannelsesaktiviteter. Hvis Zun ikke er relateret til den faktiske objekter den studerende kunne være personlig mening, hverken som elevcentreret undervisning tale ikke gik.

Resultaterne af forskningen i moderne pædagogik

Generelt kulturel kompetence er nævnt i værker af mange nutidige lærere og psykologer. De er overbevist om, at søgningen efter meningen med at få viden, og udvælgelsen af undervisningsmetoder er vigtige konkrete skridt:

  • Den personlige kreativitet for barnet i forhold til studeret fysiske eller sociale objekter, som er fordelt efter forskellige uddannelsesområder.
  • Bevidsthed om skoledreng af sin erfaring, viden, der er blevet erhvervet under studiet af generelle kulturgoder og værdier.
  • Position, såvel som personlige holdning til den sociale oplevelse og generel kulturel viden.

Dannelse af fælles kulturelle og faglige kompetencer hjælper barnet til at forstå sin egen plads i samfundet, til at stræbe efter selvudvikling og selv-forbedring. Barnet har en mulighed for at fremhæve den grundlæggende version af indholdet af uddannelse den del, der havde brug for ham for fremtidige liv. Efter introduktion til dannelsen af et element såsom kompetence, er blevet udviklet uddannelse andengenerations standarder. Elev GEF skulle tilegne sig viden på forskellige områder, men i dette tilfælde er det muligt den fulde udvikling.

Indholdet af begrebet "kompetence"

Oversat fra latin, ordet er en liste over spørgsmål, svar, som er meget velkendt for mennesket. menneskelig kompetence i nogle område indebærer besiddelse af de relevante færdigheder og viden, hvorigennem han kan udtrykke sin holdning til det behandlede emne. Dette koncept i lang tid brugt i den indenlandske pædagogik.

For eksempel er den sproglige kompetence veldokumenterede, anvendt fremmedsprog lærere. Indført og generel kulturel kompetence bachelorgrad i hvert fag område og niveau for videregående uddannelse.

For nylig, er sådan noget som "kompetence" ikke længere er forbundet med generel pædagogisk, didaktiske, metodiske begreber. Årsagen - på en systematisk og praktiske funktioner og udvikling metasubject forbindelser mellem forskellige områder af det moderne liv.

Kompetencen af den russiske uddannelse

For nylig, den russiske uddannelse styrker rolle kompetencer. Som en af dem kan være nævnt i kompetence de generelle kulturelle aktiviteter. Det indebærer udvikling og anvendelse af traditioner deres folk, dannelsen af patriotisme og spiritualitet. For nationale uddannelsessystem tilstedeværelse eller fravær af fælles kulturel kompetence er særligt vigtigt.

Under kompetence refererer til den mængde af formåen, færdigheder og viden, der hjælper en person til at løse visse problemer.

Kompetence indebærer besidder en vis kompetence, som omfatter personlige holdning til emnet aktivitet.

Under kompetence studerende refererer til uddannelsesniveau og kompetence er en personlig kvalitet eller mængden af kvalitet samt et minimum erfaring i et bestemt område. I "Uddannelse Modernisering Strategy" definerer alle de kompetencer eleverne under hensyntagen personlige egenskaber. I forhold til forskellige aspekter af moderne uddannelse har identificeret en række funktioner og kompetencer kompetencer. Om identiteten af barnet bør afspejle og udvikle hans ønske om at studere og analysere virkelige verden objekter de. De er multidimensional, inkluderer alle grupper af kvaliteter, der skal udvikles i barnet. Pædagogisk kompetence hjælper eleverne assimilere bestemte skolefag, at bruge denne viden i fremtiden erhvervsmæssige aktivitet. For eksempel har lært i løbet af mine studier i skolen kompetence borgeren, for at bruge hendes kæreste udløber efter op. Hvad er inkluderet i strukturen af undervisningen af udtrykket? Det første navn variant hierarki (mål, obschepredmetnaya, nøgle). Yderligere indikeret er de objekter, som kompetence vil blive administreret. Den tager hensyn til de sociale og praktiske orientering, værdien af reference for samfundet. Optionerne vil være at udføre kontrol og evaluering, der tager sigte på at identificere graden af barnets kompetence som indikatorer. Dette sæt af egenskaber er angivet i alle regler, metodisk og pædagogisk litteratur, samt test materialer.

konklusion

Der er et hierarki af pædagogiske kompetencer. Indholdet af uddannelsen er opdelt i metasubject, inter, objektiv. Metasubject typisk for enhver domæner, men den materielle kompetence står for disciplin. På hvert trin af uddannelse tildeles deres egne versioner af de krav, under hensyntagen til de psykologiske og alder særlige forhold i de studerende. Generelt kulturel kompetence er forbundet med de nationale særegenheder og universel kultur, åndelige og moralske grundlag for livet i menneskeheden. Den dækker det grundlæggende i familien, sociale, sociale traditioner og skikke som en særskilt nation og hele menneskeheden. Det er denne kompetence er forbundet med en forklaring på religionens indflydelse på samfundet, dannelsen af spiritualitet af befolkningen. Den beherskelse af denne kompetence omfatter en rationel anvendelse af menneskets fritid, at være opmærksom på studiet af kulturarven i deres region, i regionen. For at få fuldt udbytte af den yngre generation dannede generel kulturel kompetence, blev særlige kurser om regionale undersøgelser introduceret på grunduddannelsen fase. I deres indhold program omfattede spørgsmål vedrørende familie tradition, grundlaget for religionen. For at opgradere skole, gymnasium, universitet, var komfortable i en social indstilling, er det nødvendigt at danne den generelle kulturel kompetence.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.