FormationUngdomsuddannelse og skoler

Landskab poesi Lermontov M.Yu .: detaljeret analyse af kreativitet

I historien om den russiske litteratur, kunst Mihaila Yurevicha Lermontova - discipel og efterfølger af sagen Aleksandra Sergeevicha Pushkina - en særlig plads. Beskrivelse af natur og landskaber i den røde tråd, der løber gennem hele sit arbejde. Landskab poesi Lermontov forbløffende. Det afspejler sig i det, vil du lære i denne artikel.

koncept

Naturen er sjælen i Lermontov poesi. Det er her, den unge digter er det højeste værdier: perfektion og frihed. Poetiske refleksioner, såvel som maleri, er fuld af naturen. Digtet "Ismail Bey" begynder i den første del med linjerne: "Jeg hilser dig, Kaukasus, den grå!"

Forfatteren skriver, at den lyriske helten i Kaukasus er ikke en fremmed, at bjergene var hans barndom, og disse Himlene, han er vant fra en tidlig alder. Han ser den skønhed og barske bjerge, sammenligner med spøgelser og skygger af skyer. Unge talenter som digter hjælper hans kunstneriske talent.

Landskab poesi Lermontov repræsenterer fred, favorit billeder hjemland og evige kolde skyer. Hertil kommer, at karakteren af digteren afspejler den interne lyriske stemning, hans ønske om et fælles ideal. Takket være denne artikel, vil de studerende være i stand til at skrive et essay "Landskab tekster Lermontov".

1837, februar

Vanskelig tid for Mikhail Yurevich. På tærsklen til Pushkin døde. Den unge digter under indflydelse af den tragiske død af russisk talent og en ven skrev digtet "Døden af en digter." For hans skabelse er han blevet anholdt. Helt alene blandt de nøgne vægge af digteren sind igen vender sig til naturen. Han skriver om den gulfarvning felt, livlig brise, grønne skov, have, blomme, kølig måde og så videre.

Landskab i teksterne Lermontov M.Yu. Det afspejler den søgen efter fred og harmoni, men det er bare et øjeblik. Faktisk digteren er i problemer og sorg, fordi det er omgivet af vulgaritet og løgn, fjollet forfængelighed sekulære samfund. Alt dette fører til det faktum, at han skrev et digt højt, gennemblødt med bitterhed, smerte og vrede, rettet til bødler frihed.

I naturen, Lermontov reddet fra grusomhed og ufølsomhed af den menneskelige verden, hvor han finder trøst, fordi den er fuld af bevægelse, lys og frihed. Forskellige erfaringer og følelser er fuld af pastoral poesi Lermontov. Vers af digteren - bevis.

Favorit og mindst foretrukne region

Tarkhany - dette er det sted, hvor han voksede op lidt Misha. Han kaldte deres jord søde hjerte-området, som afspejler billedet af landsbyen og bonde Rusland. Landskab poesi Lermontov blev afspejlet i beskrivelsen af et lille land, hvor der er plads felt, gribende sorg af tabte landsbyer.

Digteren kunne ikke lide det officielle og ceremonielle Petersborg. Mykolaiv Rusland og blå uniformer hele den tid, han blev forfulgt. I maj 1840 Lermontov atter tjener i linket. At se afholdt i huset Karamzin, og ventede på besætningen på gaden. Medlem af begivenhederne i sine erindringer skrev, at Lermontov stod ved vinduet og desværre kiggede på himlen, hvor skyerne flød.

Så Mikhail skrev et digt "Skyer." I dette arbejde forfatteren først sammenligner sin identitet med den himmelske sky. Selv og han kalder landflygtige med dejlige nord. Så spørger han, der drev dem? Måske skæbne, vrede eller misundelse af fjender? Hvad de har begået en forbrydelse? Eller er det et forræderi af venner? Men så kommer han til den konklusion, at de var kede golde felt, lidenskab og lidelse. De er gratis. Efter alt, har de ingen hjemland, og derfor gør de ikke eksil. Naturen - ikke ideel, men en mand plaget af lidenskaber, ovenover. Fantastiske landskab poesi. MY Lermontov Jeg ville aldrig have handlet hans lidelser og kærlighed til frihed af de kolde skyer.

Om Kaukasus

Lermontov kaldte sangeren Kaukasus. Romantisk helte digter tiltrak tørst storm, mørke klipper og majestætiske bjerge. Alt dette er relateret til deres oprørske sjæl. Det betyder, at det er frie mennesker kan leve i en sådan verden.

Landskab i digtet "The Novice"

Den monastiske novice Novice søger væk fra de indelukkede og trange celler i den vidunderlige verden af angst, kampe og oplevelser. I en verden, hvor klipperne er skjult i skyerne, hvor mennesket er fri som en ørn. Novice bekendtgørelser omkring frodige grønne felt, tåge og sne, der ligesom en diamant skinner håret Kaukasus.

Det er i disse steder lyriske helt føler, at hans hjerte nemt. Stolt ånd Novice - ægte romantisk helt, han er i harmoni med naturen. Dette kan ses i linier, hvor Novice siger, at han er bror til poesi, klar til at omfavne stormen. Han sikrer, at han kan fange lyn forekommende skyer øjne og hænder.
Når Novice besejret, kan han ikke vende hjem. På dette tidspunkt, karakteren af det bliver fremmed og fjendtlig.

På natur i "Hero of Our Time"

Nordkaukasus huske Lermontov ikke kun som en romance, men som realist forfatter. I romanen "Hero of Our Time" landskab specifik og præcis. Læseren ser tydeligt scenen. Beskrivelse af arten af romanen er ikke bare en kulisse, det er i overensstemmelse med de tegn og erfaringer. Her fødes ideen om den smukke, høje menneskets skæbne. Communion med naturen tilbyder de bedste aspekter af sjælen Pechorin. Han lægger mærke til hvordan ren og frisk luft i Kaukasus, sammenligner det med et uskyldigt barn kysse barnet. Hero siger, at på denne jord for at leve muntert. Men lyset og ro i naturen Petchorin stadig rækker ud efter de menneskelige lidenskaber.

De sidste måneder af sit liv tilbragte i Pyatigorsk Lermontov. Når der var et album, gives én gang en digter Odoyevsky. Digte, der lå på siderne i denne notesbog hører til højder af litteratur og poesi. I deres bitterhed og ensomhed samt en forudanelse overhængende sammenbrud. Disse linjer kan ses smide digterens sjæl, som han er på udkig efter fred og frihed i harmoni i universet.

For at opsummere. Landskab poesi Lermontov forskelligartet. Beskrivelse af naturen i sine værker gøre forskellige ting, skaber en romantisk eller realistiske malerier og afslører helten forbliver mellem virkelighed og drømme. Gennem et landskab digter refererer til hjemlandet, til en række filosofiske problemer, og skaber et billede af Rusland, som er meget vigtigt for en digter.

Hvis den studerende i skolen spurgte essayet "Landskab tekster Lermontov", så fortvivl ikke, vores artikel - for at hjælpe dig. Held og lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.