Mad og drikkevarerHovedret

"Miracle" - mælkechokolade. Hvordan man laver chokolade mælk: opskrift

Ikke kun børn elsker denne populære mælkedrik med en rig smag af chokolade. Foretrækkes det af voksne. Alle ved, at producenterne for at øge holdbarheden af det færdige produkt, der tilsættes til det, stabilisatorer og konserveringsmidler. For dem, der ser deres kost og ønsker at gøre det så sundt og nyttigt, er det bedre at lære at lave mad "Miracle" - mælkechokolade - på egen hånd.

smagen af barndom

Chokolade mælk - er en favorit drink af mange mennesker, som er opnået ved at blande de to ingredienser: kakao og mælk. Kakao i sin sammensætning gør smagen af rige chokolade.

Og selv om barnet ikke kan lide mælk, derefter i den "vidunderlige" drik, han kunne næsten ikke være i stand til at genkende ham, men på samme tid modtage et nyttigt for kroppen del af godbidder.

Mælk med chokolade smag kan købes i butikken eller lav dit eget. I udførelsesformen repræsenteret hjem færre ingredienser, vil brugen af cocktailen være mere. Nogle producenter forsøger at supplere smagen af drikken, afvige fra traditionelle opskrifter og omfatter i sin sammensætning yderligere ingredienser.

Brand "Miracle" - en leder i produktionen af mejeriprodukter desserter i Rusland. For næsten 20 år har virksomheden producerer chokolademælk med samme navn. På hylderne finder du "Miracle" - mælkechokolade - med jordbær, banan, karamel eller vanilje. Mange kan lide at eksperimentere med sådan en klassisk drink. Stadig, den mest lækre - den traditionelle version, med en stærk chokolade smag.

Forbruge mælkedrik koldt. Det var dengang, at smagen af den cocktail er fuldt afsløret.

Sammensætningen af "Miracle" kakaomælk

Generelt i "wonderful" drikke 3% fedtindhold repræsenteret i butikken indeholder mælk normaliseret, sukker, kakaopulver, stivelse, saccharose, calcium, phosphor, vitamin B2. Men mest af alt i chokolade drik af kalium, hvilket gør stabil drift af det kardiovaskulære system. Samtidig anvendelse af calcium og fosfor gunstig virkning på knogleregenerering og styrkelse.

Det er derfor, mælkedrikke anbefales til børn.

Chokolade mælk indeholder mere end kulhydrater end proteiner eller fedtstoffer. De rejser hurtigt niveauet af insulin i blodet, og derved mætte kroppen med energi. Dette giver mulighed for atleter efter træning, når det er nødvendigt så hurtigt som muligt at genoprette strømmen. Samtidig, børn, der bruger "Miracle", altid munter og aktiv.

Sådan en nyttig mirakel mælk!

Næsten fra det tidspunkt, hvor den første gang blev fremstillet i mælk-chokoladedrik mellem ernæringseksperter og producenter stopper ikke debat om dens fordele for kroppen. Den første udstilling, der på grund af mængden af sukker i sin sammensætning med regelmæssig brug er tilbøjelige til at få fede. Den anden af den modsatte opfattelse.

Alle ved, at mælk er godt for helbredet. Især hans børn har brug for at drikke til deres knogler var stærke. Men det er ikke mindre værdifulde for voksne organisme. Som det fremgår af talrige undersøgelser, en pakke af "Miracle" (chokolade mælk) er i stand til at komme sig efter den mest anstrengende sport uddannelse. Det er en reel energidrik for kroppen.

Fjern de mentale og følelsesmæssige stress studerende vil drikke et glas "Miracle". Chokolade mælk, hvis pris afhænger af stakken volumen og varierer fra 20 til 70 rubler (til 200 ml og 1 liter, henholdsvis) - dette er en stor snack for dit barn i løbet af skoledagen. Og voksne vil ikke give op på ham.

"Miracle" - Mælkechokolade: Er skadeligt for kroppen?

Ud over ernæringseksperter, der udtrykker bekymring over den overdrevne brug af ukontrollerede børn sukkerholdige drikkevarer, er der en række andre faktorer, skyldes som mælkechokolade kan være skadelige.

Først og fremmest, dette cocktail er ikke egnet til mennesker med individuel intolerance over for laktose. Det er en naturlig sukker, der findes i mælk og mejeriprodukter. Drikkevarer Calorie tillader ikke at bruge det til vægttab. Tilføjelse sukker gør det umuligt at bruge chokolademælk til diabetikere.

Hvordan til at tilberede en chokolade mælk på egen hånd?

Det er ikke nødvendigt at nyde den velkendte barndom drikke, købe det i butikken. Derhjemme, kan du hurtigt og nemt forberede en "mirakel" - kakaomælk. Sådan gør du det selv? Til at begynde at forberede alle de nødvendige ingredienser:

 • mælk - 500 ml;
 • 10-20% af fløde - 500 ml;
 • Kakao - 4 spiseskefulde;
 • sukker - 3 spsk.

Home "Miracle" - kakaomælk - opskriften er enkel. Den præsenteres nedenfor som følger:

 1. Kakao opløses i en lille mængde kold mælk.
 2. Den resterende mælk bring i kog, tilsæt Stir kakao. Skrivning af en byld.
 3. I varm mælk tilsæt sukker. Cool.
 4. Drikken forbinde med fløde.
 5. Home "Miracle" (mælkechokolade) klar. Serveres godt afkølet.

Hjem Cocktail "Bailey" på basis af "Miracle" kakaomælk

Mælkechokolade "Miracle" - er ikke kun et enkeltstående drink. Baseret på er det muligt at fremstille en populær alkoholholdige drikkevarer 'Baileys'. Faktisk er det ikke engang en cocktail, men en reel spiritus, smag er sød og delikat, med en behagelig kombination af kaffe og chokolade.

Til fremstilling af "Baileys" alkoholholdig drik skal flere ingredienser:

 • "Miracle" chokolademælk - 400 ml;
 • vodka - 180 ml;
 • kondenseret mælk - 380 ml;
 • instant kaffe - 2 spsk;
 • vanille - 1 pakke.

Gør som følger:

 1. I skålen til at piske sende en dåse kondenseret mælk.
 2. Derefter tilsættes til den kakaomælk i sin helhed.
 3. Hæld vodka, tilsæt instant kaffe og vanilje.
 4. Pisk alle ingredienserne i en blender eller en mixer.
 5. Drikken er klar. Nu skal det hældes i en flaske og sende i køleskabet.

Holdbarhed af indenlandske spiritus, "Baileys" bør ikke overstige tre uger. Cocktail tjente godt kølet, fortrinsvis isterninger. Takket være den chokolademælk "Miracle" drink voksen "Bailey" var rede hurtigt og nemt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.