Nyheder og SamfundKultur

Hvad er et måltid. Oprindelsen af ordet, dets betydning

Mange russiske ord er uretfærdigt glemt. Især at besvare spørgsmålet, hvad er det måltid de fleste af os har brug for noget tid til at tænke. Selvfølgelig hver af os ved, hvad ordet betyder et måltid. Men ikke alle så nemt som det ser ud ved første øjekast.

Klosteret bord

Det græske ord oversat som Trapeza bord. Hvis vi taler om betydningen af dette ord er på russisk, de fleste af de ordbøger og leksika definere, hvad er et måltid, der er forbundet med kloster bord. Spise i klosteret, den fælles bord i klosteret, et rum for at spise på klostret - det er hvad måltidet. Med popularisering af religiøse traditioner i Rusland, når kirkerne begyndte at skabe rum, hvor du kan spise og købe frisk bagværk. De kaldes også den underskønne.

Hvad er det måltid? russisk encyklopædi

Interessant definition af begreberne i form af adfærd ved bordet etikette. "Måltid" i russiske leksikon tolket som et måltid med obligatorisk overholdelse af principperne om seemliness og fromhed.

Ifølge oplysningerne på bonde bevidsthed, blev ordet "bord" i forbindelse med Guds trone i kirken. Denne møbel blev set af almindelige mennesker som en helligdom, det er indført i den første plads, når overgangen eller anden grund i det andet hus. Sætte det i det røde hjørne, folk er sikker på at sige bønner på de fire sider. Direkte "af de hellige" leder af familien sad til en kær gæst. Dernæst rækkefølgen af anciennitet. I meget stor familie bord dækket to gange. Det lignede denne russiske måltid indtil slutningen af det XIX århundrede.

generelle koncept

Sammen med det faktum, at dette ord er blevet bredt accepteret i kirkelige kredse, i den traditionelle russiske kultur betød også deling måltid mad (sammen med familiemedlemmer eller en gruppe af mennesker), og selv formen af hverdagens kommunikation mellem mennesker.

Det er også kendt, at ordet "mel" kan anvendes på en festlig måltid (en festlig måltid, påskemåltidet), mindesmærke middag (mindesmærke måltid). Denne brug af ordet ikke er meget almindeligt.

Det er værd at bemærke, at der er sådan en ting som en "sidste måltid", som er en særlig mad fodret dømt til døden.

Det er dog ikke givet en fuldstændig definition af, hvad et måltid. Disse er blot de mest almindelige anvendelser af dette ord. "Måltider kirke," også kaldet den nedre ende af korset mod alteret. Det er her, den kærlighed fest blev fejret i de første århundreder af kristendommen.

ordet "lurvede" er ret almindelig i moderne sprog. Det er underforstået af os som noget beskidt, slidte, fortærskede (fx lurvet udseende). I traditionen Kirkens ordet "lurvede" skal forstås som en enkel, broderlige, hver dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.