Mad og drikkevarerHovedret

De mest anvendelige møtrikker til det menneskelige legeme

Nødder er de unikke gaver af naturen, der skal omfatte i den menneskelige kost. Dette produkt har mange værdifulde stoffer, der er nødvendige for opretholdelse af normal sundhed. Hvilke nødder er de mest nyttige for organismen? Det er svært at vælge nogen særlige art, da mange af dem er nærende og lækker.

Fordelene af nødder

Anvendelige nødder omfatter proteiner, fedtsyrer, fibre, vitaminer og mineraler. Denne sammensætning gør frugten meget nyttig. Hvis du bruger dem på daglig basis, det genopretter nervesystemet, hjerneaktivitet, kvindelige reproduktive egenskaber, mænds sundhed, frugtbarhed.

er nødvendige for at bekæmpe fedme og anæmi Frugterne. De beskytter mod for tidlig ældning af huden reduceres, håret, kroppen fyldt med energi.

valnød

Hvis du finder ud hvilke nødder er de mest nyttige for den menneskelige krop, det bedste er valnødder. Forskere har givet dem navnet på den "livets træ". Frugten indeholder en masse fedt og vitaminer i forhold til andre lignende produkter.

Valnød har en polyumættet fedtsyre omega-3 og omega-6, så det forbedrer hukommelsen, en positiv effekt på hjerneaktivitet. Frugt immunstimulerende anerkendt med anti-inflammatoriske og antioxidant effekt. På dagen for en voksen skal spise mere end 5-7 nødder. Og børn vil være nok, og 3.

paranødder

Han er også inkluderet i den kategori af "nyttige nødder" på grund af selen, som forhindrer onkologi. Frugten er rig på phosphor, magnesium, kalium, jern, calcium. De nødvendige komponenter for normal funktion af skjoldbruskkirtlen og hele organismen.

Minus paranød betragtes højt kalorieindhold, som er indeholdt i 100 g på 1000 kcal. Men på grund af dette er det en fremragende energikilde for forretningsfolk, der ikke kan få en bid med hjælp af en sund kost. For en voksen har brug for 10 nødder at mætte kroppen med nyttige stoffer og ikke forårsager skade på figuren.

hasselnød

Denne møtrik er også inkluderet i den kategori af mineralet. Den indeholder en masse fedt, proteiner, vitaminer og mineraler, er det nødvendigt for hjernen, forbedre hukommelsen. Dens sammensætning genskaber det muskulære system under intensiv træning.

Hasselnød regulerer mange metaboliske processer, kampen mod overvægt og forsinker ældning. Frugten er nyttigt for træthed og døsighed, det hjælper med anæmi, blodmangel og sygdomme i hjertet, blodkar. Dagen skal spise 8-10 nødder. Denne mængde vil være tilstrækkelig til at opnå de nødvendige stoffer.

pistacienødder

Disse anvendelige nødder gavnlig virkning på nervesystemet og det kardiovaskulære system. De omfatter aminosyrer, som besidder immunstimulerende og antidepressiv virkning.

Pistacie er nyttigt at bruge for mennesker med hjertesygdomme og diabetes. Frugt reducere "dårlige" kolesterol, nedsat blodtryk, eliminerer betændelse i blodkarrene. Pistacienødder er lavt kalorieindhold, så de kan bruges hver dag.

mandler

Disse nyttige nødder bruges i behandlingen af mange sygdomme, som medicin, der bruges i de klassiske komplekse medicin. Frugt udfører terapi af mavesår, manifesteret halsbrand, smerter, nyresygdom og urogenitale system. Produktet er nyttig til fjernelse af kulden med en hoste.

Mandler er godt for mænds og kvinders sundhed. Nødder støtter tilstanden af tænder, hår, hud. De rejser appetit, skaber et gunstigt mikroflora i tarmen, er du nødt til at opretholde immunitet.

jordnødder

Disse nødder er nødvendige for at genoprette nervesystemet, hjerte, lever og andre organer. De er nødvendige for regenerering og cellefornyelsen, reducere kolesterol. De bruges som en choleretic agent. Det er tilrådeligt at bruge dem i tilfælde af mangel på kræfter, søvnforstyrrelser.

Peanuts er nyttige til forbedring af hukommelse, opmærksomhed og hørelse. Er det tilstrækkeligt at 30 gram om dagen for at spise disse smukke frugter med henblik på at reducere risikoen for hjerte-kar-sygdomme.

cashew

Før du spiser frugt, bør læse, at indeholde nødder. Nyttige egenskaber og kontraindikationer er også vigtigt at vide. Cashew omfatter fedtsyrer - Omega-3. Hvis du holder og i den normale mængde til at bruge dette produkt, er kolesterol udskilles fra kroppen i tide, og cellerne vil blive beskyttet.

Cashew indeholder proteiner, kulhydrater, vitaminer A, B 2, B 1, jern-, zink-, fosfor, calcium. Disse komponenter er nødvendige for udveksling af proteiner og fedtsyrer. Produktet styrker immunforsvaret, forbedrer hjerte og blodkar. Nødder er anvendelige tandsmerter, psoriasis, fejlernæring, anæmi og metaboliske forstyrrelser.

pinjekerner

Disse frugter er blandt de dyreste. Deres anvendelse er forbundet med en unik sammensætning. Det vigtigste stof i dem er en fed olie - op til 65%. Produktet har en fordøjelige proteiner, aminosyrer. Pinjekerner er rige på B-vitaminer og sporstoffer. Af kulhydrater indeholde naturligt sukker - fructose, glucose, saccharose. Skallen indeholder også vitaminer, aminosyrer, fiber.

Den største værdi ligger i de aminosyrer, som kroppen har brug for vækst, reparation, stærke knogler. Pinjekerner er nyttige til børn, unge, gravide kvinder, atleter og folk efter operationen. Frugt er fordøjelige, så er perfekt til daglig brug.

Pinjekerner har en gavnlig effekt på den overordnede udvikling af børn. Den konstante brug af dem vil have en styrkende virkning. Frugt behandlet med endokrine sygdomme, styrke hjerte og blodkar.

pecan

Denne eksotiske form for nødder, der vokser i USA, er også nyttige for organismen. pecan frugter som valnødder, kun kernen de har ingen partitioner. Og de har en mild delikat smag.

Pecan omfatter op til 70% af fedtstoffer, proteiner, proteiner, kulhydrater. De har vitaminer og mineraler.

Frugterne af pecan-kalorie, så det er vigtigt at overvåge foranstaltningen. Med fedme, bør diabetes ikke spise mere end 50 gram om dagen. Andre mennesker har at holde sig til de normer for 50-100 Det vil være nok til at mætte kroppen med nyttige stoffer.

Værdi opnået fra frugten af en fed olie med en helbredende virkning. Til dette formål koldpresning metode, hvor der lagres alle nødvendige stoffer. Olien har en behagelig nøddeagtig smag, det erstatter oliven i salater og grøntsagsretter.

muskatnød

Frø omfatter mange værdifulde komponenter. De fede olie er til stede i en mængde på ca. 40%. Frugterne har en tonic, genoprettende egenskaber. Deres anvendelse gendanner det pres, hjælper med migræne. I for store doser kan forårsage ekscitation af nervesystemet.

Muskatnød er ideel til madlavning forskellige fødevarer - kager, grøntsager, kødretter, supper, marinader. Det er nødvendigt i fiskeindustrien. Det er føjet til marmelade, kompot, kager, te, kaffe.

hasselnød

Disse frugter er meget dyre. Hasselnød er rig på en række forskellige stoffer. Dens kalorieindhold er 680 kcal per 100 g Dette skyldes olieindholdet - mere end 60% efter vægt. De omfatter fedtsyrer, som er nødvendige for normal metabolisme. Hasselnødder ingen kolesterol, hvilket er grunden til det er nyttigt for patienter med åreforkalkning.

Frugterne har proteiner, aminosyrer, så de tjener som en erstatning for kød for vegetarer. Men det lave kulhydratindhold, skyldes som møtrikken er nyttig i diabetes. anvendelsen af produktet ligger i den nemme fordøjelighed. Hasselnødder og normalisere blod, genoprette blodkarrene.

Nu er efterspørgslen og olie hassel, som er en del af mange medikamenter. De hjælper med åreknuder, hæmorider, tromboflebitis. Der er behov for Næringsstoffer at forbedre kredsløbet. Hasselnødder forbedre kroppens forsvar.

for kvinder

Hvilke nødder er til gavn for kvinder? Blandt de mange frugter af det mest værdifulde omfatter cashewnødder, valnødder og pinjekerner, jordnødder, mandler. Disse frugter beskytter mod for tidlig ældning af huden, forbedre og styrke håret.

De forhindrer fremkomsten af reproduktive sygdomme i og støtte vitamin og mineral balance i kroppen under graviditet. De mest nyttige nødder for kvinder anbefales at bruge som et fad. Dette produkt giver mange fordele for kroppen.

for mænd

Hvilke nødder er nyttige for mænd? Eksperter mener, at det bedste for dem at være valnødder , mandler, pistacienødder, pekannødder, jordnødder, hasselnødder. Frugterne er nødvendige for at øge den seksuelle magt, beskyttelse mod prostata sygdomme. Brugen af disse produkter øger produktionen af testosteron, hvilket er vigtigt for mænds sundhed.

På dagen vil være tilstrækkelig til 50 g nødder forbedre erektion og forøgelse potens. Og det kræver ikke aktiv øvelse at forbedre muskeltonus. De mest nyttige nødder for menneske rense blodkar, øger udholdenhed. Frugter anbefales at blive anvendt i diverse blande dem med tørret frugt.

til børn

Børn under 3 år bør ikke spise nødder, fordi de er vanskelige at fordøje proteiner. Liget af barnet i denne alder ikke har de nødvendige enzymer, så de fleste af frugten ikke er fordøjet eller absorberes dårligt.

Proteiner er sammensat af nødder er en kraftfuld allergen. Produkterne kan administreres i kosten af børn fra 3 år, men meget omhyggeligt.

Nødder til hjernen

Næsten alle slags nødder godt for hjernen. Det positiv indflydelse sådanne frugter som jordnødder, hasselnødder, cashewnødder, mandler, valnødder, pekannødder. De er rige på omega-6 og omega-3-syrer, vitaminer. Der er behov for et sådant præparat til tankens klarhed.

Nødder betragtes antidepressiva, så selv den holdning til livet med deres anvendelse ændringer. Mange frugter er rige på thiamin og magnesium, som er nødvendige for at forbedre hukommelsen. Selvom produkterne anses for at være højt kalorieindhold, i begrænsede mængder, de kan bruges hver dag.

sikkerhedsforanstaltning

Selvom nødder er en velsmagende og sund mad, men det er behandlet og tunge måltider. Og mange af dem i for store mængder kan forårsage forgiftning. Derfor bør du spise lidt frugt. Normen er omkring 30 gram om dagen.

Du skal vise hensyn til køb af sådanne produkter. Det er vigtigt at tjekke udløbsdatoen udseende. Det er tilrådeligt at købe dem i pakker fra fabrikken, hvor alle de nødvendige oplysninger til rådighed for forbrugeren.

Kontraindikation anses allergisk over for nødder. Det er meget almindeligt. Først da bør eliminere brugen af disse frugter, men i andre tilfælde kan spises regelmæssigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.