SundhedPræparater

"Advantan" salve: brugsanvisninger, indikationer, anmeldelser

Apotekskæder overfyldte forskellige lægemidler til oral brug. De nyder den højeste efterspørgsel. Mindre almindeligt, er forbrugerne henvender sig til apotekere for erhvervelse af midler til injektioner: intramuskulær, subkutan eller intravenøs. Medicin anvendes på overfladen af huden, ikke ofte brugt. Sådanne lægemidler er designet til at fjerne bakteriel eller viral infektion, har en helbredende eller regenererende virkning. Særskilt, kan du sige om den medicin, der anvendes til at eliminere allergi og irritation. Til denne gruppe hører lægemidlet "Advantan" (salve). Instruktioner til brug af dette værktøj, vil dens karakteristika og funktioner blive præsenteret for dig i denne artikel.

Sort af narkotika "Advantan", deres sammensætning og priskategori

Fremstillet medicin sælges under navnet "Advantan" italiensk medicinalvirksomhed. Der findes flere typer af medicin. Den vigtigste komponent i alle former for narkotika er methylprednisolon. Som supplerende materialer bibringer lægemiddel vis sammenhæng, handle forskellige additiver. Apoteket alle disse produkter er tilgængelige uden recept.

 • Creme indeholdende 0,1% aktiv forbindelse. Det koster 650 rubler. 15 Stof er af hvid farve med gule pletter.
 • En emulsion af 0,1%. Fås i 50 g rør og koster omkring 1200 rubler. Konsistensen af produktet er fast, men lavt fedtindhold, er hvid farve.
 • Salver normalt frigives ved den samme dosering, men har en uigennemsigtig skygge (gullig hvid). Det bør være det foretrukne stof omkring 1500 rubler. 50-ounce flaske.
 • Olieagtig salve. Det er et gennemskinneligt stof gullig nuance. Solgt på 15 gram per pakke. Det har kostet omkring 700 rubler.

Lad os betragte nærmere, der fortæller historien om "Advantan" (salve) brugsanvisning. Sådan er monteret på hver enhed af produktet.

Kort beskrivelse af medikament: karakteristika

Præparat "Advantan" (salve) instruktioner til anvendelse kalder glucocorticosteroid effektive midler beregnet til udendørs brug. Som en del af lægemidlet forekommer et basisk stof: methylprednisolon. Et gram af præparatet indeholdt 1 milligram hovedkomponent. Som supplerende materialer producent anvender hvid blød paraffin, flydende paraffin, bivoks, og en emulgator. Adskiller sig fra den sædvanlige fedtede salve er, at sidstnævnte stadig indeholder ricinusolie og den første - vand. Der er også en forskel i mængden af boblen. "Advantan" - salve, hvis pris er omkring halvanden tusind rubler - sælges i 50-grams rør, forseglet i en papkasse. Fedtmassen frigives i et mindre omfang: 15 gram. Begge præparater nødvendigvis indeholde brugsanvisning. Undersøge det før anvendelse af sammensætningerne.

Salve "Advantan" fra, hvad der hjælper: indikationer for brug

denne medicin bør ikke anvendes på egen hånd. Mange forbrugere spørger sig: "Salve" Advantan "hormon eller ej?". Det kan besvares bekræftende. Faktisk er lægemidlet angår steroide lægemidler. Derfor er det ikke nødvendigt at bruge kun på lægens råd, under hensyntagen til alle de individuelle karakteristika. Lægen kan ordinere medicin for følgende sygdomme:

 • neurodermatitis eller atopisk dermatitis;
 • eksem sandt;
 • kontakt eller allergisk dermatitis;
 • mikrobiel, eksem degenerativ;
 • disgidrotichesky natur eksem.

Hvis den sædvanlige form af lægemidlet alle klar, så det fedtet salve "Advantan" fra hvad hjælper? Indikationer fra narkotika er de samme. Som du måske ved, adskiller dem kun konsistensen og tilstedeværelsen af et stof, der består af: ricinusolie eller vand.

Contra-vi angives i brugsanvisningen

Selv hvis lægemidlet "Advantan" - salve (pris fedtet og normal substans du allerede kender) eller anden form - udpeget læge, skal du sørge for at læse instruktionerne. Det sker ofte, at forbrugeren er på listen over kontraindikationer, et eller flere punkter, det samme som dets sundhedstilstand. Hvis dette sker, og du har, skal du opgive brugen af lægemidlet og vælge en stedfortræder.

Du kan ikke bruge en ekstern middel mod intolerance over for de vigtigste eller yderligere komponenter. Glem ikke, at det olieholdige salve flere af dem. Ikke bruge dette stof i tuberkulose eller syfilis hud (påføringsstedet). Det er forbudt at pålægge anvendelse i virale sygdomme i dermis (fx såsom skoldkopper, helvedesild). Hvis der var en allergisk reaktion som følge af administrationen af vaccinen, har disse steder ikke håndtere. Forbudt anvendelse med perioral dermatitis.

Salve "Advantan" under graviditet, amning og børn: om brugen er acceptabel

Ofte vordende mødre har at gøre med forskellige typer af allergiske reaktioner, herunder hud og deres manifestationer. Dette sker på grund af faldet i immunitet, svækkelse krop modstand. Det er ingen hemmelighed, at gravide kvinder kan lide at forkæle dig selv med alle mulige usædvanlige mad, som til gengæld også kan komme tilbage for at hjemsøge en allergisk reaktion på huden. Er det acceptabelt i sådanne situationer bruge stoffet "Advantan" (creme)?

Instruktion til brug rapporterer, at bruge stoffet, inden de vordende mødre, skal du nøje afveje fordele og ulemper. Hvis du ikke kan finde en mere skånsom behandling og terapi resultat lover at bringe mere gavn end skade - behandling er tilladt. Men på samme tid skal du omhyggeligt overvåge deres helbred. Det anbefales ikke at bruge stoffet i lang tid, og de dækker et stort område af huden. Ammende mødre bør undgå kontakt med indholdet af mælkekirtler. Hvis det er muligt, stop amning under behandlingen. Børn stof udnævnt kun fire måneders alderen. Tidligere anvendte "Advantan" (salve) under anvendelse af instruktion ikke løser.

Fremgangsmåden til at bruge stoffet: taler om undervisning

Hvordan man korrekt og sikkert bruge stoffet "Advantan" (creme)? Instruktioner for børn anbefalede behandlingsvarighed mindre end 4 uger i træk. Medikamentet anvendes på ren hud eller fibrøs overflade med et tyndt lag gang dagligt. mangfoldigheden af voksne patienter brug af samme. Hvis det er nødvendigt, kan varigheden af behandling hos personer efter 18 år øges til tre måneder (12 uger).

Ofte er patienter spekulerer indkøb "Advantan" "creme eller salve -? Der er bedre" Hvis man ser nøje i disse præparater, kan vi konkludere: Salve har en udtalt terapeutisk effekt end cremen. Det kan bruges til ikke helende dermatitis og eksem. Hvis det berørte område blive vådt eller har en hemmelig udvalg, bør du vælge salven "Advantan". Indikationer for brug af en fed salve: meget tørre, revnet hud, manglende smøring og purulente sekreter.

Den terapeutiske virkning af lægemidlet: hvordan kortikosteroid vredstvo

Som du allerede har lært, er det stof "Advantan" (salve) brugsanvisning placeret som et steroid hormon middel til behandling af forskellige former for allergiske hudreaktioner. Efter påføring på det beskadigede det har en udtalt antiinflammatorisk virkning. Også, lindrer stoffet kløe, irritation, blødgør dækker. Sammensætningen har et glucocorticoid, anti-allergisk virkning. Hvordan virker medicinen?

Mange forbrugere tror, at stoffet regulerer binyrerne og påvirker niveauet af deres egne hormoner. Men det er meget misvisende. Selv når behandling af store områder af huden, ved hjælp af bandager og anvende komprimerer, medicin er ikke i stand til at forstyrre funktionen af binyrerne (herunder spædbørn). Ifølge laboratorieforsøg forblev cortisolniveauer inden for det normale område under hele behandlingsperioden. Det aktive lægemiddelstof methylprednisolon aceponat er i stand til at binde til de glucocorticoide intracellulære receptorer. Lægemidlet påvirker de specifikke DNA-segmenter. Som et resultat, det forårsagede en række indbyrdes forbundne biologiske virkninger. Som et resultat af induktionen af syntesen af medikamentet opnås macrocortin. Dette igen, forhindrer dannelsen af arachidonsyre, som forårsager inflammation.

Overdosis og eventuelle ubehagelige konsekvenser af terapi

Hvad sker der, hvis du bruger flere gange om dagen, stoffet "Advantan" (creme)? Anmeldelser siger, at stigningen i enkelt portioner betyder daglig ikke føre til negative reaktioner. Undersøgelser har vist, at når bruger stoffet i lang tid på store områder af huden, kan det stå over for en udtynding af dermis, udseendet af strækmærker eller skader. Genoprettende terapi indebærer afskaffelse af lægemidlet, det formål at regenerere sorbenter og yderligere midler til udendørs brug.

Lægemiddel "Advantan" (salve dig allerede kendt), og kan også provokere bivirkninger. Hvis du ikke kan tåle en eller flere komponenter (være opmærksom på de yderligere komponenter), kan staten kun blive værre. Ud over dermatitis og eksem, suppleres med yderligere tegn på allergi: hudpigmentering, udslæt, kløe, svie og så videre. Annuller narkotika og konsultere en læge, hvis du tilfældigvis støder på sådan.

En interessant og vigtig information om stoffet, som forbrugerne skal vide

 1. Forbrugerne stammer ofte fra købet af "Advantan" stof (salve) pris. Analoger i dette tilfælde er købere på udkig efter mere overkommelig. Foretrukne midler baseret på samme aktive stof, såsom salver "Komfoderm". Også ofte brugt som referenceland "sinaflana". Umiddelbart skal det bemærkes, at alle erstatninger narkotika bør vælges sammen med lægen, og ikke deres egne.
 2. Medicinen kombinerer godt med andre lægemidler. Men du behøver ikke sætte det på samme hudområde umiddelbart efter påføring af antibakterielle, antivirale og blødgøringsmidler. For yderligere oplysninger om tidsintervallet for anvendelse af lægemidler for at finde ud fra lægen.
 3. Undgå kontakt med stoffet i øjnene, skal du ikke tage salven indeni. Hvis dette sker, skal du sørge for at bruge store mængder af vand til at skylle og læge kontaktes.
 4. Langtidsbehandling har risikoen for grøn stær. De første symptomer på denne tilstand bør advare dig og bede at se en læge.
 5. Undersøgelser har vist, at stoffet ikke påvirker evnen til at føre et køretøj, det forpligter ikke til at afvise farlige aktiviteter, der kræver opmærksomhed.
 6. Medicin er tilladt at kombinere med alkohol, betyder det ikke forårsage en reaktion svarende til disulfiram.

Anmeldelser af forberedelse, som forbrugerne

Om forberedelse "Advantan" visninger fra forskellige patienter tilsættes. Én han hjalp til at klare den lange flagrende sygdom, mens andre viste sig at være magtesløs. Mange brugere siger, at stoffet ikke er meget behagelig lugt. Men han hurtigt erodere. Om udgifterne til medicin kan argumentere uendelighed. Der er patienter, der misbrugte stoffet på grund af de høje omkostninger, men efter behandling forblev taknemmelig for denne facilitet. Faktisk stoffet effektivt gør sit arbejde. Efter kort tid efter påføring forsvinder kløe og irritation, ubehag passerer, fortsætter rødme. Salve falls forsigtigt og hurtigt absorberes. Hvis vi taler om fedtet salve "Advantan" det stramt dækker huden, blødgørende dem på grund af indholdet af kamfer olie. Medicin genskaber vand og fedtstofskiftet i væv af dermis, forbedre dets struktur.

Der er forbrugere, der taler om produktet ikke er i den bedste tone. De siger, at brugen af lægemidlet ikke bringe nogen positive resultater. Faktisk er mange patienter bruger medicin på egen hånd. Således de fejlagtigt bestemt sygdom. Folk har brugt cremen til insektbid. I sådanne situationer er det magtesløs. Som ukorrekt anvendelse af (brug af for store eller små doser) kan ikke bringe nogen resultater eller forårsage uønskede reaktioner. Nogle nyslåede mor fortalte mig, at de var nødt til at bruge medicin under graviditet. Samtidig havde de ikke har nogen negative virkninger af behandlingen.

For at opsummere

Fra artiklen kunne man lære om effektive anti-allergisk og anti-inflammatoriske kortikosteroider med handelsnavnet "Advantan". Salve har positive anmeldelser, men der er negative meninger dannet om det. På trods af alle de gode egenskaber af lægemidlet, ikke bør købe det uden en medicinsk anbefaling. Vær sikker på at konsultere din læge for korrekt diagnose erklæring. Nogle patienter tildeles yderligere steroide midler til intern brug. Sørg for, at behandlingen blev administreret korrekt. Derefter vil den positive effekt ikke lang tid. Før du anvender enhver sammensætning, være opmærksom på udløbsdatoen. Alle de bedste, blive rask!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.