Mad og drikkevarerSalater

"Kylling om narkotika" - en salat til alle lejligheder

"Kylling stoned" - salat, som ikke blot har den originale titel, men også kan prale af sin store smag. Denne parabol er så værdifuld, at ingredienserne i det, der er absolut køkkenet i hver husmor. Men der er stadig en lille detalje, som mange, og kom til madlavning, glemme. Og det var takket være ham "Kylling stoned" salat og fik sit tvetydige titel. Men mere om det senere. I mellemtiden, lad os alle ved du hvilke produkter der er en del af skålen.


høne

Den første og vigtigste ingrediens - det, selvfølgelig, kylling. Det er det, og vi vil indføre "et buzz". For salat er bedre at tage kødet, og for at intet andet er egnet som et bryst. Du kan også bruge andre dele af kylling, men så være forberedt på det faktum, at du er nødt til at rode med knoglerne, berøver dem med kød. Kylling kan tages som røget og kogt.

Med spurgte røget spørgsmål: købte, klippe stykker af kød og begynde at lave mad. Men til de kogte bør behandles med særlig opmærksomhed. Først kog bedre på forhånd, så det har haft tid til at køle ned og give overskydende vand. For det andet bouillonen ved hvilken kogt kylling, salt bør være i slutningen, så kødet bevarer saftighed og smag. Og for det tredje ikke overdrevet. Eftersom salat klædt med mayonnaise, overskydende salt er helt unødvendigt.

Således kyllingen er klar. Af den måde, for en almindelig salat det vil kræve ca. 300-450 gram. Dette er enten den ene store bryster, eller et par trommestikker. I øvrigt, kogt kylling, allerede skåret, er det stadig bedre at stege næsten tør pande til de er gyldenbrune: det vil være mere smag.

brød

Den anden ingrediens, der kræver en "Kylling stoned" salat opskrift - det er brød. Men ikke nogen, og hvid. Ved sit valg, også er at gå forsigtigt, fordi på kvaliteten af stykkerne vil holde sig til salat, og det vil afhænge af smag. Du må ikke tage en meget frisk bolle, vil det være dårlig klippe eller smuldre. Og da vi vil stege brød, skær den i terninger behøver helt glat. Det er usandsynligt, at det vil vise sig med frisk bagværk. Derfor er det bedre at tage den mest almindelige brød, måske endda i går, og endnu bedre - en lang baguette.

Skær brødet skal skærpes med en kniv med et tyndt blad. Du vil se, at arbejde i et sådant instrument - en sand fornøjelse! Således lister eller halvt brød pæn skåret i terninger og derefter stegt i varm pande med en mængde olie minimum. Den endelige farve skal være gylden. Af den måde, udarbejde en "Kylling stoned" bolle salat og kan være i ovnen og endda en mikrobølgeovn, let kilned på det rigtige tidspunkt. Det vigtigste er ikke at gå glip af tid og ikke gøre i stedet for croutoner gløder.

Hvad ellers?

Resten af de produkter, vi har brug for - det er tomater, æg, mayonnaise. Tre modne tomater ting er nok. Bemærk, at grøntsager ikke var overmoden. I dette tilfælde vil de starte saften og gøre fadet for vådt, og at åh, hvordan ikke elsker "Kylling stenet!" Salat skal være perfekt.

Cut tomater bør være den samme kniv som brød, der er meget skarp. Før du begynder at skære andre produkter, vi tager os af at forberede æggene. De har brug for at lave mad. Og det er ønskeligt at gøre det i forvejen, så de har tid til at køle ned. Husk den simple hemmelighed? Lad seje æg med koldt vand, så vil de ikke give problemer under børstning. Skær dem og tomaterne i små tern og uden blanding, der er afsat.

Den vigtigste hemmelighed

Alle ingredienser er opført som: kylling, tomater, æg, hvidt brød, mayonnaise ... Hvad er glemt? Hvad er det mystiske produkt, takket være som "Kylling om narkotika" - en salat, i princippet, enkel - fik sit navn?

Lad os åbne hemmelighed: valmue. Ja, det var han. Selvfølgelig, nu til salg er der masser af forskellige pakker Konfekture valmue, det er almindeligt anvendt i fremstillingen af kager, boller, kager og, som du allerede forstået, salater. Nå, og nu ikke svært at gætte, hvorfor vores kylling blev stenet. For fuldt ud at opleve smagen af salat, valmue er bedre at tage lidt mere. stænke det det øverste lag, men fordi pladen er stadig alt for at blande.

Salat "Kylling stoned": opskrift

Nu, hvor alle produkter er klar, kan du gå direkte til dannelsen af salat. Han lagde lag. Og det kan gøres på en dyb salatskål og på et fladt fad: valget altid forbliver hos værtinde. Den første (nederste) lag spredt kylling i tern (hvis kogt - stegt sprød). Lidt fedt med mayonnaise, og endnu bedre - gøre finmasket af det.

Næste lag - tomater, også mesh med mayonnaisen. De lå blidt æg. De kan ikke smøres, og straks drys med croutoner, dvs. stegte terninger stick. Af den måde, i stedet for toast, kogt i hjemmet, nogle foreslår at bruge butikken købte kiks som "Kompashek". Det er op til dig, men croutons ud af pakken kan være for chorstvymi at forringe kvaliteten af fødevarer. Så det sidste lag hæld mayonnaise og drys med birkes thickly. "Kylling stoned" - salat, der vil overraske alle. Og han er klar!

lille hemmelighed

Af den måde, hvis du beslutter at danne en salat på en flad plade, kan det være meget smukt. Du skal bruge en speciel rund form uden en bund, gennem det, og vil lægge ud ingredienserne. Derefter forsigtigt fjerne formen, vi opnå en salat, som vil blive set af alle lag. Hvis der er små ringe, den "kylling på narkotika" kan indsendes i partier. Indret salat greens og cherrytomater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.