Selv-dyrkningPsykologi

Hjælp i en vanskelig situation. Bistand i vanskelige livssituationer

Hver person vil før eller senere opstå i livet af væsentlige begivenheder, der ryk ud af skure, berøvet selvtillid og fremtiden. Årsagerne til fremkomsten af en følelse af hjælpeløshed, af tomhed kan være nok: den pludselige tab af familie, arbejde og andre stød. Hjælp i en vanskelig situation Det er primært rettet mod at håndtere følelser, som gradvist skal føre til indre helbredelse.

Den største fare for sådanne situationer er, at de altid kommer uventet, at indføre en stilstand, fratage moralsk styrke. Manden er ikke klar til straks at acceptere livets kendsgerninger, der førte ham til den interne krise. Det vil tage lidt tid for fuld helbredelse. Det er nødvendigt at forstå, hvad der skete, som ikke kan forekomme øjeblikkeligt. Således er der en hel række følelsesmæssige reaktioner, der fører til dybe åndelige oplevelser. I denne artikel ser vi på de forskellige livssituationer, der fører til en tilstand af krise, en stærk intrapersonal, og forsøge at besvare spørgsmålet om, hvordan man kan hjælpe en person i denne situation.

Tabet af deres kære

Disse omfatter død af pårørende. Måske er det mest vanskelige tilfælde, fordi begivenheden helt irreversibel. Hvis den finansielle situation kan være, hvis du ønsker at forbedre med tiden, er der kun forpligtet til at acceptere. Hvad en mand føler, der har mistet en elsket? Forvirring, depression, tomhed, en skarp ulidelig smerte. På tidspunktet for sorg mistet interessen for, hvad der sker omkring en person med fokus på mig selv og mine følelser. Det tager normalt lang tid, før folk endelig acceptere tabet, lære at leve uden den afdøde. Hjælp i en vanskelig situation, bør bestå af flere etaper.

Lytte. Her bør psykolog eller psykoterapeut give kunden en chance for at tale uden begrænsninger eller nogen grænser. Personlighed, bør smide deres følelser, til at tale helt ud, og så bliver det lidt lettere. På dette tidspunkt, er det så vigtigt at føle, at du har brug for nogen, og bekymrer sig om.

Det aktive arbejde sorg - den næste vanskelige fase, som er at føre en person til at acceptere, hvad der skete. Her er det nødvendigt at arbejde med dybe følelser. En erfaren specialist vil stille spørgsmål om, hvorvidt en person forstår, hvad der sker med ham, at han føler sig i øjeblikket.

Tilpasningen af planer for fremtiden. Vision for fremtiden er nødvendig, hvis blot fordi denne person ikke kan leve uden håb og tro på en bedre. Bistand i vanskelige livssituationer må nødvendigvis ledsages af en undersøgelse af synet senere i livet, kan en sin egen personlighed forestille sig.

Tabet af en elsket

På trods af de åbenlyse ligheder med den tidligere sag, kan situationen i denne sammenhæng være meget forskellige. Hvis tabet af slægtninge og venner næsten altid er forbundet med døden, kan tabet af en elsket også opstå som følge af skilsmisse, ægtefæller, utroskab. For mange er det synonymt med devalueringen af livet. I denne situation, hjælp, psykolog specialist er vigtigt og nødvendigt for at hjælpe den enkelte til at finde styrken til videre liv og aktivitet.

Hjælp i en vanskelig situation, på denne måde, skal det baseres på den gradvise opbygning langsigtede perspektiver. Det er nødvendigt at forklare en mand eller kvinde, er, at livet ikke slutter her.

Teenage graviditet

At få børn er ikke altid en glæde for unge, der ikke selv har været i stand til at nå en alder af flertal. En sådan nyhed kunne fordybe sig i chok, da de unge selv og deres forældre. Frygt er forårsaget af manglende vilje til at blive forældre til at tage ansvar for opdragelsen af barnet. Alt andet, tilsættes ofte her også konkrete problemer i forbindelse med mangel på penge. Hjælp gravide kvinder og familier i en vanskelig situation Det skal gives umiddelbart, ellers er der risiko for komplikationer: aborter, forladte børn. Deltagelsen af højt kvalificeret psykolog er ikke kun ønskeligt, men også nødvendigt.

Militære operationer i hjemlandet

Stor krig bringer tragedie i livet. Uanset hvad det var - destruktion er der altid, og frem for alt de psykologiske egenskaber. Moralsk depression, manglende evne til at forstå, hvad der sker, og hvor verden er på vej, bogstaveligt overvælde personen ikke tillader ham at se sandheden. Når der er en store problemer, ser det ud til, at ikke en til at henvende sig til alle synspunkter er vendt, du forstår, at staten ikke kan vente på hjælp. Det skaber en følelse af magtesløshed hjælpeløshed, fordybet i sig selv og indre bitterhed. Der er tilfælde, hvor selv efter indstilling af fjendtlighederne, mange mennesker indtil udgangen og ikke kunne komme sig fra alvorlige stød.

Hjælp i en vanskelig situation, som uden tvivl er den krig, bør det være rettet mod genoprettelsen af fred i sindet. Behov røg følelser, forskellige stænk af følelser, at en person ikke sidder fast på et bestemt tidspunkt. Først og fremmest, er du nødt til at minimere virkningerne af stressende oplevelser. Konsulent psykolog er nødvendigt fuldt ud at støtte klienten til at målrette det til den langsigtede vision for deres liv.

Flytning til et andet land som følge af en begivenhed

Migration er ikke altid forbundet med militære operationer i hjemlandet. Selv i fredstid, at tilpasse sig de nye livsbetingelser kan være meget svært. Mangel på penge, at det er nødvendigt at udarbejde dokumenter, vanskeligheder - det er ikke den bedste måde påvirker den mentale tilstand af mennesker. Hvis problemer ikke kan håndtere en lang tid, at mange efterfølgende dannede sløvhed, sløvhed, uvilje gøre noget. Bistand i vanskelige livssituationer, bør diskussion af problemerne foregår systematisk, før den fulde løsning på situationen.

Afskedigelse

Dette kan ske med hver. Vi er så vant til visse betingelser for liv, som på nogle skiftende omstændigheder begynder at føle sig utilpas. Nogen med job tab panik, mister fatningen. Hvordan man opfører sig og hvad man skal gøre i denne situation? Efter alt, det undergraver tilliden til sig selv, han er bange for at prøve noget.

Hvad skal vejlede den psykoterapeutiske hjælp? Primært på at opbygge langsigtede og kortsigtede mål. Det er vigtigt at forklare kunden, at tabet af et job - det er ikke enden af verden, og muligheden for at starte et nyt liv, til at bygge den i overensstemmelse med deres mål og ambitioner.

Medicinsk rehabilitering

Så længe en person er sund, han ikke føler, hvor svært det er at dem, der er sengeliggende. Hjælp i en vanskelig situation for alvorligt syge patienter skal gennemføres systematisk. Hvordan man gør det? Vis opmærksom på deres ønsker, at tage hensyn til den manglende kommunikation. Tænk over, hvordan du kan hjælpe din nabo, venner eller forældre.

Ulykker

Disse omfatter jordskælv, oversvømmelser, brande, terrorangreb. I alle disse tilfælde en person er overvældet af omstændighederne. Nogen efterladt uden tag over hovedet, uden mad eller varmt tøj. Hvordan kan vi ikke miste troen på sig selv og deres evner? Dette er, hvad der kan føre en vanskelig livssituation. At overvinde vanskeligheder begynder med et ønske om at ændre noget i dig selv, og derefter i verden.

Således er en person, i vanskelige eksistensbetingelser, er det vigtigt, hvordan du giver psykologhjælp så hurtigt som muligt: at støtte moralsk, til at hjælpe økonomisk, at sikre, at alle de problemer, han står over for, har en løsning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.