Selv-dyrkningPsykologi

Pathopsychology - hvad er det? Eksperimentelle metoder pathopsychology

Pathopsychology - er et af de specifikke områder af videnskaben. De opnåede i undersøgelserne i denne disciplin data, har stor teoretisk og praktisk værdi. Overveje yderligere detaljer baser psykopatologi.

Generelle egenskaber

I den moderne videnskabelige samfund er der en blanding af forskellige begreber, forkert brug af bestemte begreber. I denne forbindelse behovet for adskillelse er naturligt unormale psykologi og psykopatologi. Sidstnævnte betragtes som en gren af lægevidenskaben. Det er fokuseret på studiet af syndromer, symptomer på psykisk sygdom system. Som en del af den disciplin studerede alle mulige lidelser og deres mekanismer. Pathopsychology struktur baseret på de love og mentale udvikling er normal. Den udforsker og sammenligner henfald af personlighedstræk med normale processer. Således begge disse videnskaber har lignende objekter af undersøgelsen, men forskellige ting.

opgaver

Pathopsychology - er en videnskab der tager sigte på at opnå yderligere oplysninger om patientens tilstand. Især forskningen er underlagt hans kognitive aktivitet, følelsesmæssige og viljesbestemt, den person, som en helhed. Disse oplysninger er nødvendige til diagnosticering. Eksperimentel metoder pathopsychology kan detektere en række symptomer lidelser, indstille deres struktur og kommunikere med hinanden. Et andet vigtigt problem, der skal løses inden for rammerne af disciplinen er at gennemføre undersøgelser til eksamen (retligt, militær, arbejdskraft). Under denne procedure, kan eksperten fastsætte strukturen lidelser og deres forhold til parterne intakt mental aktivitet eller lave en differentialdiagnose. Denne undersøgelse er forbundet med visse vanskeligheder. De skyldes primært patientens interesse. I denne henseende kan patienten undervurdere symptomer overtrædelser, styrke dem, eller endda foregive at undgå ethvert ansvar for handicap. Et andet problem, der løser pathopsychology - er studiet af ændringer under indflydelse af terapien. I sådanne tilfælde anvender den samme type sæt teknikker. Den gentagne forsøg med dem via højttaler installeret tilstand, er effektiviteten af behandlingen bestemmes.

ekstra funktioner

I de seneste år, eksperimenterende pathopsychology blive brugt til at behandle de yderligere to opgaver. De første handler om rehabilitering. Under dem en masse opmærksomhed fagfolk opdage intakte sider af personligheden og psyke af en patient. Derudover studerer vi det sociale miljø af patienten, arten af relationer til andre mennesker, uddannelse og indstillinger beskæftigelse. Opgaven med denne undersøgelse er at udvikle anbefalinger, der kan bidrage til en hurtigere genopretning. Den anden uafhængige funktion specialister er deres deltagelse i psykoterapeutiske aktiviteter. Her er det dog værd at bemærke, at spørgsmålet om lægens deltagelse i dem er ikke nok reguleret på det lovgivningsmæssige plan.

Udviklingen af videnskaben

Som en uafhængig gren af pathopsychology begyndte at tage form i begyndelsen af det 20. århundrede. Det tydeligste repræsentation af genstanden for videnskab afspejles i arbejdet i spondylitis. Ifølge ham, pathopsychology - er processen med at studere de unormale manifestationer i de indledende faser af systemudvikling. Instituttet arrangerede Bekhterev læse forskellige kurser. I dette tilfælde var det samme klar linje, der adskilte den unormale psykologi og psykopatologi.

hushjælp

Helt fra begyndelsen af udviklingen af industrien baseret på stærke traditioner i de naturvidenskabelige fag. Dannelse af de principper og metoder i arbejdet udført under indflydelse af Sechenov. Af særlig betydning er knyttet han til sammenhængen mellem psykologi og psykiatri. Bekhterev, Sechenov efterfølger på vej. Han betragtes som grundlæggeren af pathopsychological industri i psykologisk videnskab. Repræsentanter for hans skole har udviklet mange metoder til at studere de psykisk syge. I dag er de er meget udbredt i den disciplin. og de grundlæggende principper for undersøgelsen er blevet formuleret:

  1. Anvendelsen af komplekse teknikker.
  2. En kvalitativ analyse af psykiske lidelser.
  3. Individuel tilgang.
  4. Sammenligning af resultaterne af undersøgelsen af patienter med information om sunde ansigter, henholdsvis køn, alder, kulturelle niveau.

Børn pathopsychology

Før videnskaben opstod Zeigarnik værker, der var en opfattelse, at patientens adfærd i en række neurotiske lidelser er begyndt at skifte til et lavere niveau, hvilket afspejler en vis fase af udviklingen af barnet. Baseret på dette koncept, har mange forskere forsøgt at identificere korrespondancen mellem processen med opløsningen af personlighed og specifik fase af barndommen. For eksempel Kretschmer bringes tættere på de tænker på en skizofren teenager udvikling. I 1966, på 8. internationale kongres Azhuriagerra (en schweizisk videnskabsmand) går ind for den lagdelte mentale sammenbrud fra det højeste til det laveste former. Disse konklusioner var baseret på en række observationer:

  1. I nogle sygdomme, patienter mister deres evne til at udføre komplekse række aktiviteter. På samme tid, de har beholdt de enkle færdigheder.
  2. Nogle former for adfærdsforstyrrelser og mentale aktiviteter ligne de handlinger og tanker for barnet.

Luria Zeigarnik, Rubinstein pathopsychology og biologiske love

Dataene fra disse berørte forskere forstyrrelser af tænkning, læsning og skrivning i patienter med vaskulær sygdom, Alzheimers sygdom, som havde en hjerneskade. På grundlag af de modtagne oplysninger, har en ny synsvinkel blevet underbygget. Det var det faktum, at der for en psykisk sygdom er påvirket af biologiske love. De kan ikke gentage de principper og udviklingstrin. Selv når sygdommen påvirker unge, bestemte afdelinger hjernen, har psyke af patienten ikke erhverve strukturen af børn på et tidligt udviklingsstadie. Det faktum, at patienten ikke er i stand til at tale og tænke på et højt niveau, hvilket indikerer et tab af komplekse former for kognition og adfærd. Men dette betyder ikke, at det returneres til børnenes skridt.

teori Myasishcheva

Hun spillede også en vigtig rolle i udviklingen af psykopatologi. Ifølge teorien, er mennesket præsenteres som et system enhed forhold til omverdenen. Sådanne interaktioner er kendetegnet ved en kompleks struktur og udtrykkes i mental aktivitet. Sygdommen gør ændringer og ødelægger systemet af relationer dannet. Disse lidelser, til gengæld kan udløse sygdommen. Gennem denne form for modsigelse undersøgte Myasischev de psykoser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.