Selv-dyrkningPsykologi

Hvem er sanguine mennesker, og hvad er deres egenskaber?

På trods af at "alle mennesker er forskellige", er der stadig meget fælles mellem os. Dette gælder ikke kun for parametre som to ben og to hænder. Folk har ligheder i tegn, temperament, psykologi og så videre. Denne observation gav anledning til en række klassifikationer, som ifølge forskellige tegn rangordner mennesker i grupper med bestemte karakteristika. Ved eksterne tegn deler vi hinanden af blondiner og brunetter, kommunikative - ekstroverter og introverter. Men hvad med temperament?

Hippocrates definerede også "temperamentsfulde" typer af mennesker: sanguine, choleric, phlegmatic og melancholic. Disse er 4 grundlæggende modeller, der kan eksistere i én person, men en af dem dominerer altid.

Hvem er sanguineurs?

Vores artikel er afsat til en af de typer af temperament - sanguine. Til at begynde med skal vi definere, at begrebet "temperament" kun omfatter personligheds dynamik, måden, hvorpå en person optræder i livssituationer, tager (eller ikke tager) beslutninger, reagerer på begivenheder, mennesker omkring ham og generelt begår handlinger.

For eksempel, hvem er sanguine? Det er mennesker, der reagerer levende på hvad der sker omkring dem, reagerer med det samme, mens de forbliver afbalancerede og tilstrækkelige. De er aktive, munter, lyse op, når der er en ny interessant forretning og forsøger at bringe det til en vellykket afslutning.

Den sanguine karakter skubber ham til nye præstationer. Hvis han konstant udfordrer vanskelige opgaver foran ham, vil han være glad og yderst effektiv. Han tænker, taler og bevæger sig hurtigt, men uden unødigt travlt, så for skæbnen til det nye projekt, der er betroet ham, kan du være rolig.

Et eksempel på en sanguine type temperament

I Alexandre Dumas roman The Three Musketeers har hver af de fire venner karakteristika for en bestemt type temperament. Og hvem er den, vi har brug for? Husk hvem sanguine? Ambitiøs, men omskiftelig, omgængelig, aktiv, klar til at påtage sig nogen værdifuld sag og med en lidenskab for at give det til opfyldelse. Hvem passer bedst til disse egenskaber? Selvfølgelig, D'Artagnan. De resterende helte fordeles som følger: Athos - Choleric, Aramis - Melancholic og Porthos - Phlegmatic.

Sanguine i venskab og kærlighed

I kommunikation oplever en mand af en sanguine type ingen problemer. Han er yderst sosial, får nemt venner hvor som helst, hvor han ser ud. Med ham, sjovt og interessant, er han selskabets sjæl. Bekymringer og fiaskoer forlader ikke et dybt spor i hans sjæl, som i virkeligheden alt andet. Ja, desværre er folket i et sådant lager ikke særlig pålidelige, og de behøver ikke at ændre deres nye ven til en endnu nyere.

I en stressende situation virker sanguine hurtigt, klart, fornuftigt og bevidst, når de omgivende mennesker bliver frosset i en døs eller tværtimod begynder at stå op. Dette er den ideelle krisestyrer, der ikke alene løser problemet, men også inspirerer til succes i alle andre.

Kærlighed påvirker en person med denne type temperament som en tordenbolt. Han bliver forelsket straks ved første øjekast lidenskabeligt og oprigtigt. Men i lang tid for at holde denne følelse i sig er det som regel uegnet, og efter et stykke tid kan det ses under balkonen af en ny skønhed.

Hvad har vi i resten? Vi fandt ud af, hvem de sanguine mennesker er. De er mennesker med et mobilt, stærkt og afbalanceret nervesystem. De er hårdtarbejdende, munter, energisk, men noget overfladisk. Disse er generelle favoritter, fordi med "cap" bekendtskab er dybden ikke nødvendig. "Burn" på arbejde, hvis det er interessant og krævende engagement.

Generelt, hvis dit temperament er domineret af et sanguine princip, kan du betragte dig selv heldig. Og over svaghederne og svaghederne i denne type temperament er det nødvendigt at arbejde, for dette er vores liv og gives.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.