ComputereSoftware

Hvordan ændrer jeg linjeafstanden i "Ordet"

Denne artikel beskriver, hvordan du kan ændre linjeafstanden i "Ordet". I det mindste for erfarne brugere, er dette tema ikke volde nogen problemer, men for begyndere artikel vil være meget nyttig. Vi viser dig præcis, hvor indstillingen for linjeafstand. Hvad er nogle måder at ændre og røre lidt mellemrum mellem afsnit og i sidste ende vil fokusere på, hvordan to klik at ændre deres indstillinger.

Gå til indstillinger "Passage"

Linje afstand i "Ordet" kan ændres på flere måder. I denne artikel vil vi se på alle tre. Men før du hopper direkte til instruktionerne, hvordan man ændre linjeafstanden i "Ordet" bør fortælle præcis, hvor indstillingerne er.

Til dette har vi brug for at komme ind i indstillinger "Passage". Det er her, vi har brug for, vil ske en ændring af parametre:

  1. Åbn først programmet. Du kan enten oprette et nyt dokument eller åbne en eksisterende.
  2. Vælg nu fanebladet "Home" - se efter værktøjslinjen området "Passage".
  3. Du er nødt til at klikke på det lille torv med en pil, der er placeret nederst til højre i grafen. Dette er den første måde at komme til indstillinger "Passage".

Den anden måde at nogen kan synes lettere. For at implementere det, du har brug for på ethvert område af et dokument, skal du trykke på RMB - vises. Det er nødvendigt for at vælge linien "Passage". Af den måde, på denne måde, kan du ændre linjeafstanden i "Ordet" i 2007 og mere, og for den "Ward" i 2003, vil han ikke gøre.

Gå til "Administrer typografier"

Hvis du har en "Word" i 2003, skal du ikke være bange, for du er der en vej. Lige nu ser vi. Han praktisk talt ikke adskiller sig fra den foregående, den eneste forskel er i placeringen af de nødvendige elementer:

  • Åbning af programmet, være opmærksom på ikke at tælle "Passage", og "Styles" (det er i langt højre i vinduet). I det skal du blot klikke på ikonet i nederste højre hjørne.
  • Field of hvordan du gør dette, vil rullemenuen vises. I det skal du klikke på "Administrer typografier" knappen. Denne knap er placeret i bunden af vinduet - det er den tredje.
  • Det åbner os til den rigtige kasse, men fanen er sandsynligvis ikke, hvad den burde være - gå til "Standard".

Det er alt, nu går vi til instruktionerne, hvordan man ændre linjeafstanden i "Ordet".

Vi sætter linjeafstand som standard

Så efter påbud fra de ovennævnte metoder, vil du få næsten den samme konfiguration. Vinduet område, kaldet "interval". Som du kan gætte, var det med hende, og vi vil fortsætte med at arbejde. Af den måde, her er det defineres ikke kun linjeafstanden i "Ordet" som standard, og punkt afstand.

Men først se på rullelisten på højre side. Udfoldning det, kan du drage fordel af, så at sige, skabeloner. Og for at indstille intervallet i overensstemmelse med dem. Hvis du har brug for mere præcist at justere afstanden mellem linjerne, kan du indtaste en værdi i det tilstødende felt. På venstre side er givet afstand mellem afsnit.

Efter dette, ikke travlt med at trykke på "OK" og anvende ændringerne. Interval, selvfølgelig, vil ændre sig i henhold til de valgte værdier, men er ikke gemmes som standard. For at gøre dette, skal du klikke på den tilsvarende knap i bunden - en meddelelse vises, hvor du skal vælge "Alle dokumenter baseret på skabelonen" Normsl".

Ændre linjeafstanden i to klik

Nu er det nødvendigt at tale om, hvordan du ændrer afstanden mellem linjerne hurtigt uden behov for langvarig og besværlig indstilling. Det skal straks siges, at denne metode ikke spørge standardindstillingerne, er det kun en ændring i intervallet på forhånd udvalgt del af teksten.

Vi vil ændre linjeafstanden i "Ordet", 2007, og om de tidligere versioner er ikke det faktum, at metoden er egnet.

I fanebladet "Hjem" i "§", bør du kigge efter knappen "Interval". Dens placering du kan se i billedet nedenfor.

Ved at trykke på knappen, åbnes en menu, i det du kan operedelit ønskede indstilling, og derefter konverterer teksten fremhævet del.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.