FormationGymnasier og universiteter

Studieliv - et eventyr eller helvede? Hele sandheden om den mest aktuelt emne blandt potentielle studerende

Student liv for, hvad det egentlig er? Mange legender komponere om det, og mest af alt, selvfølgelig, ønsker at kende sandheden deltagere. Tidligere elever venter spændt på det øjeblik, hvor de kommer ind på universitetet og vil være i stand til at stolt kalde sig studerende.

undersøgelser

Studieliv - er sådan et emne, som der er bare et enormt antal stereotyper. Mange, i hvert fald, tror det. Men de fleste af dem - sandheden. Og absolut dem alle, der er en ganske logisk forklaring.

"Ticket Tusind og én nat" - alt velkendte historie om, hvordan en fattig, ulykkelige studerende forsøger at forberede sig til eksamen. Folk, der har gennemført videregående uddannelsesinstitutioner på mindst 15 år siden, forundret: "Hvorfor kan ikke samle op og lære alt på forhånd?" Efter prøven ikke annonceret dagen før det øjeblik, det vil ske! Men den unge studerendes liv består ikke kun af læring. Nu XXI århundrede i gården, og der er så mange forskellige underholdning og sport! Så det viser sig, at når eleverne beslutter at komme rundt og sidde ned for lærebøger, er et par nætter eller endda en. Er eksamenerne? Easy! Studerende fra massen af deres måder og acceptere.

Hvordan man overlever under sessionen?

Spørgsmålet er den mest presserende blandt freshmen. Det er ikke de ansøgere, tidligere elever, men de studerende har ikke - her, som de kaldes alle de ældre elever og lærere. Endnu ikke bestået den første session - en slags dåb ved ild-studerende er ikke endnu. Men eksamener - det er bare en forfærdelig ord. Faktisk alt er meget enkel, hvis du forbereder (i det mindste for en nat før levering).

Studieliv lærer unge mænd og kvinder til at være quirky, intelligent, klog, snu. Alle kan lære hundrede billetter og kommer til at tage eksamen. Men natten før dans på natklubben, kommer hjem klokken fem om morgenen, sove op til seks og to timer til at rulle gennem det abstrakte, og derefter sende alle de "gode" - enheder. Ligesom et eventyr. Kun er det en realitet.

Sådanne sjældne "forekomster" er ikke bange at overgive, er i stand til at samle og folde bort al tvivl, kombineret med komplekser. Selv hvis du vil falde billetten, som de først ser, vil de tage eksamen. Det vigtigste i dette tilfælde - en god gave af gab, et solidt ordforråd og evnen til at "svinge" læreren, og så det var stadig på. Det er overflødigt at sige, den virkelige kunst. En uforglemmelig studieliv lærer mennesket ikke kun kendskab til speciale. At være i stand til at sno sig ud af enhver situation, uanset hvad det måtte være - det er virkelig, hvad eleven lærer i denne gyldne tid.

vandrerhjemmet

Student liv i en sovesal - et separat spørgsmål. Den "kollegieværelse" er ikke kedeligt. Mange studerende ved ikke engang gå nogen steder, fordi de har det sjovt der. Venskab værelser og enheder, aftenmøderne indtil det tidspunkt, den øverstbefalende for alle begynder at bryde op, sjove drengestreger ... Og, selvfølgelig, det mest glædelige følelse, når en nabo bragt hjem en oplevelse! Eternal forsøg på at vække sine bofæller til det første par, søvnige ansigter på gangen, stå i kø ved et toilet eller i brusebadet ... Og, selvfølgelig, søvnløs nat før konkurrencen, når alle sving brygget kaffe på værelset og skrive noter allerede trætte fingre og skæve håndskrift. Alt dette er den studerendes liv. Hvad er det? Faktisk fra den mindste detalje. Mange forskellige, nogle gange endda slet ikke mærkbar.

uafhængighed

Men vi må forstå, at mine studerende år - er ikke kun sjov og underholdning. Det har et stort ansvar. Student - en voksen mand, voksen. Han er allerede tid til at begynde at leve et selvstændigt liv. Og det er ikke bare for at komme væk fra deres forældre i en anden by for at studere og fortsætte med at bede dem om penge til vedligeholdelse. Du er nødt til at begynde at arbejde. Du må indse, at det nu er vokset i alle aspekter af livet. Og vi har brug for til at begynde at bygge deres egen fremtid.

Ofte studerende søger deltidsarbejde. Følelsen af at modtage den første penge mindeværdig. Nogen begynder at arbejde fra skole. Disse personer hurtigt at tilpasse sig college liv. For en person til at få en første indtjening kan blive en prøvelse. Men det vil kun styrke følelsen af bevidsthed om selvværd, finansielle situation og hjælpe dig til at realisere sig selv i en bestemt branche. Dette er smagen af en uafhængig voksenliv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.