FormationGymnasier og universiteter

MFPA "Synergi": anmeldelser. Moskva Financial-Industrial University "Synergi"

FPA "Synergi" (tidl. MFPA, MIFP) fejrer i 2015 sit 20 års jubilæum. Universitetet tilbyder en grundlæggende akademisk uddannelse. Maksimal praksis og fordybelse i en handel fra begyndelsen af uddannelsen - det er de vigtigste principper i en multi-institution. I 80 kontorer spredt fra Vladivostok til Minsk, uddannet omkring 30 000 studerende. I løbet af sin eksistens forberedt mere end 70 000 eksperter på forskellige områder.

historie

I 1995, til fremtidige virksomhedsledere og åbnede dørene til Moskvas Internationale Institut for økonometri, informatik, økonomi og jura (MIFP). I 1999 Instituttet har bekræftet den høje status i institutionen, har staten akkreditering. I 2005 blev status opgraderet til MIFP akademisk - Higher Business School blev opkaldt MFPA "Synergi". Anmeldelser af nuværende studerende og kandidater, viser statistikken et ret højt uddannelsesniveau. Siden 2011, var der en anden reorganisering, og akademiet blev omdøbt til Moskva Financial-Industrial University "Synergi".

formation

Til dato, MFP "Synergi" (tidl. MFPA, MIFP) giver de studerende et udvalg af mere end hundrede uddannelsesprogrammer. De forsikringer af administrationen, er hver elev forpligtet til at finde den vej, der vil være virkelig interessant. Studieordninger af alle programmer udarbejdet under hensyntagen til anmodninger fra University of partnerselskaber - fremtidige arbejdsgivere. De fleste af de studerende "Synergi" starter en karriere og få erhvervserfaring allerede i det første år.

Uddannelse af unge iværksættere og deres støtte på et tidligt tidspunkt - (. Tidligere MFPA) prioriteter FPA "Synergi". Fra det første år eleverne realisere deres forretningsprojekter under vejledning af meget erfarne instruktører. Kandidater fra "Synergy" har alle de færdigheder for arbejde i ledende stillinger, og at starte en virksomhed.

Rich studieliv på universitetet - det er en sport, arbejde, møder med berømtheder, ferier og fritidsaktiviteter. Tjenestemænd fra at forsøge at gøre hver dag på universitetet i lyse og interessant.

Fokus på resultater

I 20 år har universitetet udviklet en effektiv model for uddannelse, der kombinerer klassisk højere uddannelse og praktisk anvendelse af viden i læringsprocessen. Dette er resultatet af at kombinere de faglige traditioner nutidens personale, lærerne og MFPA MIFP "Synergi". Anmeldelser elever taler om interesse lærerne giver lidt nyttig viden, men ikke være begrænset til den nøgne teori. Allerede fra det første år med gutterne og pigerne arbejder partnerselskaber - berørte, at deres organisation er kommet praktikere fremtidige arbejdsgivere,.

Moskva Financial Industrial University "Synergi" forbereder kandidater besidder de kvaliteter, som nu kræves prestigefyldte arbejdsgivere. Ifølge de anmeldelser selskabernes FPA kandidater er udmærker sig ved høj kompetence, professionalisme, iværksætteri, systemtænkning, evnen træffe effektive beslutninger.

avanceret teknologi

Praktik er en central opgave FPA "Synergi". Universitetet reagerer hurtigt på ændringer i specificiteten af de enkelte erhverv, årlige uddannelsesplaner er stringent undersøgelse af førende arbejdsgivere.

FPA studerende deltager i forskningsprogrammet for universitetet under vejledning af erfarne lærere, fremragende forskere:

 • Akademiker, RW;
 • International Higher Education Academy of Sciences, Academy of Management og marked;
 • professorer, læger, ph.d.'er.

Klasser er til formål at konsolidere den praksis iværksætter workshops i form af workshops, situationsbestemt workshops, business spil og andre interaktive aktiviteter med brug af innovative teknologier.

højeste standarder

Programmer for faglig, højere og videregående uddannelse i "Synergi" University opfylde europæiske standarder fastsat af Bologna-erklæringen. Kvaliteten af uddannelse estimeres gentagne gange af den føderale tjeneste for tilsyn for uddannelse og videnskab, som det fremgår af den regelmæssige passage af proceduren akkreditering.

Alle high school-dimittender modtager statslige eksamensbeviser efter endt uddannelse. De opnåede i "Synergy" FPA (MFPA) viden og praktiske færdigheder, bakket op af en videregående uddannelse resultater, åbne døren mest prestigefyldte organisationer og institutioner. Uddannelse i "Synergy" er udført på 14 fakulteter. Hver tilbyder en række uddannelsesprogrammer.

Faculty of business

Han blev ansat ved "Entrepreneurship", med det første kursus studerende vil være i stand til at kombinere studiet af teoretiske discipliner og udvikle deres forretning. Det vigtigste resultat af eksamen vil eje virksomhed bringer en stabil indkomst. Uddannelsesprogrammet - "Entrepreneurship". Den resulterende besættelse: ejer og styre deres egen rentabel forretning.

Det er den ældste fakultet af business rammer hamre siden MIFP og MFPA "Synergy". Anmeldelser af kandidater og deres faktiske resultater demonstrerer effektiviteten og nytten af uddannelsen. Faculty of Business Motto: "Arbejdet med resultatet snarere end vurderingen."

features:

 • programmet uddannelse, udviklet på baggrund af den erfaring af iværksætteruddannelse ledere - Harvard og Stanford.
 • Kun det mest nødvendige af teorien, den mest praksis.
 • Master klasse af erhvervslivet, som udvikler lederevner, lære at "overleve" i en sund konkurrence med et team af medarbejdere.
 • "Synergi" Personlig kommunikation med højttalere Business School.
 • Støtte og hjælp fra mentorer - succesfulde iværksættere.
 • Fra det første år og op til frigivelsen af de studerende vil bevæge sig mod sit mål om deres egen virksomhed.
 • De bedste projekter modtager støtte fra venturekapitalfonde Synergy Innovations.

Fakultet ledelsen

At være en manager - betyder at være i stand til at sætte de rigtige prioriteringer og løse problemer af enhver kompleksitet, ved hjælp af en universel gennemprøvede metoder. Kultiveret manager er i stand til tider at øge virksomhedernes rentabilitet. Det er grunden til Det Naturvidenskabelige Management kandidater er meget efterspurgt af arbejdsgiverne fra forskellige brancher siden MFPA "Synergy" - de mest positive anmeldelser af virksomheder.

Uddannelser:

 • "Human Resource Management". Erhverv: specialist rekruttering; Leder af HR; Leder af Rekruttering; HR-konsulent.
 • "Project Management". Erhverv: Projektleder; Hoved; retning af hovedet; Leder af strukturelle enhed.
 • "Ledelsen i detailsektoren." Erhverv: Brand Director; Director of Sales; Indkøb direktør; administrerende distributionsnet; Styring butik.

Faculty of Economics

Den ældste fakultet FPA "Synergi". Universitetet forbereder specialister på områder som generel økonomi, regnskab, analyse og revision, økonomistyring og udlån. Kandidater fra det økonomiske fakultet er i stand til at forudsige ændringer i den globale økonomiske situation og ved, hvordan man kan øge selskabets indtægter, selv i den finansielle krise.

Uddannelser:

 • "Den overordnede økonomi." Profession: en børsmægler; Specialist planlægning og økonomisk afdeling; Chief Financial Officer; investeringsrådgiver; Cheføkonom; Kommerciel direktør.
 • "Regnskab, analyse og revision". Erhverv: Regnskabschef; Regnskab Konsulent; statsautoriseret revisor; Skatterådgiver; revisor.
 • "Økonomi og Credit". Erhverv: specialist kreditkort; Cheføkonom; Kommerciel direktør; kasserer; investeringsrådgiver; Børsmægler.

Fakultetet for Hotel og Restaurant Forretning

I Moskva, en årlig åbne mere end 400 restauranter og hoteller. For dem der ønsker at køre en restaurant eller hotel, til at åbne deres egen restaurant, og pensum er designet. Det giver dig mulighed for at arbejde i HoReCa (Hotel - Restaurant - Café / Catering) med det første kursus, lære af erfaringerne fra kendte restauratører og hotelejere. Educational Program: "Ledelse i hotel- og restaurationsbranchen." Moskva Universitet "Synergi" gør det muligt at beherske faget:

 • hotel manager;
 • restaurant manager;
 • Leder af afdelingen for indkvartering;
 • Leder af afdelingen for reservationen;
 • Leder af salg;
 • restaurant / hotel ejer.

Faculty of Banking

Disse eksperter i bank må da fokusere på finuslug markedet og straks identificere kundernes behov. Disse færdigheder kan kun opnås i praksis, som gør det muligt Moskva Financial-Industrial University "Synergi" med det første kursus. Studerende kombinere studie med arbejde i speciale, og som et resultat ikke blot lære den specialiserede bank disciplin, men kan også holde ledende stillinger i banken ved udgangen af FPA. Uddannelses- program: "Banking" tilbyder uddannelse til erhverv:

 • kredit ekspert;
 • Cheføkonom;
 • Leder af Kreditafdelingen;
 • Financial Analyst ;
 • retning af hovedet;
 • Leder af yderligere kontor;
 • styre det centrale kontor.

Faculty of Information Technology

Tempoet i udviklingen af højteknologi rundt om i verden er i konstant vækst. I Rusland er efterspørgslen af store virksomheder i IT-specialister årligt stigende med 25%. Fans af tekniske videnskaber, fremtid esser programmering, skaberne af den faktiske software kan udvikle deres færdigheder ved Det Naturvidenskabelige informationsteknologi.

Uddannelser:

 • "Software og administration af informationssystemer." Erhverv: Systems Analyst; Systemadministrator; programmør; CTO; IT-direktør business analytiker.
 • "Telekommunikation". Erhverv: specialist i globale computernetværk; Specialist vedligeholdelse af telekommunikationsnetværk; Ingeniør SAT, TV og CTVN; Leder af kommunikation og telekommunikation; CTO; IT-direktør
 • "Informationssystemer og teknologi." Erhverv: Programmør generalist; systemadministratoren; af netværksudstyr specialist; CTO; IT-direktør.

jurastudiet

Finansiel-Industrial University "Synergy" kokke, der ønsker at blive dommer, anklager, advokat, notar, en corporate advokat. At studere på fakultetet af de mest omfattende retsområder - civilret. Studerende stifte bekendtskab med de mest interessante tilfælde af egentlige juridiske praksis og lære at håndtere komplekse juridiske problemstillinger, korrekt anvendelse af reglerne i moderne lovgivning. Uddannelsesprogrammet "Civil Law" giver for erhvervet:

 • virksomhedernes advokat;
 • notar;
 • advokat;
 • advokat;
 • dommeren.

andre afdelinger

Ud over den finansielle, økonomiske, FPA "Synergi" byder mester tilstødende, lige så vigtigt og populære i speciale samfund.

Faculty of Sports Management - den største i Rusland. Siden 1998 er sin base forberede ledere for den russiske sports industri. Det giver dig mulighed for at organisere sportskonkurrencer, hold og forvalte deres egen virksomhed i sports industri. Det er et center for uddannelse af frivillige.

Institut for Psykologi. Træning gennemføres under programmet "organisationspsykologi". Tog specialister i stand til at skabe og opretholde en behagelig atmosfære i teamet, forbedre effektiviteten af de ansatte ved kompetent motivation. Lærerne har lært at udjævne intra-konflikt gennemføre en psykologisk vurdering og tilpasning af personale til at fungere som en erhvervspsykolog og deltage i løsningen af strategiske spørgsmål i virksomheden.

Faculty of Design vil lære at skabe kreative og samtidig at "sælge" visuelle løsninger. ved Det Naturvidenskabelige Education foregår på to specialer: «Web-design" og 'Design Miljø'.

Fakultetet annoncering. Reklame - er ikke bare en salgs motor, men også en kunst: født ikoniske billeder, genkendelige verden af de mest succesfulde reklamekampagner. På fakultetet give den nødvendige viden på området for forbrugernes psykologi, sociologi og digitale teknologier, der anvendes i reklamer. Formålet med uddannelsen - lære at udvikle effektive reklame strategier for kunder på alle niveauer. Det virker kreative bureau.

Fakultetet for Lingvistik giver dig mulighed for at købe tolk erhverv, som vil gøre det muligt at opbygge en karriere inden for områder som international business kommunikation, diplomatisk tjeneste eller journalistik.

Faculty internettet. På jorden i Rusland sådan fakultet undervise effektiv udnyttelse af marketing værktøjer i online-miljøet og konvertere web-surfere til kunder. I slutningen af FPA "Synergi" kan blive leder af afdelingen for internet markedsføring på en stor virksomhed eller åbne din online-forretning.

Online-fakultet giver mulighed for at vælge en af de mere end hundrede uddannelsesprogrammer og studere på afstand på deres egen komfortable tidsplan på ethvert punkt på kloden.

Magistraten

Tidligere i Den Russiske Føderation handler ettrins-system for videregående uddannelse, fuldføre en college uddannelse varede 5-6 år. I dag er der to separate, men tæt forbundne niveauer af videregående uddannelse: Bachelor (4-4,5 år) og Master (2-2,5 år).

Studerende FPA "Synergi" (tidl. MFPA) kan vælge et program kandidat, selv når de ansøger om et første bachelor-kursus. Ensartede passerer to uddannelsesniveauer give en ekstra fordel: en kandidatgrad i beskæftigelse er en særlig "kvalitetsmærke".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.