ForretningIndustri

Kaliningrad, "Yantar" plante: historie, produktion, produkter

JSC «Amber» - Shipyard i Kaliningrad, der ligger i den isfri havn. Grundlaget for sine aktiviteter udgør bygningen, vedligeholdelse og reparation af militære skibe. Også henrettet ordrer til produktion, forskning og udvikling, transport, redningsfartøjer, færger, fisketrawlere, meget mættede tilfælde for tredjeparts kunder. Det er en del af sub-bedrift "vestlig Engineering Center".

historiske oplysninger

Kaliningrad fabrik "Yantar" har en historie af preussiske selskab "Union Gizeray", der blev grundlagt i 1826. Virksomheden dengang at udføre en bred vifte af metallosborochnyh og metal værker. Der blev foretaget skibe, broer, metal, lokomotiver, kraner, brygning udstyr, og så videre.

Efter et århundrede med vellykket arbejde firmaet gik konkurs på grund af den globale økonomiske krise i 1929. Produktionskapaciteten købte det tyske selskab "Shihan", og har etableret en samling af krigsskibe.

Efter at have taget de sovjetiske styrker Konigsberg plante № 820 arrangeret i virksomheden, senere omdøbt plante "Amber". Kaliningrad dermed er blevet en stor skibsbygning center i Østersøen.

beskrivelse

I dag planten har en forholdsvis stabil position. Kontrakter med søværnet i Den Russiske Føderation foreslog forsamlingen 8 krigsskibe (fregatter og 6 2 BR), der gør det muligt lasteevne i flere år frem i tiden. et projekt til at bygge og udstyre en unik oceanografiske forskning fartøj "Yantar" er blevet gennemført.

Virksomheden beskæftiger 1200 medarbejdere i den udøvende magt, hele holdet har omkring 3.000 mennesker (ekskl entreprenører). Job fabrik "Yantar" (Kaliningrad) fyldt med kandidater fra det tekniske universitet i Kaliningrad og de baltiske Shipbuilding College.

Produktionsområdet er enorme - 83 hektar. Kun én udrustningskaj strækninger til 1,46 km. Vandet område af sejlrendens dybde på 8 m tillader outputtet fra det område af virksomheden i de åbne hav både op til 200 m og en bredde på 35 m. Kaliningrad plante "Yantar" er udstyret med to store beddinger kompleks muliggør samling af skibe med et deplacement på 12.000 tons.

produktion

Teknologisk kæde fremstillingsteknikker bygninger begynder med fremstilling af metalkonstruktioner og består af følgende trin:

  • foreløbig metal;
  • fremstilling detaljer, blanke;
  • efterfølgende samling og svejsning.

Materialet, hvoraf skroget er bygget, kommer og vises på den åbne rullende materiel sektion, så det går til produktionslinje af plader drobemeta, rengøres og primes.

Er derefter klar til bearbejdning af metal efter behov er enten gas opskæring linje, eller på indendørs lager. I gassen skærerummet varer fremstillet derfra og sendt til samling eller del eller en bøjning (afhængigt af fartøjets design). Del af dele fremstillet på en kold plade, der danner komplekset, den anden - i den kolde rum Profile forarbejdning. Alle elementer i sidste ende komme til at plukke station, hvor de sorteres, lagt ud i sektioner og sendes til samlingen. Hun bar besætninger på installatører på stedet svejsning af sektioner og på stedet montage af fundamenter og små stålkonstruktioner.

modernisering

Implementeret på "Yantar" i Kaliningrad re-udstyr programmet skal fylde en tung maskine enterprise park. Først af alt udstyr indkøbt til maskinindustrien og rør-bøjning produktioner. Butikken 41 er afsluttet 97 enheder af nye maskiner og nyt udstyr. Park tilføjede 22 ingeniør produktionsmaskiner.

Kamaz købt ombord med bæreevne 5 og 15 tons, lastbil KAMAZ løftekapacitet på 15 tons kran KAMAZ transporterer kapacitet på 25 tons gravemaskiner, servicebiler. Han dukkede op i det arsenal af anlægget og marine italiensk trailer til transport af sektioner.

krigsskibe

I de seneste år, fabrikken "Yantar" i Kaliningrad fylder ordrer til opførelse af seks "patrulje" projekt 11356 og to BDK (stor landing skib) s. 11711 for den russiske flåde. n patruljeskibe blev indsamlet fra 2006 til 2013. 11356 for indiske kolleger.

Factory er stolt af at TFR "Fearless". Marts 25, 1987 ved Kaliningrad aktier begyndte at bygge en serie af Project 11540. I årene tjeneste "Fearless" er gentagne gange blevet kåret som den bedste skib i baltiske flåde. Siden 2008 har hans hold gentagne gange kæmpet mod somaliske pirater. I 2010 og 2015. virksomheden foretaget større reparationer af kamp fartøj. Specialister i selskabet erstattet de efterbrænder motorer, hjælpematerialer diesel-generatorer, repareret alle de grundlæggende system "Neustrashimy": elektriske, brand, lænsepumpe, brændstof, kontrolsystemer og automatisering. Også opgraderede våben.

civil skibsbygning

Dette er en af de mest lovende retninger af aktivitet i virksomheden. I dag, anlægget har mulighed for at komme ind i bygningen af færger helt nyt projekt. Ekspert Rådet godkendte vand vej- / jernbanetransport / passagerfærge isbryder ubegrænset navigation område for ruten Vanino - Kholmsk. Dette projekt CNF11CPD MEB.

Af den måde, anlægget har allerede erfaring i opbygningen af sådanne færger. For næsten tyve år, siden 1973, har virksomheden opbygget ti "Sakhalin" type færger bare at åbne den linje Vanino - Kholmsk. Tre af dem er stadig transporterer gods og passagerer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.