SundhedOp med at ryge

Den farligste kræftfremkaldende stof af tobaksrøg er polonium

Hvis du blev tilbudt hver dag for at tage arsen og snesevis af giftige stoffer med egenskaber ophobes i kroppen, hvad ville du sige? Millioner af mennesker på vores planet ikke bare nøjes med en tvivlsom proposition, men også være generøst leveres "tjeneste"! I mellemtiden har videnskaben længe vidst alt om farerne ved rygning. Dette er blevet bevist og bekræftet. Hvorfor er et stort antal mænd og kvinder fortsat døve til argumenterne imod rygning og dræber sig selv?

Hvad mener vi med en kræftfremkaldende stof af tobaksrøg? Uanset om det er en kilde for at udvikle kræft? Forskning om dette emne pålideligt bevist virkninger af rygning på udvikling af lungekræft, strubehoved, læbe. Skadelighed rygning med hver generation øges, fordi cigaretfabrikanter bruger flere tilsætningsstoffer i deres fremstilling. Ifølge statistikker, cigar og piberygere bringe mindre skade end cigaretter. Og det er ikke prisen, og i produktionsteknologi. Tobaksrøg cigaretter og cigaretter er en svag syre og 90% forsinkes af rygerens bronkierne.
Således er den uomtvistelige faktum er, at det kræftfremkaldende stof af tobaksrøg er arsen. Lang indånde det, kan du gøre lungekræft. Dette skyldes det faktum, at det bygger på slimhinderne i bronkierne og forårsager forekomsten af tumorer. Assays væv kræftformer hos rygere viser et højt indhold af stoffet. Så der er en gradvis forgiftning af kroppen. Den gode nyhed er, at en person op med at ryge, kan genvinde bronkialslimhinden.

En anden kræftfremkaldende tobaksrøg er radioaktivt polonium 210. Han betragtes som den farligste af alt, fordi et gram stof er nok til at dræbe en person. polonium alfastråler angribe de indre organer, der ikke længere give kroppen. Det menes, at i små doser, men kroppen er konstant polonium forårsager kræft. Sygdommen er i rivende udvikling, er det fatalt. Ud over polonium i tobaksrøg omfatter en række andre radioaktive stoffer såsom radium 226 og 228. De data, der modtages på denne 40 år siden, men de er ikke blevet offentliggjort. Mange rygere stadig sige, at det skræmmer at få dem til at stoppe med at ryge. Og de officielle tal er nådesløs: 6% af de årlige dødsfald på verdensplan skyldes rygning.

Argumenter rygere og producenter af meget små mængder af stoffer, der er opført overlapper faktiske omstændigheder i deres mangfoldighed. Forskere har studeret de forskellige elementer, men der var ikke flere forsøg på at overveje deres samlede virkning på kroppen. Kræftfremkaldende tobaksrøg som benzopyren, som har den højeste kræftfremkaldende aktivitet. Hans indflydelse på cellerne i kroppen ligger i deres omstrukturering, hvorefter de begynder at arbejde mod en mand, der allerede. Tilsammen alle disse og mange andre elementer i tobaksrøg er farlige for liv og helbred. Det er værd at tænke over disse kendsgerninger. Vi er alle kommer til at dø, selvfølgelig, men at dø af kræft, i frygtelige smerte, vel vidende, at han havde fortjent det selv ...

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.