HjemlighedReparationer

Og ved du hvad en Schrader ventil?

Schrader ventil - en anordning, hvis primære funktion er at forbinde køling mekanisme dele til ledningen. Oftest er det den opladning slange eller manifold.

Hvad er en Schrader ventil? tid

Denne mekanisme anvendes hovedsageligt til evakuering af kølemiddelkredsløb. Det er nødvendigt at fjerne de gamle kølemiddel partikler, hvorved fyldning observerede andel og den overskydende fugt fjernes fra systemet. Af den måde, kan selv den lille mængde fugt forårsage små hulrum frysning dele af køleanlæg , eller oprette en delvis obstruktion. Alt dette fører til en ændring i arbejdscyklus, eller et fuldstændigt sammenbrud og funktionalitet af kølemaskine. Også Schrader ventil er meget populær blandt de mestre køleskab reparation.

Med dette element, kan du hurtigt og billigt forbundet med kompressoren manifold. Oftest, efter påfyldning ventil forbliver på plads - det er nødvendigt efterfølgende at overvåge de mindste ændringer i systemet. Selvfølgelig, åbne den i stedet ikke forlader det desuden bære en speciel beskyttelseshætte.

enhed

Schrader ventil består af flere komponenter.

  1. Boliger. Oftest dette element er et messing del cylindrisk form. På kroppen er der to tråd - internt og eksternt. Den første stift er tildelt fikseringsindretningen, og den anden del til at forbinde messing ventilmanifold.
  2. Cap. Dette element har i sin udformning en lille gummipakning som kan maksimalt beskytte kredsløbet mod pludselige "suge", hvilket ikke er ualmindeligt for moderne køleskabe. Dette fænomen forekommer ofte på grund af lækage af luftventilen.
  3. Valve. Dette er den grundlæggende mekanisme, der giver ensrettet strømning af kølemiddel i kun én retning.
  4. Tilbagetrækning. Oftest bøjninger fremstillet af kobberrør. Dens diameter er omkring en kvart tomme. udtrækslængden fra 50 til 90 millimeter. Kobberrør anvendes til razvaltsevaniya.

ventil produktion og salg af dets russiske marked

De fleste moderne modeller af ventiler, der er fastsat i det moderne russiske marked, er et produkt af den kinesiske produktion. Sådanne enheder er kendetegnet ved en lav pris, men i praksis, deres fremstilling kvalitet er langt ringere end vores analoger.

Naturligvis er der et behov for lodning forbindelser tilbagetrækning rør med ventillegemet. I denne henseende, mange foretrækker ventiler indenlandske produktion. De er ikke ringere end kineserne til prisen, men er mere pålidelige og af god kvalitet til at bruge. Det er nemt at finde dem - de sælges i nogen special-forretning i byen.

Så fandt vi, at sådan en Schrader ventil, hvorfra strukturelle elementer det er, og hvad det anvendes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.