FormationHistorie

Hvorfor Napoleon ventede nøglerne til Kreml er på Poklonnaya Hill?

For at forstå, hvorfor Napoleon ventede på nøglerne til Kreml som et offer fra de besejrede folk, men tog dem ikke selv, er det værd at fremhæve de begivenheder inden september 2, 1812.

På en auktion i Fontainebleau, for 187 000 euro blev solgt til auktionen med unikke bogstaver i 1812. Det er dateret den tyvende i oktober. Dens forfatter - Napoleon, og han skrev om den har til hensigt at sprænge Kreml. Men for en måned siden, kunne han ikke forestille sig efter så mange sejre i Europa, russiske Vilde ikke blot sætte en stopper for hans triumferende krige, men af hensyn til sejr, selv den hellige hovedstad vil ikke fortryde. Moskva blev brændt, så det kun kejseren og venstre for at sprænge Kreml overlevede branden. Men hvorfor han gjorde sådan beslutning, da hans hær havde allerede forladt den livløse by og det uundgåelige i nederlaget var indlysende?

Måske fordi det aldrig har haft mulighed for at opleve det i sine hænder nøglerne til Kreml heftig søde tyngdekraften? Men det er mere som en handling som gengældelse. Uværdigt for kejseren med prætentioner til verden krone. Bare Kreml for det - det er det sidste strå, for hvilke en druknende mand højkant. Han mente, at, der forlader Rusland uden hjertet, det vil sige, uden Kreml, og dermed bryde den russiske ånd, vil han stadig være i stand til at underlægge den barbariske land og for at vende tilbage til Frankrig vinder igen.

Hvorfor usædvanligt intelligent mand og en strålende militær leder så let bukkede under for selvbedrag? Og hvorfor Napoleon ventede på nøglerne til Kreml seks uger før? Af samme grund, at så naiv og selvtilfredse forventede han russiske delegation er ikke kun med tasterne, og med brød og salt, og traditionel russisk bue. Han ville ikke bare ydmyghed overvundet, han havde en tilståelse.

Det var den anden selvbedrag. Ingen men krager flyver fra alle retninger for at placere storbrand. Men krager fortæller, at byen forventer at Napoleon, de kunne ikke. En delegation dukkede ikke op. Men hvorfor Napoleon ventede på nøglerne til Kreml og Den Russiske bragte ikke dem? Hvad en værdi for den russiske havde Poklonnaya Hill, forklarer han hvorfor. Napoleon ventede nøglerne til Kreml der. Men mere forkerte sted det kunne ikke anbefale selv en russisk spion. Mountain Navn henkastet. Siden oldtiden blev tilbedt som en hellige Bolig for guderne. Kom her med en hilsen til Napoleon ville være at forråde ikke en by, ikke et land, og tro, og at anerkende tronraneren næsten en gud. Russisk sådan blasfemi i hovedet kunne ikke komme.

Måske er det ikke den eneste forklaring på, hvorfor Napoleon ventede på nøglerne til Kreml, men ventede ikke. Denne mand husket ikke kun som en tabt kommandør krig og landsforviste kejser. Han trådte ind i evigheden som en stor personlighed, i stand til at skabe historie og ændre sin kurs. Og hvis jeg så må sige, så mærket "Napoleon" Frankrig er ikke i dag en eneret. Der er intet land, hvor der ville være mindst en af Napoleons buste. Fans af historisk rekonstruktion igen og igen for at genskabe scener af slaget, denne Hersker hvem der var mange.

Napoleons dødsmaske fortsat vises på museer rundt om i verden. Bronze, kobber, gips ... De fleste af dem har tvivlsom autenticitet. Og tilsyneladende de undertiden afviger ikke kun i små detaljer. For museets personale, historikere dette irriterende fænomen. På den anden side, er veltalende vidnesbyrd om, at Napoleons rolle i historien er enormt, han stadig formået at erobre verden. Ikke geografisk, ikke politisk, men i folks bevidsthed. Det er ikke glemt, fordi hans navn er blevet et fælles navneord betydning. Og det er usandsynligt at finde i menneskehedens historie en anden sådan person, hvis stort navn er ikke blevet mindre, selv en stor slagtning, der svarer til den lidt i den russiske Napoleon.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.