SkønhedHår

Midler til hår "Platinus B": anmeldelser

Hårtab - er en proces, helt fysiologisk og naturligt for den menneskelige krop. Så meget som det kan lyde skræmmende, men normalt vi miste op til hundrede hår hver dag. Denne proces er fyldt og faldt på plads nye vokse. Således regenerering forekommer eller opdatering.

Når man kan tale om hårtab?

Men i nogle tilfælde, hårtab bliver patologisk. Tilstedeværelsen af en unormal tab af tæthed shag taler følgende funktioner:

 • på en seng, gulv, interiør betydeligt mere tabt hår;
 • på kammen efter de hygiejniske procedurer har øget antallet af hår;
 • farve synlige hudområder blottet for vegetation.

Indtil for et par årtier siden, kan hårtab symptomer forvirre selv den mest munter person. Konservativ behandling og folkemusik opskrifter - et helt arsenal til at bekæmpe tabet af vegetation på hovedet, som var folk på det tidspunkt. Nogen formået at genoprette hår, men de fleste resigneret til det uigenkaldeligt tab og fortsatte med at gå skaldet.

Den overraskende opdagelse af sovjetiske forskere

I de seneste årtier har det ændret sig radikalt. højteknologisk fusion af den kosmetiske industri har ført til oprettelsen af højtydende værktøjer, der har givet anledning til fremkomsten af kosmeceutiske. Masker, sprays, cremer og sera beriget med aktive bestanddele af en meget fin struktur, i stand til at påvirke det cellulære niveau. Dette er hvad der gør dem effektive til at løse problemet. Et sådant værktøj er "Platinus B", som gennemgår forledt til at tro på mirakler, selv de skeptikere. Linjen omfatter spray og hår maske.

Historien om udviklingen af den indenlandske forberedelse begynder i 1983 i et af de medicinske laboratorier Leningrad. Forskere har udtænkt et middel til at bekæmpe kræft og i processen opdaget, at en bestemt gruppe af stoffer overraskende påvirker væksten og tilstand af håret. Dette har ført til en dybere undersøgelse på dette område. Som et resultat, at ideen oprette en maske og spray med forøget effektivitet i indsatsen genoprette hårets struktur. Midler er blevet patenteret og certificeret i 2011 er blevet omhyggeligt kontrolleret og bekræftet af uafhængige forskningslaboratorier effektivitet betyder "Platinus B". Anmeldelser trichologists af spray og masker er også positiv.

Hvad er inkluderet i grund "Platinus B"?

Høj tilgængelighed af produktet skyldes flere faktorer. Den linje af "Platinus B" er helt naturligt og fri for kemisk aggressive komponenter, som kan påvirke den svækkede hår. Produktet indeholder en unik naturligt stof:

 • humussyre;
 • krone ekstrakt og blødt træ træer;
 • VOM gel.

Hver af disse komponenter udviste overraskende egenskaber i styrkelse og hår restaurering, og deres kombination har en tredobbelt virkning på håret. Det er i denne ligger styrke "Platinus B", som anmeldelser er imponerende. Overveje mere detaljeret hovedtrækkene i virkning af de aktive komponenter i masken og spray.

humussyre

Humussyre - en temmelig lang struktur, som er frigivet fra kul eller visse jordlag, det har høj biotilgængelighed. Syresammensætningen indeholder en række biologisk aktive stoffer i et bredspektret: peptider, polysaccharider, aminosyrer, vitaminer og mineraler, ketoner og polyphenoler, steroler, catechiner, isoflavoner og andre komponenter. Sådan polymorf mættet humussyre struktur bestemmer dets egenskaber:

 • Kraftfuld antioxidant ydeevne. Humussyre kan spille rollen som en acceptor og en elektrondonor og binder frie radikaler. På grund af denne støtte den fine kemiske balance i kroppen.
 • Evnen til at binde komplekser bibringer sure egenskaber Detoksificerende. Det er i stand til at udskille en række forskellige skadelige stoffer, herunder tungmetaller.
 • Det forbedrer oxygen transfer proces erythrocytter.
 • Det har en udtalt antibakteriel virkning på en stor gruppe af mikroorganismer, accelererer metabolisme af celler og ødelægger dem. Undervejs, det bringer mikrobielle toksiner fra det menneskelige legeme.
 • Tidy immunreaktioner.
 • Kæmper med lipoproteiner og kolesterol, det fjerner dem fra kroppen. Derfor, for at klare åreforkalkning og øger permeabiliteten af blodkar.
 • Fremragende hjælp med allergiske reaktioner: binder og fjerner allergener, normaliserer tilstanden af personen og eliminerer forstyrrende manifestation af symptomer.
 • Anti-stress effekt af humussyre udtrykkes i blokerende hormoner adrenalin og noradrenalin.

Ekstrakter af kronen og træ af nåletræer

Disse midler, som har et bredt spektrum af aktivitet, har længe været anvendt i folkemedicinen. Moderne videnskab bekræfter effektiviteten af fyrretræ ekstrakt. Den mest værdifulde substans - det degidrokvertsitin. Det var hans tilstedeværelse fyrretræ ekstrakter skylder deres ekstremt nyttige egenskaber:

 • øge immunitet;
 • normalisere kolesterol;
 • lindre betændelse i blodkarrene, stimulerer blodcirkulationen;
 • oprettelse af stofskiftet;
 • forbedre vævsregeneration;
 • blokering af de frie radikaler, der viser kraftig antioxidant egenskaber;
 • lette allergiske reaktioner;
 • have på kroppen opstrammende og anti-aging effekter.

gel VOM

Denne innovative middel er en højteknologisk produkt, der omfatter modificeret strukturerede vand, alger og sølvpartikler. Gelen hypoallergen, ikke indeholder parabener, konserveringsmidler, aromastoffer og andre kemiske komponenter. Det har en neutral pH-værdi. VOM gel virker på celleniveau, har en beskyttende virkning på membranerne, øger mitokondrie aktivitet. Trænger ind i de dybeste lag af huden, fugter og nærer den. Styrer vandindholdet i cellerne og fremmer regenerering og normaliserer stofskiftet og syntesen af DNA, proteiner og lipider. VOM effektivitet af gelen er vist i det følgende:

 • Helbreder sår og rifter, sår. Det eliminerer sepsis og nekrose, øger vævsregenerering.
 • Dermatologiske sygdomme, lindrer symptomer og bekæmpe årsagerne. Eliminerer smerte, rødme, kløe, det virker som en antiseptisk.
 • Det hjælper med allergi.
 • Det fjerner virkningerne af sol, termiske og kemiske forbrændinger.
 • Det fjerner eventuelle skader på huden, genoprette dækslet uden ardannelse.

Analyse af sammensætningen af spray og maske "Platinus B", anmeldelser, hvoraf de fleste af dem er positive, bør drage konklusioner om deres effektivitet. Efter opsamling tre af de mest nyttige og effektive ingredienser sammen, udviklere, forskere forfulgte mål at skabe den mest nyttigt værktøj, der vil hjælpe folk konfronteret med problemet med hårtab på hovedet.

Brugen af linjen "Platinus B" har følgende virkninger:

 • Stopper hårtab på hovedet.
 • Fjerner skæl, kløe.
 • Bemærkede hårvækst i områder af hovedet, blottet for vegetation.
 • Gendanner strukturen af skadet hår.
 • Øger tætheden af håret.
 • Hår få sunde form, bliver elastisk, skinnende, spaltede spidser forsvinde.

Hvorfor skal vi miste hår?

Lad os se nærmere, hvilket kan forårsage hårtab, og hvordan den linje betyder "Platinus B", der gennemgår på alles læber, kan hjælpe i en bestemt situation.

Årsager til hårtab er opdelt i tre hovedgrupper: eksterne (eksogene) faktorer, interne (endogene) og dermatologiske tilstande i hovedbunden sygdomme.

Eksterne faktorer, der forårsager hårtab

Vores hår på daglig basis udsættes for farlige faktorer, der skader deres udseende. Nogle af dem er naturlige, men mange er vi i stand til at forhindre sig selv. Her er en liste over skadelige for håret af eksterne faktorer:

 • Mekanisk handling på hovedbunden kan forårsage hårtab. Farlige faktorer omfatter iført stramme hatte, udsættelse for høje og lave temperaturer, sol, forkert manipulation af barbershops, ugunstigt miljø, hyppig eksponering for hår styling apparater.
 • Hårtab på grund af kemoterapi.
 • Skade ar eller hovedbund alopeci forekommer under termiske og kemiske forbrændinger, hovedlæsion scalped, elektrisk stød. Når sårheling dannede ar blottet for hårsækkene.
 • En forkert shampoo kan også påvirke tilstanden af hår og hovedbund. Fagfolk anbefaler at vælge midlerne til hygiejne med et indhold af overfladeaktive stoffer, mineralske olier, parabener, farvestoffer og parfume minimum. Man skal ikke misbruge styling produkter.

For at neutralisere virkningen af farer, fjerne giftstoffer og genoprette strukturen til at hjælpe bod for hår "Platinus B". De unikke ingredienser i sin sammensætning viste et fremragende resultat for svag og ødelagt hår. Også disse stoffer er i stand til at accelerere genopretning af hud og hår efter skader og forbrændinger af forskellig karakter, at eliminere virkningerne af kemoterapi. Meget effektivt bevist "Platinus B" for hårvækst. Mange forbrugere rapporterer, at deres hår begyndte at vokse hurtigere.

Endogene årsager til hårtab

Tilstand af hår er en slags indikator for tilstedeværelsen i kroppen af den patologiske proces. Eksistensen af sådanne symptomer kan indikere tilstedeværelsen af forskellige sygdomme fra organismen gipovitaminoznogo tilstand til forekomst af alvorlig sygdom. Under alle omstændigheder, diagnosen er i stand til kun at levere en erfaren læge efter due diligence. For at fastslå årsagen til hårtab, vil lægen ordinere medicin behandling i kombination med lokal cosmeceutical.

I visse sygdomme i de indre organer og systemer kan opleve hårtab. Her er de vigtigste interne årsager til disse:

 • Manglen på vitaminer og mineraler, som kan være forårsaget af en ensidig kost eller forringet stofskifteprocesser i menneskekroppen. Normalt shag tilstand reflekteret mangel på vitaminer A, B2, F, biotin, pantothensyre og folinsyre, calcium, silicium, selen og zink. Det vil være nødvendigt at skabe balance mellem ernæring og at inkludere i kosten af frugt og grøntsager, korn og fuldkornsbrød, æg, fisk, skaldyr, mejeriprodukter, lever.
 • Under graviditet og amning. Disse trin nødt til at øge indtaget af vitaminer og mineraler, og hvis det ikke sker, mangel på næringsstoffer påvirker tilstanden af hår. I dette tilfælde skal du optimere ernæring, spise vitamin-mineral-komplekser, brug medicinsk shampoo på en naturlig basis. Naturlig sammensætning og mangel på aggressive kemiske komponenter, som kan prale af "Platinus' hår, giver skånsom og effektiv pleje er ideel til gravide og ammende kvinder.
 • Stressende forhold ofte føre til hårtab, sammen med løgene. I sådanne tilfælde opstår vasokonstriktion, ernæring hår låse, og de falder. Sædvanligvis er situationen normaliseret efter stress relief. For at genoprette tæthed shag krævede periode på op til 2 måneder. Spray og fløde "Platinus B" til hjælpe med at håndtere virkningerne af stress og fremskynde eftergivelse af hår.
 • Sygdomme i fordøjelseskanalen af en kronisk eller akut natur fører til malabsorption af næringsstoffer og påvirke tilstanden af hår. I så fald kræver høring af gastroenterolog og hudlæge for yderligere behandling.
 • Nedsat immunitet, tilstedeværelse af kroniske sygdomme i den menneskelige krop primært påvirker forekomsten af hår formular. Som et resultat af en ubalance af metaboliske og immune processer hår berøvet nødvendige stoffer, de svækker og falde ud. I dette tilfælde, skal du være en omfattende undersøgelse af kroppen og en særlig behandling fra specialiserede fagfolk. linje betyder "De Platinus" trichologists anmeldelser, som er positive, vil bidrage til at genoprette lokal immunitet og væsentligt ændre situationen til det bedre.
 • Hos børn, årsagen til hårtab er ofte en mangel på D-vitamin, kaldet rakitis. Normalt er dette fænomen ledsaget af overdreven sveden, nedsat muskeltonus, dårlig vægtøgning og nervøsitet. Kræver børnelæge konsultation og vitamin terapi.
 • Pubertet hos unge er karakteriseret af hormonelle "eksplosioner". Dette kan føre til øget hårtab. En sådan tilstand er stabiliseret ved udløb. I en særlig foruroligende, hvis du har brug for at konsultere en endokrinolog. I sådanne vanskelige tider den har brug for sarte pleje, som kan give "Platinus i" Hår, forbrugernes vurderinger bekræfter dette.
 • Androgen alopeci refererer til genetisk bestemte arvelige tilstande. I dette tilfælde testosteron under indflydelse af enzymer omdannes til dihydrotestosteron, som krænker hårsækkene og forårsager hårtab. Dannet af en vigende hårgrænse på panden, at fremskridt på den centrale del af hovedet, og kan udvikle et fuldstændigt tab af vegetation. Munden af folliklerne er overgroet af bindevæv, og hårvækst bliver umulig. Et lignende fænomen forekommer oftest hos mænd, kvinder - ret sjældne. Tilfælde af fuldstændig skaldethed i fortiden er sjældne.
 • Den kvindelige alopeci - et fænomen, hvor hårtab er ikke alt, og lokale. Forskere kan ikke præcist bestemme årsagen til sygdommen. Nogle eksperter er tilbøjelige til at tro, at dette skyldes autoimmune sygdomme eller under indflydelse af miljømæssige faktorer. Erfaringen har vist, at brugen af hormonbehandling i dette tilfælde er ineffektiv.

Når androgen alopeci og kvindelige spray og creme "Platinus V» viste ganske gode resultater. Forbrugerne bemærkede ophør af hårtab, udseendet af vellushår på "skaldede" områder af hovedet, som derefter bliver stivere og tykkere.

Sygdomme i hud dermatologisk natur hoved

Der er en række af dermatologiske sygdomsmønstre, der kan føre til tab af vegetation på hovedet. En sådan diagnose er i stand til at levere den hudlæge eller triholog efter nøje undersøgelse. Sådanne sygdomme indbefatter:

 • Seborrheic dermatitis. Det er en inflammatorisk proces forekommer i håret af ansigt og hoved, der dækker de ydre øre bevæger sig, hals, armhuler og brystbenet, navle. Sygdommen forårsages af mikroorganismer aktivitet Malasseria furfur. Berørte områder bliver betændt, flage og kløe. På hendes hoved er markeret rigelige hvide flager. Denne tilstand behandles ved dermatologiske.
 • Psoriasis - en kronisk sygdommens art med perioder med forværring og eftergivelse. Hvis det påvirker hovedbunden, det er ledsaget af hårtab. Det har brug for grov behandling.
 • Microsporia trihofitia eller crusted ringorm - en svampesygdom i naturen, benævnt ringorm. I disse tilfælde er der pretornal udtynding og hårtab i form af læsioner. Associerede symptomer: brændende og kløe i hovedbunden, udseendet af røde pletter voksende størrelse. Trihofitia kan ledsages af inflammatoriske processer med dannelsen af ar, hvor håret genopretning ikke er mulig. Rettidig behandling af en hudlæge og behandling i de tidlige stadier i stand til at genoprette normale udseende hår.

At klare de årsager og virkninger dermatologiske hudlidelser hjælpe hoved betyder "Platinus B", hvis sammensætning er beriget med naturlig antibakterielle og antifungale midler. De aktive komponenter i spray og creme maske vil hjælpe med at lindre og fjerne symptomerne på sygdommen, og så hurtigt som muligt at genskabe vækst og tykkelsen af hår, for at give dem tilbage sin tidligere glans og styrke. Anmeldelser af "Platinus V» blandt forbrugerne siger om effektiviteten af disse midler i kampen mod forskellige hovedbundsproblemer. linje af produkter er i stand til at klare de mest vanskelige situationer og bringe tilliden til enhver person.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.