SkønhedHår

Ultrasonic hår forlængelse - essensen af metoden

Ultrasonic hår forlængelse er den mest moderne teknologi, der har været praktiseret i 6 år. Mange mennesker foretrækker at have langt hår, men den menneskelige krop er konstrueret således, at i en måned håret vokser omkring en centimeter. Derfor, for at nå frem til hår af medium længde, er det nødvendigt at vente på fem år eller mere. Samtidig er der ingen garanti for, at de vil være sund og se smukke, så meget afhænger af miljøet, menneskers sundhed og andre faktorer. Ultrasonic hår forlængelse gør det muligt at opnå de ønskede resultater hurtigt og nemt. Ved at bruge denne metode, kan du foretage ændringer i din eksisterende hår, make højdepunkter eller farve, og vigtigst af alt, ikke skader håret.

Hår forlængelse med ultralyd - essensen af metoden

Af hair extensions på denne måde, skal du have en særlig anordning, med hjælp af kapslen er lavet meget lille og næsten umærkelig. Enhed konverterer akustiske vibrationer i mekanisk energi. Den transittid af ultralyd bølger afhænger af hårets struktur tykkelse og kapsler.

Ultrasonic hår forlængelse antager retningen af bølgerne kun til det sted, hvor der er direkte kontakt med kundens hår donor. På grund af den metode, den opnås ved at fastsætte en særlig høj kvalitet og opfylder de højeste krav. Nævnte indretning har en automatisk processor, som selv styrer timingen og kraften med hvilken proceduren føres kapacitet.

Med sådan kapacitet blødgøring keratin i håret, som er steget, og dermed pålidelig fastgørelse opnås ikke skadet klient hår. Hvis der anvendes ultralyd hair extensions, er naturlige hår ikke underkastet varmebehandling, behandles kun en lille del er dannelsen af kapsler.

Brugen af ultralyd hår forlængelse gør det muligt at modtage en frodig og tykt hår, og det sted, hvor den vedhæftede donor hår, er næsten umuligt at lægge mærke til. Efter denne procedure, kan håret blive gjort noget manipulation, for eksempel at male, at lave en perm og også efter nogen tid, en anden fremgangsmåde. Men denne metode involverer anvendelsen af naturlige strenge, anvendelse af de syntetiske strenge ikke er forbudt, men det er ikke anbefalet af eksperter.

Mængden af hår, der er nødvendig for at øge, for hver person bestemmes individuelt, men i gennemsnit er det omkring 100-120 tråde. Selve proceduren er sådan en ophobning varer fra 2 til 4 timer, og perioden for slid hår extensions varierer fra 5 til 7 måneder.

Typer af hair extensions

Udover de allerede kendte metode, der er mange andre metoder til hår extensions og de mest almindelige typer er:

- tape kapacitet, mens anvendte bånd af hår af forskellige længder og bredder, og de er bundet sammen. Dette er den hurtigste måde, men ved at anvende det, kan du ikke samle håret i "hestehale". For denne type hår extensions behøver ikke særligt udstyr og tid, det tager mindre end en time;

- spansk kapacitet refererer til den kolde metode. Denne metode er en af de mest komplekse og arbejdsintensive af alle de andre;

- Italiensk oprustning er den mest almindelige. Det giver dig mulighed for at bruge alle typer af hår. Varigheden af denne metode er omkring 2-3 timer, kan håret bæres i 4-5 måneder, hvorefter det er nødvendigt at foretage en rettelse;

- engelsk oprustning indebærer anvendelse af en pistol med en speciel harpiks. Det kan ikke bruges på tyndt hår, da der kan være spor af montering. Hår kan indeholde op til 3 måneder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.