SkønhedHår

Sådan bruger krøllejern? Enkelheden og naturlighed i aktion

Til dato, midler, der tillader dig at gøre en perm, repræsenteret i stort antal. Hver kvinde vil før eller senere fristet til at lave krøller.

Curlere hår curlers er en række, der er tilpasset til curling låse. I udseende de ligner de buer papir. Curlers optrådte i lang tid, de anvendes af professionelle frisører, og at få dem til at bruge almindeligt papir. Til dato, kan markedet finde en bred vifte af papilotok. Men hvordan man bruger krøllejern? Hovedsagelig til fremstilling anvende elastica gummi eller skumgummi, hvori der er indsat en ledning. papilotok længde kan variere fra 20 til 25 centimeter, og diameteren - 8 til 10 millimeter. Meget ofte curlere curlere, der anvendes i tilfælde af perm. De adskiller vandtæt og er ikke udsat for kemikalier.

Sådan bruger krøllejern? Før der iværksættes en bølge, du har brug for at vaske dit hår. Hver streng skal beskyttes, så du bør anvende et værktøj, der hjælper med fiksering af installationen. Efter dette, skal hver streng skrues på curlere, startende fra enden. Når stramning bør holdes vinkelret på strengene i krøllejern. På rødderne af håret curler er fast, mest sandsynligt på grund af de forskellige typer af krøllejern, kan fixingmetodik være anderledes. Men det er altid angivet i brugsanvisningen. En hårtørrer kan bruges som en hårtørrer, og bare vente, indtil de tørre sig selv. Det er værd at bemærke, at de fleste af curlere anvendes til krølning af kortere eller mellemlangt hår. For at forme den måde langt hår nødt til at tilbringe en masse tid og kræfter.

Sådan bruger krøllejern hjemmelavet

Der er situationer, hvor de krøller er et presserende behov for at gøre derhjemme, men for hår curlere eller ruller er nødt til at køre til butikken. I denne situation, kan du gøre dig curlers. Til denne handy gamle papir A4. Dens liste skal være så omhyggeligt som muligt at fastlægge i længden, så der til sidst dannede en slags rør. Det skal foldes på midten. Det vil være en slags pincet. For at gøre med dem er nødvendig for at forstå krøller curlere spids streng og dirigere den i løbet af en bølge til rødderne. Nu skal du blot fastsætte de bageste ender af stick "pincet" gennem løkken og stram, indtil den stopper. Selvfølgelig effekten af hjemmelavet papilotok ikke sammenlignes med effekten af fabrikken, men det er bedre end ingenting.

De fleste mennesker ved, hvordan man bruger krøllejern. Men ikke alle klar over, at denne metode til curling er langt mere skånsom end en perm på krøllejern. Curlers gør ikke ondt i håret, i kommer, at meget ubehag under søvn med dem på hovedet ikke opleve. Med papilotok viser det sig naturligt bølget, og alle hårene forbliver på plads, fordi mange måtte beskæftige sig med krøllejern trækker på opløsningen med elastikker. Curlers vil bidrage til at skabe en bred vifte af frisurer, som vil afvige naturlighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.