Nyheder og SamfundPolitik

At Tereza Mey har skrevet om i sit brev Breksa Tusk?

Epistolary genre i vores teknologiske tidsalder er ikke meget populært. Og almindelige borgere, og top politikere og regeringsledere i stigende grad foretrækker at kommunikere via elektroniske kommunikationsmidler og information. Men lederen af den britiske regering, der søger at afklare placeringen af sit land i perioden breksita, valgte at sende de mest almindelige brev til formanden for Den Europæiske Union, Donald Tusk - i en kuvert og udskrives på papir. Det skete den 29. marts. Indholdet af beskeden er ikke hemmeligt, det er nøje analyseret af forskellige eksperter. Tusk kaldte denne dag "ikke meget god". Nogle ting tiltrække sig opmærksomhed.

Hvad bogstav og for hvem det blev skrevet?

Konvolut i første halvdel af eftermiddagen den 29. marts er blevet overført Tusk ambassadør Storbritannien til EU Sir Timom Barrou. Hvis nogen, og der var håb om, at London vil ombestemme sig i sidste øjeblik at forlade EU, skrivelse af maj endelig fjernet. Hovedformålet med meddelelsen er at informere EU om begyndende breksita procedurer på grundlag af artikel 50 i Lissabontraktaten. Sende dokumentet det blev efterfulgt af en hel del arbejde i Parlamentet, hvilket resulterede i begyndelsen af marts vedtaget en lov, der gav regeringen ret til at begynde landets exit fra EU-processen. Processen kan tage to år, men denne periode kan forlænges, hvis det er nødvendigt. 28. marts Tereza Mey afholdt en telefonsamtale med den tyske kansler Merkel, Europa-Kommissionens formand Juncker og Donald Tusk, præsiderede i Den Europæiske Union. Opgjort breksita plan, bestående af ca. syv hundrede point. Således kan vi konkludere, at brevet Mae ikke indeholder nye oplysninger til EU-lederne, og giver en kortfattet sammendrag af det faktum, at de allerede er kendt. Det er beregnet primært til medierne. Hvad kan vi forstå fra det?

tone

Kunsten at skrive sådanne tekster er at trofast formidle stemningen i dokumentet, uden modtagelsen karakteristisk for verbal tale. Mellem middelværdien og den korrekte streng af diplomatiske meddelelser, skal modtageren læse, afhængigt af omstændighederne, en voldsom protest, direkte trussel, et løfte om støtte eller oprigtig (som muligt blandt politikere) goodwill. Brev Terezy Mey demonstrativt formuleret i venlig måde, der håbede at "konstruktiv og respektfuld" loyalt samarbejde. Den overflod af sådanne skældsord skal angive en mangel på aggressive hensigter og ønsker for et godt naboskab. Tone positiv, er der følte et kald til at arbejde sammen, gensidig kompromis og vilje Storbritannien til ham, men han udelukker ikke og stivhed muligt i forhandlingsprocessen.

Om arbejdsgange

Mellem positionerne Mae og Michel Barnier, der er udpeget af den chefforhandler fra Europa-Kommissionen, der er uenighed om den mest breksita teknologi. EU mener, at den første ting, der skal aftales betingelser for frigivelse i Storbritannien fra EU, og først derefter kan vi diskutere fremtidige handelsaftaler. Denne sekvens, i Bruxelles mener, at forhandlingerne vil fritage unødvendige besvær og øge chancerne for et vellykket resultat. I et brev til Mae præsenterer en fundamentalt anderledes tilgang, er det ønsket at overveje begge aspekter samtidig. Indser Breksa, bør den britiske side straks forstå dens betingelser, og om nødvendigt, for at forsvare deres interesser. Det er ukendt, hvordan Barnier vil vedrøre en sådan idé. Måske vil det være en anledning til den første konflikt i forhandlingsprocessen.

Og hvis ikke?

Tereza Mey, i sit brev indrømmer muligheden breksita uden at opnå gensidigt fordelagtige handelsaftaler. Bare rolig, i dette tilfælde Det Forenede Kongerige vil fungere som WTO charter ordrer. I sidste ende, efter statsministeren (der henvises til i Lancaster House), bedre at lade transaktionen vil ikke være helt, hvad det ville være dårligt. Men i sådan en ugunstig udvikling af begivenhederne væsentligt reduceret muligheden for en fælles kamp mod kriminalitet og terrorisme. I et brev til Mae ikke gentage disse argumenter, men kun håbet på en "dyb og særligt partnerskab med EU." Clever gætte, hvad hun havde i tankerne, især hvis du ved, hvad de siger om det tidligere.

Om mennesker

Breksa påvirkede ikke kun mellemstatlige politiske og økonomiske forbindelser, men også skæbnen for mange almindelige borgere. Før breksita enhver bosiddende i et land inden for EU kunne komme til England og føle sig hjemme - arbejde, studier, gøre forretninger og gøre noget, hvis du ikke bryde loven, selvfølgelig. Disse mennesker oplever nu den naturlige angst, ikke at vide, hvordan Storbritannien ud af EU vil påvirke deres juridiske status. I brevet, Mei deler denne bekymring og er rede til at drøfte spørgsmålet på et tidligt tidspunkt i forhandlingerne. Fra damen premierminister kræver, at det garanterer bevarelsen af deres ret til europæerne, med ensidigt, men uden at kende placeringen af EU i denne henseende i forhold til den britiske, har det hidtil afstået. Anslået betydning løfte - at hvis vi kan nå til enighed, så ingen kommer til skade, og alt vil forblive næsten den samme. Selvom et svært spørgsmål.

Gradvist og omhyggeligt

Brevet siger om en "periode med implementering", dvs. den tid, der kræves for en smidig overgang fra staten af Storbritanniens medlemskab af EU til partnerlandene relationer to selvstændige enheder. Hvis der opstår ændringer for hurtigt, vil det føre til et stort antal unødvendige fejl. To år er afsat til færdiggørelse breksita, kan ikke være nok, og har ikke brug for det straks hugge alle båndene mellem Storbritannien og EU, når tiden udløber. Hvordan denne overgangsperiode kan blive forsinket Må ikke gøres mere præcis.

finansielle spørgsmål

I den seneste tid, når passioner kørte høj breksitu mere, begge sider givet udtryk for påstande om den gæld, som angiveligt kunne genindvindes. Den Europæiske Union har kaldt bødens størrelse på tres milliarder euro for de tab påført af Storbritannien som følge af hendes afgang. Tory MP Piter Boun forlangte af EU for at vende tilbage så meget som 184 £ milliarder af betalt siden 1973 bidrag, dvs. for hele perioden af medlemskab Storbritannien i de europæiske strukturer. Alt dette kan i sit brev ikke huske, og tilbød at indgå en frihandelsaftale, fordelagtig for begge parter, uden fortilfælde i historien af skalaen og ambition. Nærmere oplysninger om venstre for linje, og selv en toldunion er ikke nævnt. Den beskriver.

Ingen ord om indvandrere

En af de store incitamenter, der fik den britiske stemme for Breksa, var spørgsmålet om flygtninge, og maj medtaget det i en halv snes store problemer. Mere overraskende, at brevet Tusk om det ikke siger noget. Ja, den frie bevægelighed i det indre marked, premierministerens nævnt, men uden henvisning til de forpligtelser i henhold til modtagelse af migranter. På samme tid, det giver EU tilstanden af primær betydning, og tilbyder endda et ultimatum til at overholde de tidligere vedtagne regler, uden hvilke medlemskab i det fælles økonomiske rum er umuligt. Demonstrative tilsidesættelse af et problem kan tolkes på to måder: enten Mae mener, at spørgsmålet er lukket permanent, og ikke engang skal drøftes, eller, tværtimod, hun er klar til nogle kompromis med EU og den tidligere stivhed ikke længere skærme. I begge tilfælde, at intet strides om.

Brevet viste sig meget slanke figur, det skaber råderum. De kommende forhandlinger bør være meget interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.