HjemlighedVærktøj og udstyr

Filter Sand Pool: enhed, bruger, anmeldelser

Sand filtre til svømmebassiner såsom den nylige meget populære. Først og fremmest må jeg sige, at de gør godt med mindre partikler. Båndbredde modifikationer på niveau med 3 kV. meter i timen. Hvis du mener eksperterne, så på markedet er der mange modeller med trin for kraner. Manometre installeres oftest mekanisk type. Forbindelsesrørene er over de øvre caps. Det bør være en god filter (sand) i området på 48 tusind. Gnid.

modifikation apparat

Standard filter (sand) indbefatter en kapacitans. Sandet fyldes i en særlig beholder. Dyser anbragt inden i filter for vand. Kraner anvendes oftest type trin. Pumper til udvalgte modeller, der spænder fra 2 kW. Mange modifikationer og dysepladen anvendes med overlejringer. Adaptere til rør installeret lille diameter. I bunden af den sammentrækning slangen er tilsluttet.

Installationsvejledning Filter

Ved installation af sandfilter er vigtigt at kontrollere ventilen. Rack til modifikation skal kunne modstå en belastning på 3 Pa. Output rørene er forbundet muffe klemme. I dette tilfælde afhænger meget producentens model. Indløb gennem pumpen er fast. Ved tilslutning filteret er det vigtigt at kontrollere grænsen tryk ved udløbet. Til dette formål kræver manometer. Yderligere terminaler anvendes til detektering af lækager.

Filtre med korte dyser

Sand filtre til vand med korte dyser anmeldelser fra forbrugerne er forskellige. Nogle kunder er udvalgt til en høj grad af rensning. Med lille forurening håndterer enhed med succes. Systemet Beskyttelsen bruges klasse RK32. Det forbindende rør leveres som standard med 3,2 cm.

Manometer filtre er desværre fraværende. En anden værd at bemærke, at de energibesparende pumper er velegnede til modellen. Den ultimative tryk nævnte filtersand type med ved 5 Pa. Platformen giver det en temmelig bred. Driftstryk er i området 4,5 Pa. Kran modifikationer har installeret i husoverdelen. Købe filter (sand) med korte dyser brugeren er i stand til så lavt som 69, tusind. Rub.

Funktioner af filtre med lange dyser

Filtre med lange dyser normalt er billige. Til svømmehaller med 14 tusind. Liter vand, de passer godt. Det er imidlertid vigtigt at bemærke, at deres platform er ikke modstå en belastning på 10 Pa. Det skal også nævnes, at de ændringer, der ofte er brudt på grund af en snoet kran. I dette tilfælde gælder det positionelle type. Driftstrykniveauer modifikationer lokaliseret ved 5 Pa.

Systemet Beskyttelsen bruges klasse RK32. Maksimale trykfiltre med lange dyser kunne modstå på 7 Pa. Huset af disse ændringer er modstandsdygtige over for korrosion. Det forbindende rør påføres til 3,3 cm. Den maksimale driftstemperatur af filtrene er lig med 35 grader. Pumper passer til udstyr 3 og 4 kW. Båndbredde modifikationer lokaliseret ved niveauet på 3,4 sq. meter i timen. Prisen for et filter med lange dyser starter fra 66 tusind. Gnid.

Filtersand type på én membran

En membranfilter anvendes generelt med en enkelt udløb dyse. Manometeret som standard udstyr til rådighed. Hvis det er nødvendigt, kan modellen indstilles uafhængigt af hinanden. Den i det ene membranfilter er fremstillet af rustfrit stål. Det maksimalt tilladte tryk er 7 Pa.

Beskyttelse af modellerne har en klasse P56. Crane brugte skrueklemmer og snoede det er ganske sjældent. Næsten alle eksperter siger, at sandet kan indlæses uafhængigt af hinanden. Platformen i dette tilfælde anvendes til receptionen. Køb et filter for puljen (sand) pr membran mand kan til en pris, ikke er mindre end 88 tusind. Rub.

Filtre på de to membraner

Filtre på de to membraner fremstilles hovedsagelig med ventilen dyse. Hvis du mener udtalelse fleste eksperter, røret er i stand til at modstå 5 Pa. Også værd at bemærke er, at ændringer kan prale af en høj båndbredde. Mange eksperter peger på en anden stærk krop. Korrosion af filtermembranen i to helt forfærdeligt.

Det er imidlertid værd at huske på, at modellerne lav indstilling driftstryk. Systemet af filtermembranen beskyttelse anvendes i to klasser P70. Modtag op i kapacitet er ikke særlig høj. Manometer i dette tilfælde, er beliggende nær kranen. Pumper af denne serie filtre er egnede til 2 kW. Få varerne på de to membraner i butikken kan være til en pris, ikke mere end 62 tusind. Rub.

Udtalelse om modellerne Bestway Flowclear 58.257

Sagde sandfilter til swimmingpool Bestway anmeldelser fra ejerne fik kun positiv karakter. Primært alle købere bemærke et robust hus. At forbinde rør modifikationer anvendt på 3,4 cm. De eksperter siger, at denne type filter sand er ikke-korroderende.

Gennemløb det er på et højt niveau. Beskyttelse af anvendte model RK44 box office. Reguleringsventil er placeret på toppen af hætten. Slange til vand i dette tilfælde er fraværende. Pumpen er egnet til modificering af 3 kW. Kran-modeller, der anvendes i den type stilling. Beskyttelseshætte mangler Dette filter.

Driftstrykket af nævnte modifikationer lig sandet type 4 Pa. Alle eksperter siger, at det Bestway 58.257 sjældent beskidt. Trykmåler system anvender en mekanisk type. observeres maksimal driftstemperatur på 55 Garusov. Swimming pool 10 tusind. Liter vand egnet anordning godt. Køb denne sandfilter til Bestway pulje i butikken kan være til en pris ikke er mindre end 12 tusind. Rub.

Har en række filtre Hayward PowerLine 81.070

Sagde sandfilter pumpe skiller sig ud fra andre modeller af det faktum, at han har en stor kapacitet er brugt. Når dette rør er installeret sammen med forbindelsesringen. Driftstryk er modificeret ved 5 Pa. Systemet med beskyttelse mod kontaminering anvendes RK44 serien. Det forbindende rør påføres til 3,2 cm.

Hvis du mener bedømmelser af de fleste eksperter, de korrosionsproblemer med denne enhed er ikke forfærdeligt. I dette tilfælde måleren fungerer uden en fejl. Hvis vi taler om de ulemper ved filteret i denne serie, er det vigtigt at bemærke, at det ikke er meget høj båndbredde. Ventilen ikke modstå overbelastning 5 Pa. Swimming pool 10 tusind. Liter modifikation, desværre, ikke passer. Mindste driftstryk modifikation er på et niveau på 2 Pa. Køb denne type filter sand kan være så lidt som 35 tusind. Gnid.

Udtalelse om modellerne Ecosoft FK 2471

Sagde sand-filter type er meget populære. Denne version er velegnet til høj kapacitet puljer. Nogle eksperter siger, at modellen 2471 er ikke-korroderende krop og hun beskyttet godt. I dette tilfælde er ventilen anvendes til pladen.

Pumpen er egnet til indretningen 4 kW. beskyttelsessystem bruges P55-serien. Slangetilslutning modifikation påført 3,3 cm. Crane enhed bruger positionelle type. Også værd at bemærke er, at modellen har god mekanisk sporvidde. Arbejder modifikation temperatur ligger på 45 grader. Begrænse trykket sandfilteret typen bedrift på omkring 2 Pa. Platformen det udelukkende er fremstillet af rustfrit stål type.

En anden værd at bemærke, at modellen kan bruges i svømmehaller til 12 tusind. Liter. Køb en ændring af markedet er i stand til at til en pris, ikke er mindre end 380 tusind. Rub.

Serie filter funktioner Ecosoft FK 2162

Dette filter er for nylig blevet hyppige købere til store pools. beskyttelsessystem det har en klasse P45. Eksperter siger, at modellen kan drives ved en forhøjet temperatur. Når enheden ikke er bange for højt tryk. Det forbindende rør er udformet til at ændre på 3,3 cm.

Kranen i dette tilfælde ligger i nærheden af måleren. Alle eksperter siger, at indretningen er ikke-korroderende boliger og kan modstå høje belastninger. Kapaciteten af denne filtertype er sand på omkring 4 kvadratmeter. meter i timen. Køb en enhed af denne serie kan være så lidt som 210 tusind. Gnid.

Har en række filtre "Intex 28638"

Filtret "Intex" anmeldelser fra mange ejere fik en positiv karakter. Eksperter rost for sin høje kvalitet plader. beskyttelsessystem i denne klasse RK40 bruges. Slanger tilvejebragt i dette tilfælde med 3,4 cm. Gauge standard filterkonstruktion har en mekanisk type.

Adapteren anvendes med et skruegevind. Standard Sættet indeholder et filter for pool (sand), instruktion, og rør. Maksimal båndbredde er lig med 3,3 kvadratmeter. meter i timen. Swimming pool 13 tusind. Liter vand egnet modifikation vidunderligt. Kapacitet under sandet, er modellen godt beskyttet. Køb denne modifikation kan være så lav som 3 tusind. Gnid.

Udtalelse om modellerne Intex 28645

Denne Intex sandfilter nyder stor popularitet. Alle eksperter siger, at ændringen gælder et godt system beskyttelse KK44 klasse. Ventilen i dette tilfælde er monteret over det øvre dæksel. Platformen på ændringen har en meget flad. Vejning nævnte filtersand typen kun 4,5 kg. Trykmåler den mangler.

Også værd at bemærke er, at modellen er forbundet via et rør til 3,4 cm. Pumpen er egnet til indretningen 4 kW. Maksimale driftstemperatur er lig med 42 grader. Kran anvendte stilling type. Foringen i dette tilfælde fraværende. Hvis du mener eksperterne, ændringen er i stand til at vare i lang tid. sand belastning tal er 14,5 kg. Køb filteret (sand) kan være i vente for 9.. Gnid.

Udtalelse om modellernes Intex 28.644 "

Sandfilter 28.644 solgte meget godt. For puljer af 10 tusind. Liter modifikation ligesom bemærkelsesværdigt. Det er imidlertid vigtigt at bemærke, at forbindelsesslangen kan modstå høje belastninger. beskyttelsessystem i "Intex" har P56-serien. Alle eksperter siger, at apparatet kan anvendes ved temperaturer over 30 grader.

Værktøjer og filter tryk er på et niveau på 4 Pa. Sandfraktionen er lig med ikke mere end 0,5 mm. Montering platform i dette tilfælde udelukkende er fremstillet af rustfrit stål type. Nogle eksperter peger på en høj kapacitet. Denne parameter svarer heltal 4.3 sq. meter i timen. Trykmåler på filteret i denne serie har en mekanisk type. Kranen er monteret ved toppen af huset. Køb filteret for puljen (sand), brugeren kan for 12 tusind. Gnid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.