Kunst og underholdningLitteratur

"The Steppe": et resumé. "The Steppe," Chekhov

historie "steppe" Chekhov blev skrevet i 1888. Synopsis det vil blive givet i denne artikel. Arbejdet markerede en ny tilgang til fortælling: malerier læseren ser gennem virkelighedsopfattelse, hovedpersonen - Yegorushka. De suppleres af forfatterens kommentarer, der hjælper til at afsløre de særlige forhold i verden og forstå sjælen af de almindelige mennesker.

Kapitel 1: Kom godt i vej

Tidlig morgen juli. Fra amtet byen han forlod forfaldent chaiselong, som kørte en ung Kucher Deniska. I det var tre passagerer: rektor for kirken sin far Christopher, Kuzmichev Ivan Ivanych købmand og hans ni år gamle nevø Yegorushka. Voksne gik til at sælge uld og bar drengen går i skole.

Så begynder Chekhov "Steppe". Sammenfattende beskrivelse af historien fortsætter Egorushka fornemmelser. Han var alene for første gang, og nu, ser sig omkring, mindede hvordan i påsken til at gå i kirke. Og alligevel - som bedstemor døde. Og pludselig råbte han af medlidenhed for sig selv. Onkel og far Christopher talte om fordelene ved at lære. Og synet af drengen allerede syntes endeløs (en detaljeret beskrivelse af det ikke tillader resumé) steppe. Tjekhov sagde, at efter afdampning af livgivende dug hele nedslået fra varmen. Yegorushka træt og ligegyldigt set den ensformige mønster. Venstre bag plæneklippere og kvinder på området, en flok hunde og får varlamovskie. Ahead vindmølle, som alle ikke forsvinder ud af syne.

Kapitel 2. Halt

Ved middagstid, vi stoppede ved en strøm. Placeret under bagage, vi spiste bagte æg og kager. Dette fortsætter historien om Tjekhovs "The Steppe". Synopsis introducerer læseren til livet i Christophers far. Fra barndommen talte han flere sprog, havde viden på mange videnskaber, ønskede at studere i Kiev. Men forældrene ikke velsigne en sådan beslutning, og drengen blev efterladt ved kirken, hvor han tilbragte hele sit liv. Hvem er far til Christopher intet sparet, fordi hans far ikke brød vilje, selv om han var sikker på, at læring er nødvendig. Denne idé han inspirerede Yegorushka. Så talte han om uld og nogle Varlamov.

Snack, voksne gik i seng. Drengen gik til landsbyen, spillet med vækket Deniska, som på hjerte var stadig et barn. Endelig har vi ramt vej, indtil aftenen før hans øjne glimtede Yegorushka det samme mønster som for om morgenen.

Kapitel 3. På kroen

I skumringen bosatte sig i en ældre Jøde. Moisevitch hjertelighed Moses var der ingen grænse, men gæsterne turde ikke for natten: var det nødvendigt at finde en mystisk Varlamov. Købmand og far tælles penge - Yegorushka aldrig set sådan en bunke. Jeg drak te. Vi talte med en Jøde af beboelse. Sleepy Yegorushka ejere behandlet gulerod - de er nødstedte, at nu er der ingen til at tage sig af drengen.

Så det er muligt at identificere emnet for kapitel 3 og dens resumé. "The Steppe" Tjekhov forsætter med at beskrive udseendet af en Jøde kendt i distriktet Dranitskoy grevinde, der også håbet at se Varlamov.

Kapitel 4. Møde med bagage

Halvdelen søvn Yegorushka sad ved siden af Deniska. Han tænkte Varlamov, som var meget rig og undvigende, og den smukke grevinde. Hans lulling lugt og lyde af steppe, nedsænket i mørke. Sovende dreng vågnede stemme. Dette Ivan Ivanovitch spurgte de mænd, der ledsagede den konvoj, som de fangede om Varlamov. Yegorushka derefter transplanteret på en stor balle af uld, og han var glad for, at du nemt kan ligge sig til at sove. Onkel spurgte mændene ikke at fornærme hendes nevø og lovede at hente ham, så snart besøg i Molokai. Dette er begyndelsen på et nyt kapitel, og et kort resumé.

Steppe Chekhov beskriver i sin historie ofte. Men om morgenen Yegorushka mere interesseret i konvojen og de personer, han rejser på. Tolv vogne og fem mænd ledsaget dem. Ved siden af en vogn på, som lå en dreng, en gammel mand kom Panteley, der talte og sprang som om frosset.

Når stoppet ved brønden, Yegorushka oplevede de andre rejsende. Stærk, selvsikre Dimov, der havde dræbt slangen på vejen og forårsage vrede resten af Teamsters. Emelyan, en tidligere korsanger mistede nu sin stemme. Bearded Kiryukha den nærmeste skøre. Overraskende årvågne Vasya, der kunne se og høre, hvad de andre ikke var til rådighed.

Kapitel 5. Ved floden

Det blev ulideligt varmt. De stoppede ved floden. Driverne legede i vandet. Når fanget kræft, de løb ned til landsbyen for vod og fangede fisk, hvorfra kogt grød. Yegorushka vælger også at svømme, forkælet stemningen Dimov. Manden greb hans ben og næsten druknede. Efter at drengen sad på banken og så de andre.

Hvad han skrev Chekhov i hans historie? "Steppe", hvoraf et sammendrag du læser indeholder også en beskrivelse af messen i landsbykirke, hvor kedsomhed Yegorushka gik, og mødtes med en butiksindehaver, nalivshim ham te.

Vender tilbage til floden, helten med alle spiste grød og lyttede til historier om mænd om deres tidligere liv, som var bedre end den nuværende.

Kapitel 6. Campfire

Om aftenen gik vi på vejen. Yegorushka iagttog himlen synes stjernerne, og tænkte om min bedstemor. Det forekom ham, at han aldrig vil dø. Og Pantelei alle fortsatte deres endeløse historie.

Ved midnat, de tændte en brand. Indtil kogt grød, vi begyndte at tale om den myrdede ikke langt fra dette sted købmand. Temaet fortsattes Pantelei, som ifølge ham, når han næsten blev et offer for røvere. Og selv i historien følte en masse fiktion, Yegorushka lyttede med tilbageholdt åndedræt.

Senere til ilden kontaktet af en fremmed. Hans unge kone var gået til sin mor, og han var i hendes venter vidste ikke, hvad de skal gøre med sig selv. En glad udseende mænd forårsagede al sorg. Yegorushka fejede igen kedsomhed, og han klatrede op på hans vogn.

Vågne op, så han drengen endelig Varlamov, der alle søgte i ørkenen. Det var en lille mand i den grimme hest. Efter at have talt med Carters og forbandede sin rytter kørte han væk fra vejen. Det var to dage med et nyt liv Yegorushka. Det betyder dog ikke ende med et resumé. "The Steppe" Tjekhov fortsætter syvende kapitel.

Kapitel 7. Tordenvejr

Om natten, igen sidder omkring lejrbålet. Samtalen ikke slå. Udover Smokes fremprovokerede et skænderi med Yemelyan og Yegorushka, fra begyndelsen til ikke lide den første af dem, forsvarede sang. Forstyrret dreng klatrede op på en balle og begyndte at græde, i håb om at være hjemme.

Dahl var sort, det var indelukket. Snart en voldsomt uvejr. Convoy flyttet frem og sad på baller Yegorushka oplever utrolig frygt. Det forekom ham, at der kommer bagfra kæmpen. alle var gennemblødt og frosset helt. En rumlen af torden og lyn skinner det var umuligt at undslippe. Først Yegorushka døbt og kaldet Pantelei. Så tog de i besiddelse af den tillid, som stormen aldrig vil ende, og dræbe ham. Det var det værste øjeblik i livet af en dreng, som det fremgår af handlingen i romanen og dens resumé.

"The Steppe" Chehov A. P. fortsætter med at beskrive sygdommen helt. Allerede i en landsby hytte, han kunne ikke få varm og fablede. Og tidligt om morgenen gik vi på vej igen. Yegorushka med forvirrede bevidsthed rystede af kulde på min Bose.

Kapitel 8: End of the Road

Endelig trådte den store gårdsplads, og drengen hørte Dennis. Far Christopher gned patient Yegorushka, derefter dækket ham med et tæppe og et fåreskind pels. Fra samtalen af voksne dreng indså, at handlen med hår mislykkedes.

Næste morgen helten følte sund. Og efter morgenmaden spores NP Toskunovu mor kæreste. Ivan Ivanovich aftalt med hende om opholdet, gav en nevø til skole, og den næste dag med sin far Christopher Deniska og gik hjem. Yegorushka samme kvaler og tårer hilste liv i en andens hus.

Så ender A. P. Chehov "Steppe". Synopsis af lederne lov til at overføre kun de vigtigste øjeblikke i historien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.