Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Væksthormon for muskel vækst. Hvad er væksthormoner for nybegyndere atleter?

I øjeblikket hormonet vækst for muskelvækst er næsten den vigtigste grund til, at moderne atleter ser lige stor. Med hensyn til summen af alle de atleter, indtil slutningen af 80'erne i sidste århundrede om dette, har ingen af de professionelle ikke vide noget. Alle har længe vidst, at brugen af steroider til bodybuilding er en integreret del. Men i denne forstand, at væksthormon til muskelvækst er meget speciel tema, som selv nu, fordi priserne er for høje til at tillade det i øjeblikket kan ikke gøre alt. Selvom kvaliteten er det værd. Vi må ikke glemme, at det er helt lovligt stof, i modsætning til nogle typer af steroider. Dette hormon praktisk har ingen bivirkninger, der kunne føre til problemer med kroppen. Men kun korrekt reception kan give et godt resultat, som vil fortsætte i lang tid.

I sin kerne, det er et naturligt hormon, der ikke indgår i en konfrontation med nogen af de funktioner i kroppen, så det bliver en af de mest effektive lægemidler, der kan hjælpe med at nå målene.

Forholdet til lægemiddel

I sports miljøet snarere modstridende meninger om stoffet - fra entusiastiske udråb og slutter hånlig årvågenhed. Dette skyldes det faktum, at enhver innovation eller dømt til at lykkes, eller til at mislykkes. Desværre, dette stof kom ud for nylig, men det er ikke på grund af sin ineffektivitet og på grund af det faktum, at det hormon for muskel vækst - væksthormon - for nogle sportsfolk er helt ubrugelig, mens det for andre - fremlægge et universalmiddel. Samtidig mere end halvdelen af de atleter, der bruger det hormon, gør det forkert. Opnå effektivitet kun gennem trial and error, men i betragtning af omkostningerne af lægemidlet, kan ikke alle har råd til det.

ikke den korrekte brug af lægemidlet skal være det for at spare deres penge. , Er det bruges snarere til rent faktisk at få et godt resultat, hvilket er en atlet. Det stof effektivitet afhænger ikke kun af en korrekt anvendelse, da nogle enkelte parametre kan påvirke dette.

Professionel medicinsk forskning

Mere detaljeret at forstå effekten af det på kroppen, vil hjælpe biologi. Væksthormon, der blev administreret til patienter viste tilstrækkeligt blandet. Den største og grundforskning, har gjort store respons, blev foretaget af Dr. Rudman, der efterfølgende offentliggjort resultaterne i et medicinsk tidsskrift, July 5, 1990. Baseret på de data, forskerne lykkedes for 6 måneder steget i fag muskelmasse med 8,8%, og dette uden fysisk anstrengelse. Det blev også registreret et tab af subkutant fedt i mængden af 14,4% uden slankekure og kost ændringer. På trods af, at han i sin rapport, blev det rapporteret, og andre positive fordele, sådanne resultater ingen andre var i stand til at opnå. Var det på grund af det høje niveau af professionalisme lægen og hans hengivenhed til emnet, eller hvorvidt dataene er blevet fremstillet, ingen kender.

Typer af væksthormon

Somatropin - et humant væksthormon. Peptider er grundlaget for væksthormon, som er på grund af fuldstændig identitet med den samme aminosyresekvens som den oprindelige, produceres af kroppen. Somatropin - er en ekstrakt af hypofysen, der tidligere er opnået fra lig, men i øjeblikket er forbudt denne metode. Nu til det humane væksthormon produceret ved anvendelse af genetisk modificerede bakterier celler. Således således opnåede udgangsmateriale generelt ikke afviger fra den oprindelige skabt af hypothalamus. Han omtales som rhG (rekombinant væksthormon), men det er ofte blot kaldet somatropin eller somatrem.

Den naturlige væksthormonsekretion

Human vækst på grund af tilstedeværelsen i kroppen af somatotropin. Således i den mandlige blod dens indhold udgør 1-5 ng / ml. Men dette tal er ikke engang i midten, fordi i løbet af dagen det ændrer og kan gå op til 20 eller endda 40 ng / mL. Denne variation afhænger af den enkelte, og hvis den person med den højeste rate af hormoner i kroppen for at indføre en ekstra portion, så mest sandsynligt, at han vil ikke føle en særlig forskel, og også han vil ikke være synlige på det fysiske plan. I øvrigt er de "Folkets metode" bestemmelse af et stort antal hormoner stadig arbejder. Så en mand kigger på hans fødder og palmer: deres størrelse skal være langt mere i gennemsnit. Dette er den genetisk disposition for enhver menneskelig. Med alt dette kan ikke betragtes den eneste sande metode, som der er undtagelser fra reglen, som ikke binder størrelsen af de enkelte dele af kroppen med hormonet niveau. Alt individuelt i hvert enkelt tilfælde.

Som regulerer den naturlige udskillelse af væksthormon?

For fremgangsmåde svarer endokrine kirtel placeret i bunden af hjernen og indflydelse vækst, udvikling og metabolisme af organismen.

Niveauet af væksthormon direkte styrer hypothalamus. Af den måde, det er det vigtigste controller i tilfælde af kønsorganerne. Mængden af væksthormon og dens behov for kroppen defineret af to peptidhormoner:

 • Somatostatin.
 • Somatoliberin.

Således når det er absolut nødvendigt, at de får lige til hypofysen. Væksthormon begynder at blive produceret på samme tid hurtigere, fordi Micropulse signaler, men det kan forbedres ved hjælp af almindelig manipulation:

 • peptider;
 • somatoliberin;
 • ghrelin;
 • androgen sekretion;
 • sund søvn;
 • fysisk træning;
 • store mængder protein.

Med disse metoder er det muligt at øge koncentrationen af naturlige væksthormon mindst tre eller endda fem gange, men glem ikke, at kun en fornuftig kombination af hormoner, motion og søvn kan give gode resultater.

At han kan

Hormonelle påvirkninger på menneskers vækst, hvilket er grunden til de har sådan et navn. Ud over at stimulere musklerne, og noterer sig også en positiv indvirkning på en række andre områder af kroppen:

 • Det forbedrer lipid sammensætning af blodet ;
 • normaliserer metaboliske processer;
 • forøger seksuel aktivitet;
 • inhiberede kataboliske processer i musklen;
 • stærkere led og ledbånd;
 • forøget fedtforbrænding;
 • Den accelererer væksten af unge (under 25 år);
 • øger forsyningsdepot af glykogen i leveren;
 • forøger tonen i huden;
 • Undertøj hurtigt heler sår og regenererer nyt væv;
 • Det øger størrelsen og antallet af leverceller, køn og thymus kirtler.

Hormoner: Tabel for alder

Det maksimale af væksthormon i ca. 20 år. Efter denne sekretion falder med gennemsnitligt 15% i løbet af 10 år.

På forskellige tidspunkter koncentrationen af somatotropin livsændrende. Under alle omstændigheder, jo større alder, er det mindre kroppens hormoner spiller. Tabellen viser tydeligt udviklingen i gennemsnitlig reduktion af væksthormon på livet. Således bliver det klart, at den bedste alder for at tage vare på sig selv og sin krop, vil det være fra 15 til 25 år, og det er bedst at engagere sig med tidlige ungdom. Med andre ord, "opbygning af muskler" vil være mere produktive på tidspunktet for de mest aktive perioder med hormon produktion. Men det bør ikke tages så efter 25 år, ingen har en chance for at gå til gymnastik og se effekten af motion, vil simpelthen sandsynligvis nødt til at gøre en større indsats.

Det er værd at nævne, at udskillelsen af væksthormon har sine toppe i løbet af dagen. Peak hver 4-5 timer, og mest intense udvikling begynder natten, omkring 60 minutter efter at være faldet i søvn.

generation mekanisme er som følger. Hypothalamus instruerer hypofysen, som på sin side begynder at syntetisere væksthormon. Hormon ind i blodbanen og rejser til leveren, hvor det omdannes og bliver somatomediner. Det er dette stof, og går direkte ind i muskelvævet.

Anvendelsesområde af sporten

Væksthormoner til mennesker er meget brugt af atleter og sportsfolk, især i 4 områder:

 • indstille muskelmasse;
 • den mest hurtig heling af led, der er blevet såret (det er på grund af det faktum, at hormonet er effektiv til heling sener, er det bruges aktivt, ikke blot i praksis af magt, men også i atletik, tennis og fodbold, hvor skaden "Achilles" er en temmelig hyppige);
 • brændende overskydende kropsfedt;
 • bistand til atleter, der har væksthormon begynder at falde på grund af aldersrelaterede forandringer.

Hyppigheden af injektioner

Humant væksthormon vil være effektiv, hvis den er korrekt taget. Somatropin blev administreret tidligere ved injektion 3 gange om ugen, men eksperter snart begyndte at give injektioner hver dag for at øge dens effektivitet og mindske de negative aspekter af begge. Forskerne var i stand til at sætte en stopper for den flerårige debat om korrekt forvaltning af hormoner. Den mest effektive injiceres hver anden dag. Det er takket være en sådan praksis kan ikke blot øge kvaliteten niveau af ydeevne, men også for at sikre, at det ikke nedsat følsomhed af receptorer, uanset hvor langvarig optagelse kursus.

Det er dog at nævne én ting: praksis injektioner hver anden dag fungerer godt, når atletens kost er ikke omfattet af nedskæringer, og atleten får den nødvendige mængde kalorier i løbet af en vægt sæt. I predsorevnovatelny anbefalede frist daglige injektioner. Dette skyldes det faktum, at kalorieindtag er reduceret på dette tidspunkt.

Den bedste tid for injektioner varierer i gennemsnit 1-2 timer før eller efter træning. I så fald, hvis uddannelsen foregår i de sene aften, er det nødvendigt med en mindre justering af forløbet af at tage hormoner, så den første injektion sker i morgen, og den anden - for et par timer før motion.

Som anført af eksperterne, for bedre resultater i løbet af behandlingen med hormoner er bedst fuldt justere din sædvanlige øvelse rutine og starte besøger værelse næste dag, sammen med at tage denne medicin. Selvfølgelig er dette er sandt kun under "arbejde på vægten."

hormon aktiv drift bliver kaldt og halveringstid gennemsnit fra 2 til 4 timer. På trods af, at dette ikke er en halveringstid af lægemidlet i klassisk forstand, er den mest aktive fase observeret på dette tidspunkt. Dette skyldes det faktum, at efter 4 timers lægemidlet stopper undertrykkelse af sin egen sekretion af væksthormon, men niveauet forbliver forhøjet i ca. 14 timer. På den baggrund er det ikke anbefales at injicere ved sengetid, da niveauet for sin egen sekretion er den mest aktive i den første time af søvn. Men det er værd at bemærke, at det bliver stærkere og dybere med indførelsen af injektionen søvn sent om aftenen. I løbet af denne periode, afbrænding af fedt er meget mere intens, så spørgsmålet om, på hvilket tidspunkt gør injektioner, bliver et spørgsmål om en individuel baseret på de specifikke mål og målsætninger.

bivirkninger

Med alle de positive og unikke øjeblikke af væksthormon for muskel vækst og har adskillige uønskede bivirkninger, som kan manifestere sig i en stigning i blodtryk, thyreoidea lidelser virker, stigning i størrelsen af nyre- og hjertesygdomme, hypoglykæmi. I tilfælde af længerevarende kurser med en stor dosis kan forekomme risikoen for tidlig udvikling af diabetes i de atleter, der har en genetisk disposition for sygdommen, eller som allerede lider af dem i de indledende faser.

Særlig opmærksomhed tager hypoglykæmi. Dette hormon reducerer aktiviteten af insulin. Således, hvis det er en forsvarsmekanisme, der er i stand til at advare om en forestående hypoglykæmisk koma. Enhver atlet ved, at så snart de reducerede niveauer af blodsukker, straks øger udskillelsen af væksthormon. Men på det tidspunkt, hvor atleten bruges højt kalorieindhold kost i løbet af en vægt sæt, det hormon stimulerer frigivelsen af insulin og store. I nogle gange, og øger risikoen for hypoglykæmi. Desuden kan og prolaktin i blodet øges, men alvorligt bange for, at ikke giver mening, fordi atleterne følsomme over for det er ikke mere end 1/3. Men selv om han er der, så er det let at håndtere ved hjælp af bromocriptin. Den sidste af de mulige bivirkninger af strøm kan betragtes som "karpaltunnelsyndrom", der forårsages ved at klemme en nerve i carpal kanalen.

Apropos sidstnævnte. Nok "interessant" bivirkning af anvendelse af væksthormon er den såkaldte "tunnel syndrom." Denne sygdom er typisk for dem, der arbejder meget på computeren, og er en neurologisk sygdom karakteriseret ved vedvarende smerter og følelsesløshed i fingrene.

Igen på genetiske forskelle

Igen er det værd at minde om, at væksthormon for muskel vækst påvirker alle forskelligt. Nogle atleter ikke føler nogen effekt på kroppen, på grund af det faktum, at antistoffer dannes, men de andre atleter det er en reel universalmiddel. Således er der en mærkbar forøgelse i vægt eller fedtforbrænding handling manifesterer stof. Et interessant undersøgelse viste, at reaktionen på væksthormon, det afhænger af niveauet af testosteron.

Væksthormon og anabolske steroider

Det er værd at huske på følgende: For at slippe af med overskydende fedt eller øge kropsvægten, ikke nok til at tage alene væksthormon. Steroider i dette tilfælde vil være en fantastisk tilføjelse. Den vigtigste anvendelse af en vækst hormon testosteron, særlige præparater "Stanozol", "trenbolonacetat" eller "methandrostenolone".

Hvis således en atlet er en meget ansvarlig tilgang til udvælgelsen og dosering af lægemidlet, kan væksthormonet bidrage til at opnå de ønskede resultater, og det ikke forårsager nogen bivirkninger. Men selv hvis de gør forekomme de er næsten reversibel. Af den måde, plus alt det værd at tilføje, at forskerne fundet, og nogle anti-aging effekt af hormonet på kroppen (sammen med andre positive effekter).

Naturligvis skal du kun føre et sundt liv og fjerne alle de dårlige vaner, og i tilfælde af medicin og gøre bedst at rådføre sig med en specialist eller en læge.

Så nu har du en idé om, hvad det hormon ansvarlig for vækst, hvordan er dens syntese, og hvordan det kan hjælpe med at nå målet. Nødvendigvis behøver at købe medicin kun i specialiserede institutioner, som har alle de nødvendige dokumenter og licenser. På trods af at det beskadigede eller frigivet holdbarheden af væksthormon er væsentlige ude af stand negative virkninger på kroppen, brugen af et sådant produkt også vil ikke være, og de penge på samme tid vil være spildt. Fastholdelsen af de simple regler vedrørende dens køb og brug kan nemt og så hurtigt som muligt for at opnå de ønskede resultater.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.