Sport og FitnessBodybuildingsudstyr

Dzhonni Dzhekson, en bodybuilder: et foto, biografi, el-priser. Dzhonni Dzheksona træning

Har du ofte høre, at professionelle bodybuildere ser massiv og stærk kun på ydersiden, men faktisk har dysfunktionelle og svage muskler? Denne sport er konstant kritiseret for sin tomhed, selvom store muskler har ingen steder at søge i det virkelige liv, og ligner noget absurd. Endelig, i tillæg til den ydre form af bodybuildere til noget mere ikke søger, i modsætning til de løftere, der arbejder ved maksimal vægt eller krigere, konstant at forbedre teknikken med krigsførelse. Nå, Dzhonni Dzhekson er en fed modargument i sådanne angreb fra offentligheden og medierne, hvilket afspejler den pragt af din favoritsport. I dag er han en af de stærkeste mennesker i verden, med den samlede vægt af den "grundlæggende tre" - en utrolig 1 023 kg!

CV

Den fremtidige atlet blev født den 30. januar 1971 en af de byer i staten New Jersey, USA - Hammonton. I mange interviews, Dzhonni Dzhekson undgår spørgsmål om hans barndom eller familiemæssig stilling. Selvfølgelig alle har ret til et privatliv. Få involveret i bodybuilding begyndte i en meget tidlig alder - 8 år gammel, da hans første træningssession blev afholdt. Siden da, blev vores helt besat af denne sport, tilbringe sin træning med sin bror. Sidstnævnte, desværre døde i 1998, hvilket var en sand chok for atleten, at radikalt ændre sit liv. Fra ord Jackson, var han dengang lovede, at han ikke smide bodybuilding, vil deltage i turneringen og begynde at tjene fabelagtige penge, såvel som hans bror ønskede. Desuden til rummet beskytte ham fra "street" problemer.

De første succeser i sport

Ud over den fænomenale tid i bodybuilding, Dzhonni Dzhekson er den stolte ejer af en god genetik, der tillod ham at hurtigt at nå gode resultater, så selv med den smukke form, lider ikke af asymmetrien. Så den første succes af den unge mand blev en skole mesterskab Bench Press, hvor han bukket under for stangen vægt 138,3 kg. Angiv, at mens Jackson var 16 år gammel og studerede det i 9. klasse. Desuden er han selv spillede for skolen hold i amerikansk fodbold, som kun bekræfter kærlighed til denne mand til sporten, som er blevet bevaret indtil i dag.

Debut går på scenen var i 1998, da blev afholdt turneringen Junior Nationals. Han talte i en mellemstor skala, men vandt førstepræmien, Johnny kunne ikke være, fordi dommerne gav ham sølv. Alt dette gjorde atlet mere seriøs tilgang til træning og ernæring, således at det hårde arbejde har bragt store gaver.

PRO-karriere

Status bodybuilder PRO-niveau Jackson var først, da han bankede 30 år på NPC konkurrencer. Den dag var meget vigtigt for ham, fordi vinderen af Open kategori blev bare helten i denne artikel. Fra kritikere og dommere lød rosende ord om den vidunderlige muskuløs symmetri og, selvfølgelig, god undersøgelse og lettelse. Han var også heldig nok til at være på niveau med populære bodybuildere på den tid: Lee Priest, Ronnie Coleman, Ahmad Haidar og mange andre.

Det næste store skridt i Jacksons karriere begyndte at Olympia i 2003, hvor var de bedste bodybuildere i verden. Der tog han en 11. plads, hvilket ikke er meget glade atlet. Siden den tid, har Johnny ikke glip af denne begivenhed, med undtagelse af den mislykkede 2009. Den højeste pris i sportens verden Iron Jackson og vandt ikke, men hvert år forsøger at arbejde hårdere og blive bedre og bedre form.

Arten og principper for livet

Jackson altid forbløffet publikum med deres oprigtighed og tilstrækkelige synspunkter om situationen i visse ting. Plus, som mange af hans venner og kolleger, Johnny aldrig prøvet at få fat i stjernerne fra himlen, og hans mål for i dag det sætter meget muligt og tilgængelig - for at komme ind på top fem i "Olympia". Han hævder, at håbet om top tre ikke giver mening, fordi den rette form for atleten stadig ikke besidder. Og det kan ikke kaldes pessimistisk, fordi det er en reel livsfilosofi, som hver dag motiverer ham mere til hårdt arbejde og et stærkt ønske om at komme videre.

Johnny karriere er ligesom en rutschebane, hvor den rivende anledning skarpt erstattet katastrofale nedture, og gode præstationer kommer til stedet af læsionen, og omvendt. Blandt de mennesker går et rygte, den majestætiske trone "Mr. Olympia" til Jackson - dette er blot en luftspejling i ørkenen, som er gradvist bevæger sig væk fra det, uanset hvor kompleks træning var ikke engageret, og, som det er strengt ikke egnet til ernæring programmer. Det vigtigste for Dzhonni Dzheksona - det er selvudfoldelse og succes, og har tendens til hvad de fleste mennesker på vores planet. Selvfølgelig er det ikke alle gør det, men John var ikke til at give op.

Dzhonni Dzhekson - uddannelse

Programmet for atlet uddannelse, vil vi ikke finde noget nyt, fordi det er meget lig andre teknikker af professionelle bodybuildere. De elektriske belastninger er baseret på grundlæggende øvelser, samt en del af arbejdet med pampas, så musklerne fyldt med blod og blive mere montør og stærkere. Tilgange i øvelserne fandt ikke, da det virker til udmattelse. Ofte bruger supersets, og mængden af selve øvelsen kommer til 6-8 per træning. Endelig arbejder så let at gætte, fraktioneret, dvs. skel dage til at arbejde gennem ryggen, brystet og lignende Johnny. Generelt ikke noget nyt.

Men der er en anden interessant Johnny er kendt for fremragende form trapezius musklen, hvilket er en ubestridelig præstation af hans karriere. Plus, al den træning foregår i hardcore-mode: med store vægte og skøre intensitet, som bragte berømmelse og blive en helt.

Trapezer træningsprogram

Bedst udviklede muskler, som har Johnny Jackson - trapez. De er mange gange højere end dem fra Ronnie Coleman eller Lou Ferin, og en række andre professionelle niveau atleter. Når han er på toppen af deres form, før konkurrencen, denne muskel gruppe, hvis det ønskes "off", så meget de stikker ud over skuldrene. Men alt dette er ikke blot et resultat af gode genetik eller steroid, som mange tilflyttere. Når atlet i 3 årtier har arbejdet hårdt i studiet af trapezer, mens mange andre atleter, "tilstoppe" i en hensigtsmæssig udvikling af muskler som ønsket.

I dag programmet omfatter uddannelse trapezformet 4 øvelser, som hver har fået en masse tid og kræfter:

 1. Skuldertræk på "Hammer".
 2. Sjælevarmer om Smiths simulator med en vægtstang bag hans ryg.
 3. Link til hagen.
 4. Trækker med håndvægte siddende.

Hver af de ovennævnte øvelser Johnny udføre 4 sæt af 10-15 reps.

Life "bag kulisserne"

Som nævnt før, er Johnny ikke kan lide at tale om hans personlige liv, men et par kendsgerninger at tillade dossieret til at samle en masse interessante ting om hverdagen for en atlet. Deres uddannelse Dzhonni Dzhekson tilbringer MetroFlex klub (Texas), der ofte arbejder sammen med den berømte Warren strumming. Dette forbedrer effekten af konkurrencen mellem de atleter, der spiller en vigtig rolle i forberedelserne til de forskellige mesterskaber. Hertil kommer, at i det samme rum, når jeg trænede Ronni Koleman, så der er hver meter bogstaveligt gennemsyret med ånden i jern sport, hvem regerede bodybuildere. Billeder af mange af dem kan ses nedenfor.

Ved akilleshæl af Jackson, efter sine egne udtalelser, omfatter ernæring og ordentlig kost overholdelse. Selv med en god appetit, er det sjældent muligt at spise store dele af fødevarer, der ikke spiller i hænderne på bodybuildere. Gang i et interview, han bemærkede, at vi hver især kan være svært at træne og gøre cardio øvelser, men når dårlig kost ikke vil ændre form.

Som for de tunge og overraskende intens træning, Johnny altid sagt, at høje og ublu vægt på baren giver ham sand fornøjelse, fordi kærligheden til jern, som er udviklet under lange ture til gymnastiksalen med min bror, bevaret til i dag.

Vi bemærker endvidere, de interessante fakta fra hans daglige rutine:

 • Komplekse elementer i bodybuilding finder en afbalanceret kost.
 • Favorit Workout bekymring forsøgsarmene.
 • Kan tillade sig turen til restauranten fastfood ( "McDonalds", KFC, etc.) efter begivenheden.
 • En typisk dag begynder på 4:30. Atlet går i seng kl 10-11 kl.
 • Den vigtigste udøvelse af jern sport anser dødløft.
 • Han er stolt over, at hæren var uddannelse, der har udviklet sig i ham en perfekt følelse af disciplin.
 • Udover bodybuilding nyder amerikansk fodbold og vægtløftning.
 • Min favorit musikalske gruppe i uddannelse - DMX.

Jackson er ikke som andre verdensklasse atleter, fordi hans stil af uddannelse mere old-school, og magt er meget højere end de mange rivaler på scenen. Desværre fordel for dommerne ikke er på hans side, men det offentlige elsker Johnnie, og nyde at besøge Expo og det står.

Dzhonni Dzhekson - power satser

Det er disse detaljer kastet atlet fans i ekstase. Så her kommer vi til den sjove del - strømindikatoren, som har Dzhonni Dzhekson. Bodybuilding kan ikke altid prale af høj ydeevne med vægte for de atleter eller andre PRO-niveau, men vores helt er ikke afholdt. Listen er som følger:

 • Bænkpres - 277 kg.
 • Dødløft - 377 kg.
 • Squats - 374 kg.
 • Den totale vægt af "grundlæggende trojkaen" - 1023 kg.

Nå, meget imponerende resultater i den følgende antropometriske data :

 • Højde - 173 cm.
 • Vægt - 115 kg af konkurrencen og 124 i løbet af "off sæson."
 • Omkreds af brystet - 145 centimeter.
 • Omkreds af biceps - 58 cm.
 • Talje - 81 cm.

Som konklusion

Karriere Dzhonni Dzheksona misundelse af alle, fordi i mine 45 år har han været en lang 16 er i PRO-serien. Vandt titler, fin form, og en flok ivrige fans - hvad mere kan man bede om ægte bodybuilder?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.