LovOverholdelse om regulering

Skal jeg have tilladelse til pneumatisk våben: lad os beskæftige

Interessen for luft pistoler i vores land er nu ekstremt høj. Og dette faktum har en logisk forklaring. For det første person får pneumatik i selvforsvar. Hertil kommer, våben og har en psykologisk effekt. Enig, at din misbrugeren er intet andet end frygt, vil ikke lide, når de ser din hånd i en elegant gas-cylindret pistol, som er visuelt næsten ikke anderledes fra PM. For det andet, det er en fantastisk måde at øve skydning. Selvfølgelig, som et mål du skal bruge flasken eller glas.

Hvad er forskellen fra andre pneumatisk våben? Først og fremmest i, at det starter fra projektilet under indflydelse af gastryk.

Så er der en stor gruppe af mennesker, der er bange for deres egen sikkerhed. Samtidig, få mennesker ved, om tilladelse til luft pistoler har brug for. Det skal understreges, at der i de enkelte lande, er dette problem løst på forskellige måder. Og vores er ingen undtagelse. Så uanset om du har brug for tilladelse til at travmatiku?

Hvordan man løser problemet i vores land

Vi endnu en gang understrege, at Rusland har sine egne regler for behandling af pneumatik.

Unge mennesker interesseret i det faktum , om du skal have tilladelse til luft våben, brug for at vide, at vores land er inddelt i tre kategorier af "kanoner, geværer og pistoler." Den første består af prøver med et næseparti energi på højst 3 joule, den anden gruppe - mønster med en snude energi på fra 3 til 7,5 joule, men den tredje kategori er repræsenteret ved udførelsesformer med næsepartiet energi på 7,5 til 25 Joule.

Med hensyn til de to første punkter, der ikke er forhindringer for erhvervelse af rifler eller pistoler findes ikke.

Skal jeg have tilladelse til luft pistoler, som hører til den tredje gruppe? Selvfølgelig, ja. Lovgiveren forpligter ham til at modtage en licens.

Funktioner licensprocedurer

Så svaret på spørgsmålet om, hvorvidt du har brug for tilladelse til luft pistoler, modtaget. Men mange er interesseret i at få selve licensen specificitet. Lad os betragte det nærmere.

Hvem har ret til at købe pneumatik

Umiddelbart skal det understreges, at spørgsmålet om, hvorvidt tilladelse til luft pistoler i Rusland har brug for er kun relevant for dem, der kom af alder. Personer under 18 år til at give pistoler er forbudt, undtagen, selvfølgelig, legetøj. Men det er ikke alle krav til køberen af en pneumatisk. En borger, der har til hensigt at købe det, skal indhente en lægeerklæring om, at han er mentalt rask.

Desuden for at opnå tilladelse til at travmatiku, skal du være medlem af en jagt samfund, hvilket også bekræftes af et dokument. Ligeledes vil du nødt til at købe en særlig sikker eller metalskab til opbevaring af geværer og rifler. I dag er deres sortiment er ret forskellige.

Liste over dokumenter

For at få en licens til at købe "vozdushki" du har brug for at indsamle visse dokumenter og forelægge dem for licenser og tillader afdeling (herefter - LRO). Disse omfatter: lægeerklæring, kopi af pas, to billeder (3x4), samt et dokument, der bekræfter betaling af statens pligt. Desuden bør du skrive en erklæring om, hvad du ønsker at få en licens. Det vil blive overvejet inden for ti dage. Du vil herefter modtage et svar på skrift, hvorfra du lærer om dit spørgsmål er løst positivt eller ej. I det første tilfælde, vil du blive bedt om at bestå en kvalificerende test for viden om de lovgivningsmæssige rammer for forbindelserne på brugen, besiddelse af våben. En måned efter beståelse testene vil du blive ejer af det officielle dokument, som giver dig ret til at købe pneumatik. Men husk på, at på grund af forskellige omstændigheder, kan fristen for modtagelse af licensen fornyes.

Især våben køber procedurer

Licensen for pneumatik er gyldig i seks måneder. Hvis denne periode pistolen eller pistol ikke er erhvervet, skal licensen passere eller rulle rundt.

Efter købet af våbenhandler giver dig dine hænder på en rod licens, som skal indsendes inden 14 dage til LRO. Endvidere medarbejdere i afdelingen zavedut kort på luft geværer og vil blive givet en tilladelse til en pistol eller riffel, som du lige har købt. Registrer våben tager i gennemsnit halvanden uge. Efter denne procedure vil begynde nedtællingen længde pistol ejerskab.

For at forny din licens, skal du bruge de samme dokumenter som den primære behandling. I dette tilfælde vil stempelafgift koste flere gange billigere.

Fans af pneumatik skal også huske, at selv efter erhvervelsen af sportslige rifler kan de ikke skyde ud af det i landsbyen eller skov. De har ret til at gøre det kun i udpegede områder: instrumentbrættet eller på området.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.