Mad og drikkevarerOpskrifter

Leverpostej fra svinelever: opskrift

Leverpostej fra svinelever, der opskrift vil blive beskrevet detaljeret nedenfor, er en meget velsmagende og duftende snack. Sandwich og skiver, fremstillet af et sådant produkt, er det nemt at præsentere ikke blot til den sædvanlige middag, men selv for den festlige bordet.

Hvis du ikke ved, hvordan man laver leverpostej, foto, og opskriften af sin forberedelse kan du se i denne artikel. Af den måde, vil din opmærksomhed blive præsenteret flere muligheder for dets oprettelse. Hvilken en til at vælge for indsendelse til middagsbordet - det er op til dig.

Leverpostej fra svinelever: trin opskrift

Postej, kogt på grundlag af svinelever, gør ikke så simpelt som en lignende skål, men ved hjælp af kylling biprodukt. Dette skyldes primært det faktum, at disse indmad kræver omhyggelig forbehandling. Efter alt, hvis de ikke fjernes fra biproduktet af alle vener og andre elementer, leveren pate svinekød var ikke meget velsmagende. Det er derfor, i forbindelse med udarbejdelsen af sådanne produkter bør være strengt overholde alle recept.

Således er de påkrævede indholdsstoffer:

 • kølet svinelever - omkring 750 g;
 • løg bitter - et stort hoved;
 • Olie kvalitet smør - stor ske;
 • maksimal frisk mælk ikke er for højt fedtindhold - ca. 150 ml;
 • brødkrummer - ca. 110 g;
 • Fersk svinekød (pulp) - ca. 250 g;
 • fed creme - 100 ml;
 • rødvinseddike - 1 stor ske;
 • salt og peber - anvendes på skøn;
 • strimler bacon - tilføje valgfri.

Behandling hovedingrediens

Sådan koger leverpostej af svinelever? Opskriften på dette produkt kræver omhyggelig biprodukt behandling. Det skal være godt vasket og derefter forsigtigt skære alle galdegangene og andre film. I fremtiden bør leveren skylles grundigt igen, men i det kolde vand.

Kun få mennesker ved, men leverpostej svinekød kræver brug ikke kun af produktet, men også kød. Det skal vaskes og skæres i mellemstore stykker, og derefter dreje til den fyldet.

fremstilling af komponenter

Hvilke andre ingredienser nødvendige for at gøre leverpostej af svinelever? Opskriften på dette produkt kræver brug af store løg. Den bør rense og klippe, og derefter grundigt stegt i smør (indtil klar). Dernæst blandes tunge fløde og frisk mælk, og derefter at varme dem på lav varme. Den resulterende varme masse forpligtet til at udfylde alle de brød dej og lad den til at svulme op i et stykke tid.

Blanding af ingredienserne

Som du kan se, leverpostej af svinelever, bør forberedes i etaper. Efter ingredienserne er udarbejdet, skal de sættes i en skål med en blender og formales indtil ensartet ved høj hastighed. Som for bacon, skal det groft hakkede og sat i en færdig base.

Vi danner og bages ware

Hvordan man korrekt danne en leverpostej hjem? Opskriften på dette produkt kræver brug af en smal og høj bagning fad. Tidligere anbefales det at dække den kulinariske olieret papir. I fremtiden skal det sætte hele tidligere fremstillede fundament og placeres på en bageplade med vand.

Som sådan skal pastaen sendes til ovnen og bages i tre timer ved en temperatur på 160 grader.

Den sidste etape

Nu har du en idé om, hvordan at gøre deres egne leverpostej hjem. Opskrift på denne parabol er god at bruge, når du ønsker at spise lækre sandwich, men til at erhverve produktet i butikken er bange på grund af tilstedeværelsen af forskellige tilsætningsstoffer.

Efter vypechetsya pie i ovnen, skal det fjernes og anbringes i en presse, uden at fjerne fra formen. I denne form, anbefales diner fad til fuldt ud køligt, derefter forsigtigt fjerne og skæres i små stykker. Serveres denne lækre og smagfuld produkter til bordet, er det ønskeligt sammen med brød eller krydrede sandwich brød.

Pate kylling lever: opskriften detaljeret forberedelse

Som det sker i hjemmet pate af svinekødsprodukter, kan du lære lidt højere. Det skal dog bemærkes, at en sådan velsmagende og flavorful produkt kan fremstilles ud fra kylling lever. I dette tilfælde skal du bruge meget mindre tid, som biprodukter af fjerkræ hurtigt underkastes varmebehandling.

Således bestanddele:

 • Frosne kylling lever - ca. 500 g;
 • mellemstore friske svampe - 300 g;
 • Olie kvalitet cremet - omkring 120 g;
 • Fedtfattig creme 10% - ca. 400 g;
 • natriumchlorid - omkring 1,5 dessertskeer (indsæt valgfrit);
 • solsikkeolie med nogen smag - skøn:
 • allehånde - efter smag.

forbehandling biprodukt

Før du koge kyllingen pate, bør leveren behandles. Det skal være godt vasket og derefter skære alle vener og uspiselige film. Efter at kylling biprodukt er påkrævet at sætte i en dyb metal skål og hæld kogende vand. I denne tilstand, er det ønskeligt at opretholde ingrediens i en halv time. I fremtiden skal det fjernes fra væsken og skæres i små stykker.

madlavning svampe

Til kylling pate var mere duftende og lækker, anbefales det at tilføje svampene. De skal vaskes, renses (om nødvendigt) og derefter Hak. Efter at du ønsker at placere svampene på en pande med olie og steg til de brune.

Forberedelse svampe ordentligt, de har brug for at sætte den tidligere skoldet med kogende vand og hakkede lever, og så smag til med salt og peber.

Varmebehandling i ovnen

Efter at have udholdt ingredienserne i gryden i cirka fem minutter, bør de fjernes fra varmen og sted i en smal og høj bagning fad. Alle produkter skal fyldes med fedtfattig creme, så de er fuldt nedsænket i mælkeprodukt. Yderligere fyldte skåle brug for at dække tung madlavning folie og sted i ovnen.

Bag kylling tærte med svampe anbefales i en time ved 185 grader. Kontrollér med jævne parathed produktet. Denne procedure skal udføres ved en gaffel (indsæt ved æltning).

I tilfælde af, at produktet varmes op hurtigt og nemt, kan det sikkert komme ud af ovnen. Hvis man mener, at kagen ikke er klar til brug, skal det opbevares i yderligere 25 minutter i en varm skab.

Den sidste fase i udarbejdelsen af kylling pate

Når kyllingen lever vil være helt klar, skal det lægge ud stykker af smør, og derefter lukke tæt og lad det køle af. Afslutningsvis, praktisk taget klar indsætte gennem en kødhakkemaskine skal vride eller pisk ved hjælp af en blender ved høj hastighed. Den resulterende homogene masse er påkrævet for at lægge i en plastboks støbeform med låg i et par timer og anbragt i et kølekammer.

Serveres ved bordet lækker hjemmelavet pate

Når kyllingen pate hærder lidt og bede ham om at tage form, kan det nemt tage med til bordet. For at gøre dette, er det produkt, der kræves for at spredes på skiver brød eller en loaf fortørret i ovnen eller brødrister. På toppen af sandwich kan være dekoreret med en kvist af grønne områder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.