Mad og drikkevarerOpskrifter

Svinekød Stroganoff

De russiske køkken traditioner oksekød eller svinekød Stroganoff eller som det kaldes, oksekød stroganoff, har længe været et kendt navn, men ikke sit eget navn.

Hvis i det sidste århundrede såkaldte udelukkende oksekød, finthakket og kogte i en creme sauce, men nu dette navn kan udpege nogen finthakket kød, stuvet i fløde sauce eller creme fraiche.

Stroganoff af svinekød, hvis kogt kød fra en ung gris - lige stor fad. Blandt de mange svinekød retter - dette er en af mine favoritter. Er det grill kan matche populariteten af denne parabol i min personlige hitliste. Men i modsætning til kebabs, oksekød stroganoff fra svinekød opskrift , som jeg gerne vil fortælle dig, er det lettere at forberede, fordi det ikke har brug for en grill, og kødet stammer meget mere mørt.

Ingredienser som du har brug for til madlavning: et pund af svinekød, en løg, 3 spsk mel, gulerødder, et halvt glas vand, et par spiseskefulde tomatsauce, en ske af vegetabilsk olie, salt og peber.

Hvis alt du behøver, du allerede har på hånden, er det tid til at starte, men først skal du sørge for at omhyggeligt læse denne opskrift ud af det, vil du lære at lave mad oksekød stroganoff svinekød er enkel og lækker.

Det første skridt vi vil forberede kødet: svinekød stykke skylles under rindende vand og skære det i små stykker i længderetningen. Så i panden, som allerede er varm vegetabilsk olie, spredning skiver svinekød, stegt, konstant drejning til det fra alle sider jævnt brunet (hvis du har en non-stick stegepande, kan du gøre mindre olie, og vend kødet bedre end en træspatel).

Når kødet er begyndt at udgive en behagelig duft, er det tid til at videregive det til puljen. Du kan selvfølgelig lave mad oksekød stroganoff og svinekød uden potten, men jeg garanterer dig, hvad der sker, er ikke, hvad du har, hvad du har brug for. Men lad os ikke blive distraheret. Vi forskyde kødet i gryden, sat på medium varme og hælde koldt vand. Nu kan du lade det på det tidspunkt og, indtil kødet er kogt, tage zazharki til sovs.

Zazharki at gå til årsagen til gulerødder og løg, der handler i følgende rækkefølge: først skyllede grøntsager under vand, rengør løg fra skallerne, og gulerødder skrælles og igen godt vaskes. Fint skåret løg terninger, gulerod gnide på en medium rivejern celler. Pomo gryde og hæld olie i det, vi havde brug for det igen. Put det i det hakkede løg og sat på lav varme, røre yngel, og præcis halvdelen af den sædvanlige tid, der kræves til at bøje helt klar. Den halve klar tilsæt løg tomatsauce og revne gulerødder, mix og sætte gryderet under dække i yderligere 10 minutter. Hvis tiden er kommet til en ende, er det muligt at hælde hele indholdet af asken i gryden, så glem ikke salt og peber. Det er fortsat kun at kød gryderet indtil de er møre over medium varme, skal du sørge for, at svinekød var intet spor af blod.

Vi går over til tredje fase - ren mel hældes i gryden og varme op uden olie. Mel nødvendigt at rør konstant indtil indtil det bliver lysebrune. Skriv nu i potten sovs, afkøles den og Spill i puljen med mel, bland godt. Alle, der er opnået ved at lægge til indholdet af gryden og sætte det på lav varme. Under konstant omrøring, indtil sovsen tykner vente. Stroganoff svinekød klar.

Der er en anden alternativ udførelsesform for sauce, er det undertiden kaldes en klassisk.

To løg i tynde skiver, på en pande sætte et stykke smør, smeltet, og denne olie er stegt løg indtil de er bløde tilstand, kan du smag til med salt, timian og peber, og så er det nødvendigt at tilføje en lille creme fraiche og sennep.

Serveres fadet skal være varmt, koldt, mister halvdelen af sin charme og smag. Oksekød Stroganoff Svinekød er bedst kombineret med pasta eller kartofler, men det er velsmagende og korn, især ris og boghvede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.