SundhedMedicin

Hvad og hvordan hjemme til at vaske ud maven

For enhver fødevareforgiftning i første omgang gøre ventrikelskylning. Denne procedure eliminerer giftigt produkt fra kroppen. Men ikke alle ved, hvordan at vaske ud maven hjem.

Hvad skal man gøre i tilfælde af forgiftning

Først og fremmest, er du nødt til at kalde "ambulance." På hospitalet, vil offeret alle de nødvendige procedurer kun udføres af kvalificeret personale. Det bør dog være opmærksom på, at den "ambulance" kan blive forsinket. Det er derfor vigtigt at vide, hvordan hjem vasker maven.

Hvis du oplever de første tegn på forgiftning, skal du drikke masser af vand og derefter kunstigt opkastning. Du kan gøre dette ved at røre et par fingre på tungen. Det er denne handling vil tillade udløse gag reflex. Selvfølgelig er det ikke meget behageligt, men nødvendig. Ellers giftigt produkt forbliver i kroppen og fortsætter med at forgifte ham. Det er værd at bemærke, at som et resultat af denne procedure konsekvenserne af forgiftning vil ikke være lige så alvorligt. Efter alt, vil giften have tid til at blive absorberet i mavevæggen, og derefter ind i blodbanen.

Det næste skridt

Eftersom hjemme at udvaske maven er ikke helt enkel, er det nødvendigt at følge en streng sekvens af operationer. Når gennem opkast fra mavesækken fjernes toksisk produkt, kan man gå videre til den store scene. Hvis der ikke er kontraindikationer, kan du starte en ventrikelskylning. Du kan bruge opløsninger af produkterne, der findes i enhver medicinskabet eller i køkkenet (som vi beskriver nedenfor).

Efter madlavning Drik skal sidde på en hård stol og giver drikken væsken. Hvis forgiftet voksen, han på et tidspunkt er du nødt til at tage mindst en halv liter løsning. Hvis det er muligt, er det muligt, og meget mere. Det er nødvendigt at fylde fremstillingen maven af drikkevarer til kropsvæggen begyndte at strække. Så løsningen kan komme ind hver fold og grundigt vaske toksin.

Efter at du har brug for at udløse gag refleks igen. Selvfølgelig, maveskylning - ikke den mest behagelige begivenhed. Men det er den mest effektive metode til madforgiftning.

Hvad gør man efter vask

Så, hvordan man kan vaske ud maven, klar. Men hvad gør man så? Efter proceduren bør patienten ligge ned omkring 10 til krølle varmere, selvfølgelig, varm på maven. Også her har sine egne nuancer. Varmere må ikke være for varmt, da det kan forværre patientens tilstand. Anvendelse det skal være kun gennem netolstym ble.

Hertil kommer, eksperter anbefaler at give offeret aktivt kul for at neutralisere de resterende giftstoffer. Bør ikke anvendes efter forgiftningen afføringsmidler. De forværre kun tilstanden.

sodaopløsning

Så hvad ventrikelskylning for forgiftning? Det første, der kommer til at tænke - den sædvanlige løsning bagepulver. Forberedelse det er meget simpelt. Det er nødvendigt at tage vand, fortrinsvis stuetemperatur, og opløses i det pulveret. Per liter væske kræver kun én spiseskefuld bagepulver. Alle komponenter skal blandes grundigt, så pulveret er fuldstændigt opløst. For proceduren bliver nødt op til fire liter af denne opløsning. Skyl maven vil have mere tid til fuldt ud at neutralisere toksiner.

En opløsning af kaliumpermanganat

Hvis huset ikke er soda, derefter kaliumpermanganat er i medicinskabet ved hver. Så hvordan at vaske maven med kaliumpermanganat? For at forberede løsning bør tage sin medicin og filtreres ved hjælp af et papirfilter. Dette vil eliminere muligheden for indtagelse af store pulverkrystaller, som kan forårsage ganske alvorlige forbrændinger. Dette efterfølges af kaliumpermanganat fortyndet med vand for at opnå en svagt lyserød opløsning.

Hvis offeret har gastrointestinal sygdom, er brugen af dette stof strengt forbudt.

Hvem kan ikke gøre en maveskylning

kan hver eksistere Siden mave vask derhjemme kontraindikation for proceduren. Dette bør huskes alt. Så er det ikke nødvendigt at vaske maven for dem, der har et sår, og der er risiko for blødning. Du må heller ikke udføre denne procedure, hvis der er forbrændinger, eller betændelse i mundhulen. Kontraindikation er også kardiovaskulære sygdomme.

I disse tilfælde kan konsekvenserne være simpelthen uforudsigelig. Det er derfor eksperter anbefaler at vente på "førstehjælp" eller uafhængigt at levere den tilskadekomne til hospitalet.

Som konklusion

Nu hvor du ved både hjemme og vaske maven ikke skader din krop. Observation alle de regler og procedurer for udarbejdelse af løsninger, kan du redde et liv. Det vigtigste er ikke at gå i panik, og hvis "ambulance" er forsinket til at yde førstehjælp til patienten, der handler på ovenstående vejledning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.