Mad og drikkevarerOpskrifter

Fløde af semulje kage. Hvordan man laver creme med semulje?

For at tage hjem for at tilberede en lækker kage, nok til at vide opskriften og gøre dejen korrekt. Grundlaget for en sådan plan er bagning creme. Denne komponent af slik spiller en stor rolle i, hvordan det vil vise sig at smage den kage, rulle eller kage. Derfor, i det arsenal af enhver husmor bør være gode fløde opskrifter. En af dem vil blive drøftet i denne artikel. Læs nedenfor de oplysninger, vil du lære at lave fløde af semulje. Treat konfigureret i de følgende beskrivelser, viser det sig og velsmagende og aromatisk og nærende. Den kan ikke blot anvendes til bagning påfyldning, men også som en enkeltstående dessert.

Fløde af semulje kage (klassisk opskrift)

For at forberede denne parabol brug sådanne produkter:

 • 300 g mælk;
 • 3 store skeer af semulje;
 • 100 g smør;
 • 4 store skeer af sukker.

fremstillingsmetode

Den kolde mælk pour semulje, sukker og omrør. Sæt arbejdsemnet på bålet. Kog indtil vægten indtil det bliver tyk. Tag gryden med cremen fra varmen og lad den køle af. Når emnet når stuetemperatur, gradvis tilsætning af blødt smør og pisk i det. Dette kan gøres med en mixer eller blender. Fløde af semulje og olier forberedt. Det kan umiddelbart anvendes på kagerne. Interessant faktum: i sammensætningen af denne delikatesse er de samme produkter, der anvendes til madlavning grød, men cremen smager helt ulig hende, der er semulje ikke mærkes.

Semulje creme med citron og nødder

Sådan præform dannet ifølge den følgende opskrift, proces kage "fuglens mælk." Konsistensen af cremen opnået efter hærdning elastisk og tæt. At arbejde at forberede ingredienserne er nævnt på listen:

 • to og en halv kop mælk;
 • 3 store skeer af semulje;
 • 300 g smør;
 • 1 kop (200 g) af sukker;
 • en halv citron;
 • 6 stykker af nødder (kan være mere til din smag).

Sådan koger cremen af semulje kage, vi læser i beskrivelsen. Mælk og korn koge grød. Vi blander det meget godt, så der ikke klumper. Præformlegemet får lov at afkøle. Olien blev opvarmet til stuetemperatur, piskeris sukker-sand. Citron passeret gennem et rivejern eller makulere blender. Hak nødderne. Den grød lægge alle disse produkter og bland grundigt. Du kan også tilføje i fløde et par dråber af vanille essens. Påfør en godbid til kager. Det er muligt at køle denne søde masse i køleskabet og derefter bruge som en dessert.

Custard med semulje (opskrift)

Denne version af den søde masse til at behandle et parti af fremragende smag og aroma. Han er en fremragende fyld til rør, popkorn, ruller. For at forberede denne parabol, skal du bruge en fødevare sæt:

 • 90 g mel bedste kvalitet hvede;
 • 750 g mælk;
 • 390-400 g sukker;
 • 5 stykker af hønseæg;
 • 1 pakke vaniljesukker;
 • 25 g smør.

Vejledning til udarbejdelse af vanillecreme

I en gryde bringes i kog mælk. Vi adskille æggeblommer og male dem med sukker. Denne tilføjelse også vaniljesukker. Mel i en gryde varmes op, indtil den får lugten af ristede nødder. Præformlegemet også oprette forbindelse med æggeblommer. Bland ingredienserne, hælde mælk i små portioner. Simmered Smertende fløde 10 minutter. Præformlegemet brænder ikke hele tiden det perekolachivaem. Fjern den søde masse med ild, sætte olie i det. Klar med semulje vanillecreme Lad afkøle på et køligt sted.

Nyttige tips til madlavning vanillecreme

Keep længe det er umuligt at behandle, fordi de produkter, der indgår i dets sammensætning, når de udsættes for varme hurtigt forværres. Derfor fløde og kager selv, henrettet dem, at holde brugen af køleskabet.

En sådan bryg sød masse kan tilberedes i en mikrobølgeovn. Når alle de produkter blandes, sætte gryden i enheden i 5 minutter. I dette tilfælde hver 60 sekunder gat beholder og bland creme.

Munk plus kondenseret mælk - Yum!

Meget velsmagende delikatesse udarbejdet af følgende opskrift. For kiks og Medovikov denne creme - perfekt. Lær at lave mad sådanne produkter:

 • 400 g sødmælk;
 • 3 stor ske (med rutsjebane) semulje;
 • 200 g smør;
 • 1 potte kondenseret mælk;
 • 2 små skeer af frugt eller chokoladelikør;
 • valnødder til at smage.

Denne creme af semulje kage lave mad til en yderligere beskrivelse. Mælk tilberede en tyk grød. Lad køle det lidt og tilsæt smør. Hæld derefter kondenseret mælk. Bland emnet. Nødder hakke i små stykker og hæld dem i den søde masse, her er hælde spiritus. Pisk fløden og bruge til at designe kager. Hvis det skal bruges som en enkeltstående dessert, så krydret delikatesse i kremanochki, dekorere med mynte blade og bær (hindbær, jordbær, brombær). Vi forbeholder os ret i køleskabet til at hærde i en time.

Creme souffle semulje

Denne dessert kan være en god morgenmad. Det omfatter produkter, nærende og sunde for kroppen. Sådan tilberede en soufflé, lærer vi af opskriften.

50 g semulje 205 g mælk og kog grød og lidt køligt for hende. Med slette citron revet citronskal og pres saften. Disse produkter føje til semulje. 2 plader af gelatine er gennemblødt i vand. Efter hævelse forbinde det med grød. 2 æggeblommer fra æg, beat med 40 gram sukker. Denne blanding indføres i præformen semulje. Bland den søde masse. I en separat skål hæld fløden i en mængde på 200 g og et piskeris, slå dem. Denne præforme forbinde med semulje og rør indtil ensartet konsistens. Ifølge kremanki nedbrydes soufflé. I et vandbad smelte chokolade bar (100 gram) og vandes ovenfra dem dessert. Vi overfører beholder i et koldt rum og give afkøle i 2 timer.

Opfyldelse denne parabol kan æggeblommer udskiftes med æggelikør. Til denne opskrift vil være nok 50 gram. Hvis du ønsker at bruge denne creme til dekoration af bagning, så Genbehandlingstør den så hurtigt som kogt, uden at give cool.

Nu ved du, hvordan man forbereder deres egen creme fra semulje kage og andre søde kager. Vi håber, at disse opskrifter vil være "på vagt" i din notesbog, og du vil ofte bruge dem til at skabe en konfekture godbidder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.