Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

"Baron von Münchhausen" (Saransk): et overblik over institutioner

Der er en bemærkelsesværdig institution i Saransk - "Baron von Münchhausen". Denne restaurant, som har til huse i den eponyme hotel på kommunistiske Street. Det skal bemærkes, at institutionen ved, at næsten alle, der bor i byen, som, ja, og meget litterær karakter, efter hvem den er opkaldt efter.

interiør

"Baron von Münchhausen" (Saransk) - denne restaurant, hvis interiør svarer til sit navn. Alt her minder om den berømte karakter.

Selve institution er ret store, er det placeret på to niveauer, som hver er ét stort rum.

Det nederste lag er en slags levende Mjunhgauzena. Der er borde, som er placeret i nærheden af de behagelige grå lænestole, dækket med plaid eller brune lædersofaer. I dette rum fuld af jagttrofæer på væggene hænger prøver af jagtvåben, samt overalt flagre skilte med skrevet på dem bevingede ord Baron von Münchhausen. Saransk er ikke en institution af denne art, som ville blive så spores karakteren af den litterære helt. Rummet har også et par hylder med bøger og flasker vin.

Den anden sal husede de øverste værelse faciliteter, som ofte bruges som en platform for arrangementer. Dette værelse er dannet i lysere farver, sammenlignet med bunden. Vigtigste dele af dets indvendige er lavet af lyst træ. Gæsterne her er placeret på bløde grå sofaer og små miniature udskårne stole. Dette værelse er udstyret med en god lyd og lys udstyr, som giver mulighed for støjende og muntre fester, også her er der en lille scene for gæsteoptrædener.

køkken

De bedste retter fra europæisk køkken, tilberedt efter de bedste traditioner i alt, tilbyder "Baron von Münchhausen" (Saransk).

denne restaurant menu tilbyder de besøgende en bred vifte af snacks, som er opdelt i kategorier: øl snacks (lammekoteletter med tomatsauce og granatæble, "fajitas" med kylling, kyllingevinger med ost-hvidløg sauce, pølse hjemmelavet, stegte rejer med sojasovs, kogte krabber, tørret fisk), til vin (Assorterede bruschetta, tiger rejer grillet på spyd, cheesecake ost Kremete og Parma), roll snacks (sockeye med blød ost, forårsruller med hakket kød ruller aubergine, ruller af pandekager med rød fisk og flødeost). Præsenteret på separate sider alsidige snacks som også opdelt i to kategorier: koldt (cut og diverse) og varmt (tomat "Ketsadiliya" julienne "bayerske" pizza).

Restaurantens menu er der også et pænt udvalg af salater (med blæksprutte og kogt æg, "Cæsar", "græsk" med landmand ost, bland med ørred og rejer), supper (russisk suppe, ost med kartofler og kylling, bønner med lam, creme -Sup vilde svampe), retter fra fisk og skaldyr (forskellige former for stegt fisk, en laks på en seng af zucchini) og kød varme retter (bøf af hakket oksekød, sproget i den unge kalv, tjekkisk hjemmelavede burgere, "Odzhahuri" svinekød og nye kartofler ).

Restaurant "Baron von Münchhausen" er også klar til at overraske retter tilberedt på grillen. Her kan du prøve den fremragende kebab (kylling eller fårekød), skewers af forskellige slags kød og fisk, samt flere slags steaks ( "riba", "New York", "Blade", "Denver", "peber Steak" "Machete", "Chuck roll").

Til dessert, de tjener cheesecake, tiramisu, kage napoleon, æblestrudel.

Også på den sidste side i menuen er repræsenteret ved 365 gange i år at drikke - det er en af de oprindelige chip institutioner.

bar

Bar-kort institution forudsat et bredt udvalg af drikkevarer, som omfatter alkoholiske og ikke-alkoholiske.

Der er et bredt udvalg af cocktails ( "daiquiri", "White Russian", "Rossini", "Cosmopolitan", "Long Island," The Pink Panther "), på anmodning kan forberede" sangria". Ud af ren alkohol er der vodka, whisky, cognac, rom, tequila, gin. En særlig plads er besat af vin bragt fra forskellige hjørner af verden, blandt hvilke der er mousserende, pink, rød, hvid.

Læskedrikke er et udvalg af te, kaffe, diverse læskedrikke (sodavand, juice, vand).

Bruger anmeldelser

Alle, der havde mulighed for at besøge dette sted mindst én gang, er absolut glade med hvad han så og smagte. Den huser ofte forskellige arrangementer, hvorunder de rum af internettet, kan du også finde en masse positive kommentarer. Kunderne er tilfredse med niveauet for organisationens aktiviteter og en seriøs tilgang til hver enkelt kunde.

Som for resten, er gæsterne næsten altid forblive tilfreds med niveauet for madlavning - det er måske det vigtigste for en restaurant. Også ofte positive evalueringer fejrede indre af restauranten, som helt sikkert rammer plet for dem der elsker litteratur og er bekendt med denne karakter, som Baron von Münchhausen.

På den positive side Besøgende virksomheder ser, og det faktum, at hver fredag aften og lørdag, "Baron von Münchhausen" (Saransk), temafester, hvor der er mulighed for virkelig at rydde op.

Institutionen har en permanent mulighed for at smage business frokost og middag til overkommelige priser - dette forslag er også ofte brugt af besøgende (fra 12 til 15:00 er middage, og fra 6 til 9 pm - aftensmad).

Adresse på institution og virkemåde

Restauranten er placeret på den kommunistiske gaden, 35 ..

Restauranten er åben hver dag fra klokken 12 til om morgenen (søndag til torsdag) og indtil 3 am (fredage og lørdage).

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.