Kunst og underholdningFjernsyn

Liste over serien "fe Tail" beskrivelse, resumé

Hvis der var et spørgsmål: "Hvad kan du ellers se fra anime", og valget af det vigtigste kriterium er fraværet af problemer af psykologisk plan, kan vi anbefale den "fe Tail". Nem tegneserien vil tage til fantasiverden, hvor magi hersker. Hvis du ikke er bange for et stort antal episoder, den flotte udsigt. En liste over serien "fe Tail" med beskrivelsen af begivenhederne vil ikke gå tabt i snørklede af historien buer.

historie

Fiore Kingdom er kendt for et stort udvalg af magiske ordener af forskellige kulører. Men hvad nu, hvis der kun er én og kun for dig at komme ind i det - hverken mere eller mindre end målet for alt liv? Det er rigtigt, ikke mister hjerte! Og se efter en person, der kan fungere som en garant. Efter alt, "fe Tail" - institutionen er ikke en simpel og lukket, alligevel en person fra gaden til ikke at acceptere. Unge troldkvinde Lucy gad ikke engang det faktum, at drømmen bliver nødt til at forlade sit hjem og gå i gang med en lang rejse. Selv om det ikke forgæves: efter talrige prøvelser hun møder Natsu Dragnilom, der er fuldt medlem af ordenen og giver Lucy eftertragtede anbefaling. Siden da, og begynder det virkelige eventyr heltinde.

Liste over serien "fe Tail", Sæson 1

Sæson udgør 175-serien og 15 etagers buer. I den første serie beskueren møder hovedpersonerne og magiske verden, hvor hovedsagen forekommer. Og så ... Den lyse og mørke troldmænd, den evige konfrontation mellem godt og ondt, venskab, forræderi og, selvfølgelig, kærlighed ...

"Fe Tail"

Liste over serien "fe hale" af den første historie bue indebærer blot to episoder, forenet af en sund fornuft. Den vigtigste heltinde Lucy formår at komme ind i en anden rod i en lille provinsby. For at hjælpe en smuk dame kommer rødhåret Natsu og Happy Cat. Byen har oplevet redning og Lucy undslap mange ødelæggelser, ung troldkvinde også fik i lyset af hans frelser heldig "lotteriseddel". Natsu var repræsentanter for den berømte guild af "fe Tail" og tilbød pigen til at slutte sig til det. Lucy selvfølgelig aftalt. Snart troldkvinden bekendtskab med andre troldmænd og modtage virksomhedernes insignier - tatoveringer båret af alle medlemmer af "fe Tail". Det var ikke sen til at blive vist, og den første opgave.

"Breaking Dawn"

Nye forretninger venner forbundet med bogen "Breaking Dawn": for dens ødelæggelse af arbejdsgiveren lovede at betale så meget som $ 2 millioner. Det er gode penge, men ikke så simpelt som det ser ud ved første øjekast. Bogen har sin egen mystik, der formår at optrævle den unge heks.

"Ayzenvald"

Liste over serien "fe Tail" fortsætter den næste historie bue, som består af 9 episoder. Lederen af ordenen, "fe hale" sendes til en samling af mestre. I mellemtiden hovedpersonerne få et nyt job: ledet af Elsa de vil finde oplysninger om den mystiske "Lullaby", der kan ødelægge mennesker. Men holdet falder i de "Ayzenvald" fælde mørk guild medlemmer og lærer det egentlige formål med de skurke. Besejre designet til "Lullaby" monster fyre sammen med lederen af lauget formår at redde en hel landsby fra monstre skabt af uagtsomhed af dens beboere.

"Braid Ø"

Glad på anmodning af Natsu stjæler opgaven med høj kompleksitet, og den rødhårede mage Lucy sendes til øen fletning til at fjerne forbandelsen fra de lokale, der med ankomsten af natten bliver til monstre. De får selskab af Gray og Elza. Holdet erfarer, at øen er i den evige is konkluderede Deliora monster, besejrede lærer Grey. Det kommer til at redde fra fangenskab anden discipel af Ur, Leon. Så holdet foruden forbande øboerne har at gøre med den nyligt præges problem.

"Phantom Lord"

Den nye historie bue fortsætter med at liste en række "fe Tail".

Guild guider er ikke i stand til at leve i fred. Det er at "Phantom Lord", har besluttet at udløse en konflikt med "fe Tail" og kidnappede Lucy Heartfilia. Kvinden formår at redde Natsu, men lederen af "fe Tail" Makarov mister sine magiske evner. Drage fordel af dette, er medlemmer af "Phantom Lord" angribende ordenen af troldmænd, begynder kampen. Tilbage til sin evne Makarov med en stærk magi vinder kapitlet "Phantom Lord" og "fe Tail" kommer ud af kampen sejrende.

"Loke"

I en verden af "fe Tail" (en liste over episoder af historien bue - direkte bevis) ikke altid forekomme kamp.

Natsu, Glad, Elsa, Grå og Lucy anerkendt som det bedste hold i lauget af guider. Lucy påpeger, at Loke begynder at opføre sig underligt, og beslutter sig for at se ham. Hun finder ud af, at Loke er faktisk stjernetegn ånd af alvorlig forseelse er blevet en eneboer. Hun beslutter sig for at hjælpe den uheldige tilbagevenden til deres oprindelige element.

"Paradise Tower"

Under fritid venner i byen er der de gamle velkendte Elsa, der kidnapper hende og bringe i Paradis Tower. Hun erfarer, at hendes kommer til at ofre af hensyn til opstandelse en mand. Lucy Gray, Natsu og Juva vil ikke kaste kæreste er i problemer, og sendt til undsætning.

Venner vide, at Gerard vil vende tilbage til Zelefa liv, og Rådet for Wizards beslutter at bruge Eterion. Dog er de begivenheder, komme ud af kontrol, og Elsa ofrer sig for at stoppe den ødelæggende virkning af Paradise-tårnet.

"Fairy Fay mod"

Lauget er under opsejling kup. Laksus beslutter, at det er tid til at udskifte lederen af "fe Tail", og gør hele piger, "fe hale" på statuen for at fyre bekæmpe hinanden om titlen som stærkest. Under arrangementet Laksus tvunget til at tilpasse deres planer og bygge Palace of Thunder. Han til sidst besejret og bortvist fra lauget.

"Orason Seis"

Udseendet i horisonten af en ny fjende til at forene alle kræfter lys orden. Fra hvert selskab udstillet de bedste magikere at modstå Nirvana. Den første kamp ender i fiasko, men tegnene var i stand til at finde det svage punkt af fjenden, og fælles indsats vinder.

"Daphne"

I byen er der en mystisk Daphne - en pige, der havde set drager. Natsu sendes for at lede efter hende og falder i fælden. Det viser sig, at Daphne kommer til at få sine magiske kræfter. På Natsu hjælp af venner, og de er i stand til at modstå den snigende modstander.

"Edolas"

Magnolia er trukket ind i en anden dimension, hvor det ikke virker magi. Lucky kun Natsu og Wendy, der var gået væk på business. Og nu vil de disembarrass andre ud af problemer. Ankommer i Edoras, de indser, at alt er vendt på hovedet: Lucy blev en fighter, Levi - skurken, og Elsa - jæger mage. Senere finder de ud af, at det fordobler deres venner og guild forvandlet til krystal. Med hjælp fra ICSID venner formår at forstå, hvad der sker, og vende hjem fuldt medlemskab.

"Test C-klasse" og "791 år"

For at bestå prøven på øen Tenryu sendt 16 guider. Men i løbet af den planlagte begivenhed overtræder ankomsten af laugets medlemmer mørke "Grimoire Heart". De starter slaget, hvor "hale fe" med stort besvær formår at vinde overhånd. Men begivenhederne tiltrække Aknologiyu drage, der ødelægger øen.

Syv år senere svækket "fe Tail" kan ikke finde Tenryu, der blev reddet fra ødelæggelsen af ånden i den første ordensmesteren, og venner derhjemme.

"Nøglen af himlen"

Lucy bliver ejer af arven i form af mærkelige bøger, som har mange ønsker. Venner vil finde ud af, hvad hemmeligheden bag et mystisk brev, og endnu en gang for at stoppe den onde.

"Den store magi i spillet"

"Fe Tail" besluttet at deltage i den berømte magiske turnering for at genoprette den tidligere herlighed ordenen. De vil mødes med stærke og snedige modstandere vil ikke let at give en sejr. Ingen omkostninger og ingen mystiske tredje kraft.

"Fe Tail", Sæson 2: Liste over serie

I den anden sæson af serien 102 og 5 etagers buer.

"Store magiske spil" fortsætter med at fortælle om slaget ved hovedpersonen med andre klaner. Ud over de guider, vil modstandernes Tail fe" være drager.

"Star Spirits Eclipse"

Fortsæt med at liste en række "fe hale" nye episoder om eventyr af helte. Noget underligt der sker i verden af Star Spirits. De nægter at svare på opkald troldmænd og kræver fuld frihed. Mages er nødt til at arbejde hårdt for at stoppe oprøret.

"Sun Village"

At vinde Magic Games, er "fe Tail" igen forlangte ordenen, og et nyt job ikke gør kommer. Venner nødt til at gå til landsbyen og hjælpe de lokale folk til at beskæftige sig med deres problemer.

"Tartaros"

Liste over serien "fe Tail" (korte episoder med indhold vi præsenterer for din opmærksomhed) vil bidrage til at forstå de komplicerede af handlingen i denne bue. I horisonten, er der en ny fjende: en mørk guild "Tartaros" forsøger at overtage troldmandsverdenen. Hovedpersonerne, ledet af Natsu, Lucy, Elsa imod deres onde designs. trods sejren, Makarov besluttede imidlertid at opløse "fe Tail".

"Avatar"

Et år efter opløsningen af "fe Tail" på den næste magiske turnering Lucy møder Natsu og Happy. Og hvor disse to, være sikker på der er nye eventyr, især da Natsu er besluttet på at genoplive den "fe Tail". God og nye podvorachivaetsja værdig modstander - den nye guild, omtaler Zerefa.

På tidspunktet for at skyde populære anime suspenderet, vil de fortsætte - er ukendt. Men for ikke at sige farvel til deres yndlingsfigurer, kan du ændre dine foretrukne episoder igen eller genopfriske din hukommelse af begivenheden ved at se listen over serien "fe Tail" på russisk eller et fremmedsprog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.