ForretningLedelse

Grundlæggende principper for ledelse

De grundlæggende principper for ledelse - en fælles forvaltningsregler. De hører til den kategori af universelle, hvis overholdelse skal føre holdet mod et fælles mål: virksomhedens fremgang, virksomheder, organisationer eller andre strukturer. De er en vejledning for ledere, der beder dig om at vælge dem med de mest universelle strategi for at nå målene.

Strategiske ledelsesprincipper

Her er en liste de grundlæggende regler, der skal følges af ansatte i organisationen for at nå sine mål.

 1. Enkelt retning. Det betyder, at en gruppe medarbejdere bør have en klar opfattelse af de overordnede mål og interesser.
 2. Dominerende udvikling. Præsentation af udsigterne for vækst - en anden vigtig post på strategisk ledelse. Her ser medarbejderne profit og teknologi normen, og på dette grundlag er de vigtigste områder af forvaltningen.
 3. Scientific. På dette tidspunkt, ansøgningen situation opstår og systemet nærmer. På grundlag af videnskabelig viden til at vælge de mest optimale måder at udføre opgaver.
 4. Den underordning af personlige interesser til fælles. Der kan ses et hierarki af interesser: forhåbninger og interesser én person eller gruppe bør ikke være vigtigere end organisatorisk.
 5. Økonomi. Her kommer løsningen af problemer på grundlag af en vurdering af de tilgængelige ressourcer og, afhængig af den valgte metode til at løse dem.
 6. Den arbejdsdeling. Manageren skal levere til organisationen to typer af problemer: kortsigtet (det tager lidt tid at udføre dem) og strategisk (gennemførelse af hvilket i sidste ende fører til rentabilitet). En gruppe af mennesker, der arbejder på den første kategori, og en anden i den anden.

principper økonomisk forvaltning

Denne gren af ledelsen er baseret på fire principper:

 1. Planlagt. Det er at planlægge ressourcer (materiale, menneskelige og økonomiske) for at afbalancere dem.
 2. Målorientering. Her er der overførslen af organisationens mål: for eksempel i lande med underudviklede økonomier den vigtigste og næsten det eneste mål er lønsomhed og produktivitet, og i de avancerede økonomier, i tillæg til dette, et meget vigtigt mål for overholdelse af social ansvarlighed.
 3. Diversificering. Implikationen alsidighed i produktionen og leveringen af forskellige kombinationer af varer.
 4. Strategisk orientering. Dette refererer til det faktum, at de vigtigste mål for organisationen ikke skulle komme til konflikt med de metoder til at nå dem.

Grundlæggende ledelsesprincipper: videnskabelig og kreativ

den komplekse struktur af regeringsførelse indebærer et behov for periodisk vedtagelse af ikke-standardiserede løsninger baseret på intuition. Selvfølgelig skal hovedparten af de beslutninger, der videnskabeligt begrundet, men når de ikke kan gennemføres, anvendes kreativitet.

Grundlæggende ledelsesprincipper: specialisering og alsidighed

Der henvises også til beslutningen af opgaver: På den ene side bør alle problemer være ledsaget af en individuel tilgang, på den anden side bør enhver løsning i organisationen være baseret på de generelle principper for dens drift.

Grundlæggende ledelsesprincipper: konsistens, kontinuitet og konkurrence

 • Sekvens. Dette er et meget vigtigt princip, hvis overholdelse sikrer rettidig opfyldelse af opgaver og forhindrer forvirring i arbejdet.
 • Kontinuitet. Her er det vist forholdet mellem nogle projekter med andre. For eksempel, gennemførelse af en række opgaver giver dig mulighed for at udføre den næste række, og så med hjælp af dette princip er en kontinuerlig vækst.
 • Konkurrence. Her er der motivationen hos medarbejderne til at udføre ikke blot mere arbejde, men også af højere kvalitet. Det bør fremmes ved materialet og moralske ressourcer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.