SundhedPræparater

"Kipferon" stof. instruktion

Medikamentet "Kipferon" instruktion beskrives som en kombination af integreret immunbiologiske forberedelse og rekombinant humant interferon alfa-2, som indeholder immunglobuliner 3 hovedklasser - M, G, A.

I en af suppositorier interferon indeholder mindst fem hundrede tusinde IE tres milligram tør kompleks immunoglobulinpræparat, samt excipienser, såsom paraffin, fedt og emulgator T2.

I en Valium planimetrisk pakke indeholder ti stearinlys. I et karton pakke - én pakke.

Lægemiddel "Kipferon" instruktion informerer Chlamydia producerer, antibakterielle, antivirale og immunomodulatoriske virkninger. Eksponering udføres og i den ekstracellulære og intracellulære miljø af organismen. Medikamentet har en direkte virkning direkte på sygdomspatogenet og stimulerer mekanismerne i almindelighed og lokal immunitet.

Drug "Kipferon" vejledende noter, forskellige højt proteinindhold, som sikrer maksimal stabilitet af interferon aktion i nærvær af aggressive faktorer, og slimsekretioner sekreter i læsioner af huden eller slimhinder.

Set farmaceutisk formulering indikeret for urogenital chlamydiose hos kvinder, herunder dem med dysbiosis vagina, vulvovaginitis, cervicitis, cervikal erosion, sammen med den traditionelle ordinering af antibiotika. Endvidere medikamentet "Kipferon" manual anbefaler brugen til behandling af uspecifikke inflammatoriske sygdomme, herpes virale og bakterielle tarminfektioner hos børn og voksne, fælles inflammatoriske sygdomme i luftvejene, tilbagevendende bronkitis, lungebetændelse, viral hepatitis A, B, C hos børn, og også som forberedelse til elektiv kirurgi (gynækologisk).

Kontraindikationer til brugen af stoffet er ikke fastlagt. Drug "Kipferon" (stearinlys) i graviditeten (tredje trimester) brug er ikke forbudt. Under behandlingen med denne medicin er ikke nødvendigt at stoppe amningen.

Vejledning til brug. doseringsbehandlingsplan

Anses medikamentet anvendes som rektalt og intravaginalt. Installationer er sædvanligvis en eller to suppositorium to gange dagligt. Den gennemsnitlige kurs for behandling - ti dage, kan den forlænges på anbefalingerne fra den sagkyndige. Behandlingen skal initieres umiddelbart efter afslutningen af den næste menstruation. Før administration procedure er nødvendigt at rydde slim fra skeden og livmoderen.

Drug "Kipferon" (stearinlys) for børn, forældre anmeldelser bekræfte det er ganske effektiv i behandlingen af lidelser såsom chlamydia vulvovaginitis, chlamydia infektion i urinvejene, respiratorisk klamydia.

Til behandling af hepatitis A, B og C unge patienter under syv anses administreret lægemiddel i anus (2p et lys. / D.). Børn fra otte til elleve - tre stikpiller om dagen; mere end 12-4. Varighed af behandlingen er (i gennemsnit) fjorten dage. I tilfælde af et længerevarende forløb af sygdommen, kan det udvides til tre eller fire uger.

Rektalt, det anvendte lægemiddel i tilfælde af tarminfektioner hos pædiatriske patienter, og som forberedelse til gynækologiske og andre operationer (for at forhindre smitsom karakter komplikationer).

Bivirkninger er i øjeblikket ikke registreret.

holdbarhed på tolv måneder.

Det stof er godkendt til salg uden recept.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.