FormationHistorie

Kaptajnen på "Titanic" John Edward Smith. Biografi af en historisk figur

Kaptajn Edward Dzhon Smit - en usædvanlig person, hvis navn er for evigt indskrevet i historien på grund af involvering i de fleste store katastrofe i vandet.

Barndom og familie

Edward Smith, biografi, der begynder med fødslen af den syvogtyvende Januar 1850, meget berømt.

Drengen var i familien Edvarda Smita, og Ketrin Henkok (Marsh) i den lille by Hanley, i Staffordshire, Storbritannien.

Dzhon Edvard var søn af en pottemager. Far indpodet kærlighed til sit arbejde, men hans søn var interesseret i rejser, havet, de fjerne lande. Drengens mor var en god bankmand, men kontoret senere valgte at åbne deres egen butik produkter.

Tidlig karriere

I en alder af tolv år, Titanic kaptajn Edward Smith mistede sin far, der døde af tuberkulose. Drengen måtte forlade skole og få en fabrik i Stoke-on-Trent, hvor den unge, men meget hårdtarbejdende opgave at forvalte en damp hammer. Men dette arbejde ikke bringe drengen ønskede fornøjelse. Han drømte om havet og rejse.

På sytten, skæbnen bragte ham til Liverpool, hvor han er for evigt forbundet sit liv med skibe og havet.

Efter to års træning var Dzhon Edvard stand til at finde sit første job på et sejlskib "Senator Weber," i virksomheden, som har specialiseret sig i transport af gods. Thrust ung mand ikke foragt noget arbejde. Han flyttede hurtigt op ad karrierestigen, og fire år senere modtog han ret til at holde kontoret mate.

I tusinde otte hundrede 76:e år, seksogtyve Dzhon Edvard førte sit første skib - "Lizzie Fennell" I løbet af de næste tre år dækkede han hundredtusindvis af sea miles, transport af varer mellem USA, Canada og Storbritannien.

store ændringer

Om halvandet hundrede og firsindstyvende år gammel kaptajn drøm - var han i stand til at slutte sig til rækken af de største og mest magtfulde rederi på det tidspunkt - "White Star Line".

Det uheld var, at selskabet næppe tjente transport af gods. Selskabets vigtigste arbejde var bevægelsen af passagerer.

På grund af det faktum, at passager- og fragtskibe af forskellig håndtering allerede fastslået kaptajnen havde til at starte sin karriere igen fra bunden.

Takket være hans hårde arbejde og udholdenhed, syv år senere, tog han igen roret på de vigtigste bro.

I de efterfølgende år, Dzhon Edvard regeret af sådanne fartøjer som "Ripablik", "Baltic", "Koptik", "Adriaterhavet", "Germanicus," "runer" og andre.

Atten hundrede 92 år kaptajn opgave at forvalte den største dampskib selskab - "Majestic". Siden den tid, Edward Smith, der findes kun på store skibe.

Publikum nyder skibe af denne klasse tjenester, har mere end velhavende. Dzhona Edvarda og fik øgenavnet "Captain millionærer."

værnepligt

Situationen er anspændt i verden. Atten hundrede og otteogfirs, er kaptajnen blevet optaget i reserven flådestyrker i Storbritannien.

Deltagelse i aktiv kamp, har han ikke acceptere. Edward havde imidlertid at gøre flere ture til at transportere tropper til bredden af Sydafrika, der var vært for anglo-Boer-krigen.

I nitten fjerde år kaptajn fik en officer militære rang af "Commodore".

hjemlighed

Et tusind 880-syvende år blev markeret til Dzhona Edvarda er ikke kun succes i tjenesten feltet. Tolvte juli giftede han sig Sarah Elianor Pennington. Allerede den anden til april næste år, deres unge familie fejrede afslutningen - de havde en datter, der blev opkaldt Helen.

Familielivet er kaptajnen blev afholdt i et stort, rummeligt hus, bygget af røde mursten i en forstad til Southampton.

sidste flyvning

Den tiende april nitten hundrede og tolvte Sautgemptora havn blev udgivet i flyvningen det mest ambitiøse projekt i begyndelsen af det tyvende århundrede, det overrasker med vægten, selv hundrede år senere - "Titanic" ultra-moderne skib, som blev opkaldt Skibet er bygget i tre år på værftet i Belfast.

Udkast "Titanic" var 52,310 tons, hastighed op til tyve tre knuder haraktirozoval sin stål skrog, motorkraft 55 tusind hestekræfter, et tusinde 317 passagerer om bord. Og dette bygningsværk er blevet udpeget til at forvalte den berømte kaptajn.

"Edward Smith! Titanic føre det! "- om en sådan var overskrifterne af britiske aviser, dedikeret til den legendariske skib.

Foringen blev anset synkefri. Design ingeniører var overbevist om, at rummene er konstrueret af et vandtæt skot vil hjælpe at skibet kan modstå enhver katastrofe.

For Dzhona Smita formodes at være den sidste flyvning af sin karriere, hvorefter han skulle gå på en velfortjent pension.

katastrofe

Ifølge den officielle version, om natten af det fjortende til det tolvte nitten var foringen kolliderede med et isbjerg den 15. april, modtog han kritiske huller. Skibet hurtigt begyndte at synke, og tre timer senere, endelig gik han til bunds.

Det nøjagtige antal ofre - tusind 496 mennesker. De overlevende - 712.

Sidste minut kaptajn

Den mest grundlæggende version - betjenten blev skudt. Indikationer overlevende teammedlemmer uenige. Nogle hævder at have set den sidste Dzhona Smita på broen. Andre er overbevist om, at han var blandt de andre mennesker i vandet. Nogen forsøgte endda at hjælpe kaptajnen at kravle ind i båden, men disse forsøg var forgæves.

Dzhona Smita lig blev fundet. Hans sjæl er altid tilbage med havet.

Kaptajnens familie efter katastrofen

Hustru Sara levede i nitten år efter sin mands død. I 1931 døde hun i en bilulykke i London, hvor hun flyttede bagefter.

Helens datter levede et aktivt og interessant liv - hun var en iværksætter, en racerkører.

Hun havde fulgt med interesse alle de nyheder relateret til "Titanic". Den påpeger, at det gentagne gange har besøgt den indstillede og meget omhyggeligt se nøje til skuespilleren, der spiller hendes far.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.