Mad og drikkevarerOpskrifter

Favorit opskrift: slik æble

Desserter har altid haft en fremtrædende plads på menuen for hver familie. Men lad os endelig bevæge sig væk fra de sædvanlige og sikkert allerede overeksponerede ordre kager, kager og småkager. Hvad med noget nyt? Dessert æbler og karamel helt populære med vesterlændinge. Men han kom fra Kina. Det er ikke kun den oprindelige søde parabol, der er elsket af børn og voksne, men også et nyttigt produkt. Forberedelse dessert hurtigt og enkelt. Du kan nemt oprette det derhjemme og tilfredsstille selv den mest familie.

Jeg må sige, at der ikke er én opskrift. Candy Apple kan tilberedes på forskellige måder. Men de alle garanterer en vidunderlig behandler i slutningen. Du kan forberede en dessert hjælp frugten som helhed, eller skær dem i stykker tidligere. Under alle omstændigheder vil fadet nydes af alle familiemedlemmer. Dog vil karamel æbler være på plads og i tilfælde af organiseringen af den festlige aften. Gæsterne vil sætte pris på originalitet af retterne.

Candy æble på en pind

Stop dit valg på den mest populære opskrift. Tag 3 store modne æbler. Søde tand bør vælge en ikke-sure sorter. Også brug for en halv tsk stødt kanel, sukker (3 spsk. L.) og smør. Ud fra antallet af den sidste ingrediens, vil afhænge af tætheden af karamel. den gennemsnit, tilsættes 2 spsk. Hvis du vil indsende en parabol gæster, i dette tilfælde skal du vælge flerfarvede æbler. Det ser bedst frugt gul og grønne farver.

Nu betragter vi den klassiske opskrift. Candy Apple vil være kogte hele. Vask frugter og en skarp kniv, forsigtigt fjerne kernen uden at skære sidedelene. Bland 1 spsk. l. sukker med kanel pulver. Dette, startende indersiden af æbler. Forsøge at opdele blandingen i lige store dele. Put frugt i et ovnfast fad snit opad. Hæld på bunden af vandlaget i centimeter. Forvarm ovnen til omkring 220 grader. Bages i 5 frugt eller 7 minutter, afhængig af deres størrelse.

Smelt smørret uden at bringe det i kog. Forbinde den resulterende væske med sukkerrester. Blandingen simre over medium varme under konstant omrøring. Sørg for, at karamel ikke overophedes. Fokus på denne opskrift. Candy Apple skal hældes på toppen af en tyk sød sirup. Derfor skal vores blanding være tilstrækkeligt flydende. Signal parathed til at blive caramelization af sukker. Det har brug for omkring 5-7 minutter. Fjern karamel fra varmen. Det er nødvendigt at hælde på toppen af æblerne. Brug den varme sirup, lad det ikke køle ned. Kerneindsatsen solid og lang træpind. Fyld den med karamel. Så spiser denne delikatesse er ikke kun behageligt, men også praktisk. Må ikke anvendes til formål såsom almindelige tandstikkere. Med deres hjælp, til at spise frugten er ganske problematisk.

Du kan nemt ændre denne opskrift. Candy æble, hvis det ønskes, dekoreret med valnødder, farvet kokos , og selv små slik. Brug al din fantasi. Denne festlige dessert børnene vil elske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.