Mad og drikkevarerDesserter

Dessert af æbler og kvæder

Desserter fremstillet af æbler - denne parabol er simpelthen "tryllestav", når gæsterne på døren. For at behage dem, og måske endda en lille overraskelse, straks at præparatet. Så en dessert lavet af æbler, som er ved at forberede en meget, meget hurtigt, regne ud, hvor mange mennesker er nødt til at behandle, og tage henholdsvis antallet af antallet af æbler. Indtil midten af hver æble kernehus og fordybninger sætte hvad der er i huset med søde fyld (efter smag, selvfølgelig) - stykker chokolade eller honning, eller almindeligt sukker. Bemærkelsesværdigt, hvis det bliver brun sukker på hånden. Og hver en bid af æble smør. Skib i 3 minutter i en mikrobølgeovn, dækket med en speciel dækning for retter kogte i sådanne ovne.

Serveres med creme fraiche piskes grundigt 3 Art. spiseskefulde fedtfattig creme fraiche og 2 teskefulde vanille sukker. Drys lidt kanel på toppen. Denne spiseæbler fra fastfood vil blive nydt af dine gæster. Og hvis nogle af dem er diabetikere, for dem enkeltvis forberede samme skålen, men ikke tilføjer smør og chokolade, brug fruktose eller fructose i stedet for sukker.

Hvis du har tid og vente på ankomsten af gæsterne, er det muligt at tilberede en fantastisk dessert æble, som kaldes svensk. Kan du lide det også! Making måde: 300 g æble Purify baseret på to dele, fjern kernen og finthakket. En skefuld sukker opløst i vand (en lille mængde), og bring i kog, til det samme skib vores snittede æbler. Simre i 2-3 minutter. Køkkenudstyr bør lukkes samtidigt. Gnid blommen i et æg med 40 gram smør og sukker med en ske. Tilføj 40 gram revet mandler, en skefuld mel, 2 spsk. spiseskefulde citronsaft, zest af en citron og derefter pisket med en teskefuld flormelis æggeprotein. Og alt sammen, vi slog. I form af lægfolk æbler (husk at smøre!) Og fyld dem med pisket masse. 7-8 minutter i en mikrobølgeovn og æble dessert er klar.

Du kan tilberede æblemos kaldes "skumfidus". Han ser meget rart i is skåle, men måske i en hvilken som helst glas. Denne spiseæbler forberede følgende opskrift. 5-6 æbler, fortrinsvis lys, er det nødvendigt at bage i en ovn, og derefter tørre dem gennem en sigte, blandes med tre skeer af sukker og opvarmes. I en spiseskefuld citronsaft med 5 gram gelatine til at varme op. Dernæst blandes med kartoffelmos, og når denne masse er afkølet, tilsættes den piskede til 6-proteiner. Nedbrydes af glasset i 2-3 timer og sættes i køleskab. Næsten kost dessert æble, som han gjorde, uden fedt, kan serveres til gæster.

Men de fleste af de desserter er lavet af kvæde. Det blev gjort for udarbejdelsen af gelé, saucer, gelé, takket være en utrolig mængde af pektin. Forbered og kvæde fyldt med nødder, honning og rosiner. Den nemmeste dessert af kvæde kan koges, drysset med sød vin og drysses med sukker og kanel skiver af kvæde. Så dækker med folie og sende den i ovnen. Taste retter bare forbløffe. Kun bør du altid fjerne frø af kvæde på grund af deres indhold af giftige stoffer.

Og sådan dessert kvæde 1 kilogram renses og skæres i kvarte kernehus kvæde hældes 2,5 liter vand med 3 skefulde appelsinjuice og bring i kog. Så Bates varmen til lav og kog under omrøring, indtil fuldstændig blødgørende kvæde. Så det kaster i et dørslag og erstatte kapacitet, ælte. Kapacitet sat på ilden, tilføje et kilo sukker, 2 spsk appelsinjuice indtil tyk og kog under jævnlig omrøring. Hældes i forme, kanel (knivspids) 2 Chasa og sat i køleskabet. Aroma og uforglemmelig smag af fordelene ved disse desserter kan gøre dem dine livretter.

Efter udarbejdelsen af disse desserter er at sige - bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.