LovStat og lov

Hvad har nu titel af Ruslands politi

Siden marts 2011, Den Russiske Føderation trådte i kraft loven "On Politi". Han forårsagede en masse polemik, rygter og bredt diskuteret i offentligheden. Ordet "politi" ofte provokeret negative følelser. Bagtalt og uretfærdigt ydmygede medarbejdere retshåndhævende instanser af det russiske imperium - politiet - næsten alle kunstværker, herunder film og litteratur, præsenterede bøller, satrapperne og undertrykkere af frihed, som gennemførte de mennesker, selvfølgelig, leninister, bolsjevikker, reparation henvisningerne til børn skøjteløb og masser at den elskede hobby - jagt. Ja, generelt, har de mangler været de tsaristiske politi.

Hertil kommer, at under den Store Fædrelandskrig, blev de tyske angribere etableret fra lokale folk, der klikkede på deres side, for dannelsen af beskyttelsen af den "nye orden", som også kaldes politiet. Det er overflødigt at sige, at lyden af ordet selv for mange af vores medborgere ikke var meget "nice".

Men meningen er stadig "politi", som en offentlig myndighed, er beskyttet af loven, - forestillingen om en mere korrekt end "politi", dvs. midlertidige frivillige paramilitære enheder oprettet i nogle lande i urolige tider for dem.

Hertil kommer, at en sådan omdøbning ifølge skaberne af loven var at give ny mening til retshåndhævelsen tjeneste. Den blev ledsaget af en større omstilling af personale, øge cash løn og faglige krav for personalet.

Rækken af politiet stort set uændret, og generelt svarer til hæren. Den menige fortsatte med at kalde de menige, og til generalløjtnant - generalløjtnant.

Det overordnede design er lånt fra den sovjetiske hær og politiet, som til gengæld er der kontinuitet fra den før-revolutionære insignier, som blev manifesteret i asterisk, "huller" på officer og zigzagger til rang af generelt. Lovgivere søgte ikke en direkte analogi med de tsaristiske politi, så titlen på Ruslands politi ikke lyder så gammeldags som en "politimand", "det kollegiale assessor" eller "retten rådgiver." Tilsyneladende Bliv bruges til det hierarki, der er forskellig fra militæret, ville det være svært, og af personalet, og landets befolkning. Selv om der er også sit eget system af advokater ...

Den næste titel i politiet er tildelt i henhold til anciennitet og niveau specialundervisning. For eksempel medarbejdere med en studentereksamen, men profilen af Major forfremmet senere usandsynlig. Efter den højere politiet skole eller juridiske fakultet, hvis der ikke var nogen "Zaletov" i junior løjtnanter plejer at gå år i høje - to kaptajner i - tre i de store selskaber - fire år. Fem år, kan du være en oberstløjtnant, og så meget som nødvendigt - en oberst. Der er allerede regelmæssige politiets rækker er overstået. Alt sagen i sin stilling, og det bør være generalerne. Hvis der er lykke, er det muligt at drømme om "stribede bukser".

Så få en høj rang i den russiske politi - et mål er realistisk, og det kan opnås gennem et årti og en halv efter ibrugtagning af en beskeden sekondløjtnant. Jeg vil gerne tro , at en sådan karriere er "light" ærlige, ordentlige og veluddannede mennesker.

Tilsyneladende, den aktuelt accepterede systemet er ganske rationelt, og rang i politiet vil forblive uændret i lang tid.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.