ModeTøj

Hus kjole - skønheden i hverdagen

Den victorianske æra bragt modeverdenen mange interessante og praktiske ting, hvor den største var huset kjole.

Om historien og nutiden

Hånden på hjertet, alle erkender, at mindst én gang i deres liv som indenlandske beklædningsgenstand gamle ting , eller "mormors robe." Og til fordel for denne husstand enhver garderobe af messen køn vil fremsat mange argumenter, som dog modbevist af et aksiom: en kvinde er forpligtet til at forblive med enhver situation.

Det er denne sandhed fulgte den smukke damer i det nittende århundrede, da, som en behagelig beklædningsgenstand valgt kortfattet udgave, hvis centrum var et hus kjole. Samtidig arbejdede vi de grundlæggende regler, der regulerer emnet til denne dag garderobe.

Den første regel. Hus kjole - en form for balance mellem skønhed og komfort. Ikke uden grund på nogle sprog beklædningsgenstandens er oversat som "Nude". Det er hensigten at vise, at den smukke dame i tanke ikke tillader, der kan se rodet og ikke elegant.

Den anden regel. Som et materiale til kjole skræddersy denne type skal kun bruge naturlige væv.

Den tredje regel. Tilpasning og mønster af indenlandske kjoler adskiller kortfattethed.

Den fjerde regel. Bør foretrækkes pastelfarver, undgå den mørke, næsten sort farve.

Hvordan det hele sammen til dato, vil blive demonstreret nedenfor.

Moderne kjole til hjemmet

Uomtvistelige kendsgerning, at lederen af den skønhed og bekvemmelighed hjemme kjole i dag er den muslimske mode. Deres dzhalabii - et symbol på komfort og bekvemmelighed selv i den varme eftermiddag. Fri snit og naturlige stof giver bevægelsesfrihed og rige malerier og ædle stoffer giver en kvinde en følelse af en lille ferie. En sådan hjem kjole passer perfekt i europæisk liv kultur, fordi hvis det ønskes hem kan afkortes til en stor længde.

For det andet med hensyn til bekvemmelighed og skønhed i hjemmet er en tunika kjole. Om sommeren er det båret af sig selv, og i den kolde tid af året kan suppleres med leggings til at matche eller gratis hjem bukser.

Den tredje mulighed synes ramt af sommersæsonen - den sundress. Modsætning rekreative udførelsesform, kæledyr gymslip har en længde på op til knæet niveau.

Alle tre former for kombineret materiale, der er mest egnet til hjemmet syning kjoler. Traditionelt under ham forstå silke, bomuld og hør. Alle tre er komfortabel og behagelig at have på. Selvfølgelig kan du vælge trøje eller velour. Men de sidste to typer er beregnet primært til overgangen og vinter versioner.

Der er en anden egenskab, der adskiller et hus kjole - mønster. Siden sin fremkomst, denne beklædningsgenstand har en enkelt snit. Og derfor udviklingen af silhuetten er ikke specielt svært. Kæledyr kjoler ikke involverer komplicerede fordybninger, forhæng eller væv elementer af dekoration. Efter alt, er de designet ikke kun for at opfylde familien, men også til at udføre bestemte lektier. Et komplekst mønster, og dermed vil den silhuet af kjolen gør det ubehageligt.

Så hvad skal være i den indenlandske beklædning til at vælge en kjole. Fordi det vil bringe ikke kun komfort, men vil se uimodståelig, selv når en kvinde ingen ser.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.