Selv-dyrkningPsykologi

Byg deres liv selv. Mistillid - er kontraproduktivt

Ordbogen Efraim Ordet "hypokondri" fortolkes som en tendens til øget angst om sundhed og liv kære eller dig selv. Fra mit synspunkt, at definitionen af en præcis, men ikke helt komplet. Mistænkelige mennesker, i min erfaring, har en tendens til at overdrive alle de negative i hans se begivenheder, uanset om det er sundhedsrelaterede eller blot ondsindede blik i bus eller metro.

Hypokondri - en menneskelig tendens til at tro, at alt i livet er rettet udelukkende mod ham og alle omkring ivrig efter at få så meget som muligt det onde for ham, den elskede. Sommetider hypokonder folk synes latterligt. Nogle gange er de irriterende. Sjældent forårsager sympati. Og altid vanskeligt at kommunikere med dem.

Hvad skal man gøre? Først og fremmest må vi huske på, at overdreven mistænksomhed - er en slags sygdom, psykologiske (ikke at forveksle med det psykiske!) Afvigelse. Det kan have mange årsager, hvoraf den ene - den forkerte opdragelse i barndommen. Konstant forældrenes straf, trusler, fornærmelser, manglende forældrenes kærlighed, navn anløber skole kan ødelægge en mands liv for evigt, hvilket gør ham bange. Hypokondri - en frygt for at mishage nogen bragt til latterliggørelse, at være centrum for opmærksomhed, at lave en fejl. En anden årsag til dette fænomen kan være alvorlig følelsesmæssig nød, som ramte en mand. Tabet af deres kære, krig, forræderi af venner, forårsagede helbredsproblemer kan provokere overdrevne, alt for overdrevne følelser, komme til at bo permanent i forventning om en gentagelse af traumatiske situation.

For at overvinde mistillid, er behandlingen normalt ikke nødvendig. Men uden at konsultere en psykolog at gøre, er svært, selvom det er muligt.

Først skal du tage et stykke papir, en kuglepen, så prøv at skrive ned, hvad der bekymrer. Læs omhyggeligt den resulterende liste. Du vil straks se, hvor uberettiget del af oplevelsen. Sundhed bekymringer? Gå til lægen, der skal undersøges. Nogen dårligt kiggede i din retning? Og hvad så? Switch, så tænk på behagelige ting.

Prøv at abstrahere fra alle de forstyrrende situationer. I første omgang vil det være vanskeligt (her bare brug for en psykolog), så vil det hele blive bedre og bedre.

Husk, hvordan alle, der bor på Jorden, har du ret til at begå fejl og mangler.

Forstå, at det mest lidet flatterende gennemgang - dette er blot en subjektiv holdning skrevet af en enkelt person. Lær at gå glip af estimater, men lidet tale af sig selv, og for den rådgivning, støtte fornuftige forslag til at være taknemmelig for dem, der gav udtryk for dem.

Indse: uhøflighed fra de andre - det er deres, ikke dine problemer.

Fast basics: som på én gang er umuligt.

Prøv at gøre noget interessant. Koncentrer dig om, hvad du laver bedre end andre, hæve selvværd.

For at overvinde dit problem, er du nødt til at gennemgå en fuld lægeundersøgelse for at sikre, at der ikke er fatale sundhedsmæssige problemer ikke eksisterer.

Det kan dog ske, at den øgede angst mistro - det er det første tegn på en hvilken som helst afvigelse, såsom panikanfald. Men i dette tilfælde er der ikke noget at bekymre sig om. Millioner af mennesker (ifølge statistikken, hver femte i verden) lider af denne psykologiske og adfærdsmæssige abnormiteter. Jeg har længe fundet måder at behandle denne sygdom, og rettidig opstart af behandling kan slippe af med det helt.

Hypokonder mennesker skal altid huske én ting: deres liv er helt afhængig af arbejde på sig selv. Jo hårdere folk vil arbejde på at komme af uproduktive frygt, jo mere aktiv og munter er hverdage, vil mere succes være liv.

Arbejd hårdt på sig selv, justere deres karakter, deres adfærd, og være glad!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.