FormationUngdomsuddannelse og skoler

Hvorfor kaldes embryonale nyre undslippe: træk af strukturen og oprindelse

Organ er den del af planten, som indtager en bestemt position, kendetegnet ved en specifik struktur og udfører specifikke funktioner. En af dem er nyren. På trods af sin lille størrelse, den udfører mange vigtige funktioner. Hvorfor kaldes embryonale nyre flugt, kort beskrive i denne artikel.

Strukturen af nyren

Dette organ repræsenterer fremtiden af anlægget. Hvorfor nyren kaldes systemet med embryonale skud? Alle på grund af dens struktur. Basen er nyre embryonale stamceller, der passerer ind kegle vækst. Her er de celler i den pædagogiske stof - meristem. Med udbruddet af gunstig periode deler de intens, at der udvikles flugt.

Overvej nogen nyre. Du vil opdage, at det kan være brun, brun eller grå, og ydersiden er dækket med tørre skæl. Dette ændrede blade, der beskytter den fremtidige flugt fra skader. Yderligere barriere mod ugunstige miljøforhold er en harpiks, som er isoleret knop skalaer. I visse planter til beskyttelse mod temperaturændringer og mangel på fugt, er de dækket med tykke fuzz.

Således bliver nyren sammensat af stilken med forkortede staengelled (afstand mellem ark) og blade. Ved første øjekast kan det ikke tro efter alle disse dele af planten er ændret. Det er grunden til nyrerne kaldes embryonale skud.

En række af nyre

Rudimentære skud klassificeres i henhold til bestemte kriterier. En af dem - arten af den position på stilken. Afhængigt af dette, nyrerne er den laterale og apikale. Den første på siderne af stilken, som regel i bladhjørner. Men der er undtagelser fra denne regel. For eksempel, Kalanchoe knopper placeret på kanten af bladpladen. Og hindbær - på rødder og underjordiske dele af stilke. Disse kaldes utilsigtede knopper.

Hvorfor kaldes embryonale nyre flugt, har vi allerede fundet. Lad os nu se på deres syn på strukturen af singulariteter.

vegetative knopper

En sådan type nyre i embryonale stamceller omfatter et blad primordier. I foråret, når længden af dagslys stiger, begynder de at udvikle først. Hvorfor kaldes embryonale nyre flugt forklarer også det faktum, at på deres bekostning der er mad. Vegetativ danner en rudimentær flugt blade. Det er i disse organer af planter foregår fotosyntese. Især er det nødvendigt forår når løvtræer "live" efter vinterperioden. For udviklingen af blade, blomster, frugter og rodsystemer har brug for energi. Autotrofer danne sin egen, ved hjælp af kemiske bindinger af organiske forbindelser, især monosaccharidet glucose. Dette stof fremstilles i plastider af grønne chloroplaster i nærværelse af vand, solenergi og kuldioxid. Dette er hovedårsagen til at forklare, hvorfor nyren kan kaldes rudimentær flugt.

blomsterknopper

I betragtning af de rudimentære skud af træagtige planter, kan du se, at de ikke alle har samme størrelse. De, der er større, er blomsterknopper. Blandt dem er ved at udvikle blomster. Men nyre bolshinsvo på planten blandet. De har begge de begyndelser og blomster og blade.

Hvorfor nyren kan kaldes rudimentær flugt? Også fordi andre end magt flugt gennemgår processen med vækst af plante organismer.

Begynd at svulme i foråret terminal knopper, er begyndt at dukke op nye skud. Og i hele den periode af gunstige plante vokser i størrelse.

betingelser nyre udvikling

Udvikling - dette er en anden grund, der forklarer, hvorfor nyren kaldes embryonale skud. Varme, fugt og solenergi er de grundlæggende betingelser, hvorunder knopperne begynder at udvikle sig. Celler inddeles i pædagogisk hårdt væv, skubber flagerne. Internodium aflang, resultatet er et ungt skud, hvor der er grønne blade. Med skæl dø ud med tiden, da behovet for dem ikke længere fungerer.

Hvis en plante vokser i en tempereret klimazone, vinteren udvikling af sine nyrer stoppet. det genoptaget i foråret. Nogle knopper kan ligge i dvale i flere år. Denne form for reserve planter. De kaldes sove. Hvis den er beskadiget apikale rudimentær flugt, de begynder at udvikle og danne nye stængler med blade.

Levedygtighed nyre er den vigtigste betingelse af livscyklus. Udvikling listv udfører fotosyntese og gasudveksling, blomster - seksuel reproduktion organer og unge skud - det er de vigtigste funktioner af disse plantedele, uden hvilke vækst og udvikling er umulige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.