Mad og drikkevarerOpskrifter

Oyster stege - lækker ret

De fleste af os elsker svampe og østers stege - det er virkelig et fad for gourmeter. Det er for nylig blevet massevis til at blive vist på butikshylderne, men ofte vokser på inficerede træer, såsom poppel, pil, brombær, abrikos. Og altid bemærket, at østers stege indsamlet før i naturen, meget dem end den, der er dyrket i kunstige forhold. Denne fantastiske champignon kaldes ofte en diætetisk produkt. Ifølge deres smag østers stege overgår selv de berømte svampe. Nedenfor er opskrifter til fremstilling deraf.

Oyster stege med løg

Til fremstilling af krævede 0,5 kg svampe, hakket persille og dild, 2 løg, peber, salt og solsikkeolie til bruning af svampe. Da stegte østers opskrift med et foto, der er præsenteret her, er en meget delikat produkt, kog dem før stegning er ikke nødvendig. De skal skylles grundigt til ikke fanget sand og andre urenheder, tørre på køkkenrulle og skæres i strimler (1 cm bred). Bow Shinko halvcirkler og stegt i vegetabilsk olie på en pande. Til brun løgene tilsæt skivede svampe og steg dem i ca 20 minutter over medium varme. Østers stege har ét træk: i kontinuerlig varmebehandling, bliver det en "gummi". Det er derfor, under udarbejdelsen skal konstant forsøge svampe.

Ved afslutningen af tilberedningen østers stege krydret med peber og salt, og derefter slukke sin drys med krydderurter. Disse svampe er ikke kun en fremragende side parabol, men også et fuldgyldigt uafhængig fad.

Stegte østershatte med salat

Vasket og champignon i skiver har brug for at tørre på en papirserviet. I en bred pande til 4 Art. l. olivenolie 0,5 kg ristede østers. Efter inddampet hele massen af fluid frigivet fra svampe, fjernes de fra ovnen og spredes i en separat skål. Inden udgangen af madlavning parabol peber og salt (efter smag). Skrællet og skåret i halve ringe løg blandet med stykker af salat. De er føjet til de stegte svampe. Olivenolie rester, der blev fremstillet østers stegt, blandet med balsamic eddike. Hæld denne sauce svampe og salat blade.

Østershatte i creme fraiche

Næsten alle ved, at de fleste arter af svampe, kogt i fløde sauce, er meget velsmagende. Og østershatte, stegt med creme fraiche, er usædvanligt velsmagende og meget nærende fad. Til deres fremstilling er behov for sådanne produkter: 0,5 kg skrællet og skåret svampe, 2 spsk. l. smør, 2 løg, 150 g creme (20% fedt), peber, salt. Fans kan bruge disse fennikel urter.

Teknologi til fremstilling: skiver svampe hæld kogende vand, løg renses, skæres i halve ringe. I en stegepande smelte smørret. Det bør være Svits løg, så er du nødt til at tilføje til det nogle vand og østershatte. Skål med salt og peber. Ragout svampe ca. 0,5 timer. Derefter er det med creme fraiche og kog i yderligere 10 minutter. Hakket dild tilsættes efter fjernelse af østers svampe med ild.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.