ModeTøj

Sådan vælger du den rigtige bh: tips og tricks

Sociologer, fandt forskerne, at to tredjedele af kvinderne ikke ved, hvordan man vælger den rigtige bh. Som et resultat af at erhverve vasketøjet forkert størrelse, farve eller stil, og dermed ødelægge hendes figur. Hvordan til at vælge en bh korrekt, og om der er generelle krav?

Den forkerte undertøj kvinde skaber besvær og ubehag, når iført, hvilket fører til en forringelse af humør, bryst patologi og udseende ændre tallene ikke til det bedre.

Hvorfor har vi brug for en bh?

Bra - vigtig og nyttig stykke af kvinders garderobe til at opfylde deres største funktion. Det hjælper til at beskytte brystkirtlen fra skade, opretholde den smukke form af brystet, skaber komfort under forskellige sportsgrene, så enhver kvinde bør vide om, hvordan man vælger en bh. Korrekt valgt bh - det er også en stilfuld, sexet billede.

Regler for valg af undertøj

I moderne forretninger og butikker har elementer af lingeri i et stort område, og kun få mennesker ved, hvordan man vælger den rigtige bh. Undertøj skal sidde lige på figuren, skal du ikke trække uden at efterlade rødme når den bæres, skal se smuk og ikke stikke ud fra under tøjet. For at sikre din bh så perfekt, at følge et par tips:

  1. Før du går til butikken, måle omkreds af brystet, at notere det. Målinger bør være to: på de fremspringende punkter og under brysterne. Konsulenter vil fortælle dig, hvad der vil passe til bh'er i størrelse, og derefter nødt til at vælge selv.
  2. Valget af stil afhænger af dine præferencer. Indendørs eller udendørs, bøjle eller uden stil "Angelica" eller "push-up" til dig, men under hensyntagen til den type og størrelse af brystet. For små bryst foretrukne bh'er med skum. stor størrelse bh er bedre at vælge en tynd, sart. Den elastiske bryst perfekt ser i åbne kopper, og efter fodring barnet, tværtimod, er det bedre at bruge en lukket model, da elasticiteten af brystet er stærkt reduceret.
  3. Strukturen i bh og antallet af leddene er også forskellige, og de har forskellige syn på hver figur. Hvis brystet har en konisk form, ændre det visuelt under anvendelse kopper med vandrette sømme. For bred brystkasse bør vælge en model med en særlig indsats mellem skålene. Udvide smalle skrånende eller lodrette sømme.
  4. Når du vælger en farve bh tage hensyn til det tøj, som har planer om at bære det. Det er ønskeligt, at vasketøjet er i kontrast med en kjole eller en bluse, især når udstyret med sådan en tandem arbejdsplads.

Dyrt eller billigt?

Alle ved, at du kan købe en bh overalt: fra markedet til de dyre mærkevare butikker. De fleste kvinder foretrækker at spare op til dig selv og vælge en billig, lav kvalitet bh'er. Husk, at dette ikke er økonomien, og spild af penge. Billige falsk efter et par vaske vil trække og komme i forfald, mens dyre, høj kvalitet bh'er vil vare lang tid og perfekt understøtter dine bryster. Vær opmærksom på vores tips til, hvordan du vælger en bh. Korrekt siddende undertøj - en garanti for god stemning, harmoni og charme af hver kvinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.