Hjem og familieGraviditet

Kameton under graviditet

Graviditet - er en vidunderlig tid. Hvor dejligt at føle, at du vokser og udvikler lille del af dig og din elskede. Kvinden er ikke bekendt med ansvaret for sundheden for sit barn i de første to - tre måneder. Rigtig forståelse af, hvad der sker kommer, når du starter det andet trimester af graviditeten. Der er allerede rundet mave og babyen for første gang gør sig gældende, forsigtigt at skubbe sin mor. Men graviditet er ikke altid uden problemer. Vordende mødre har tendens til at blive syg. Immunitet af gravide kvinder i høj grad svækket. For det første, hendes krop har at arbejde dobbelt så hårdt, så hurtigt bliver træt. For det andet immunforsvaret er svækket, som behovet for at bære et barn. Antallet af celler, der bekæmper infektion og vira, bakterier mindskes betydeligt. Det er meget vigtigt for normal vækst af barnet. Hvis en sådan proces i moderens krop ikke gør, hendes krop begynder simpelthen afvise frugt som behandler det som et fremmed stof.

Af alt det ovenstående bliver det klart, hvorfor gravide kvinder ofte bliver koldt, syg. Symptomerne som regel, at alt dette ledsaget repræsenterer almindelig forkølelse, hoste. Næsen er indarbejdet, ondt i halsen. Hvad gør man efter at have taget medicin, som hun nød før graviditeten, er det umuligt nu? De fleste læger i denne situation ordinere mødre stof kaldet Kameton. Dens anvendelse bør ikke påvirke barnets udvikling og trivsel, ifølge eksperter. Under alle omstændigheder er det nødvendigt at studere instruktioner til brug af stoffet.

Kameton er et stof, der anvendes til behandling af kroniske og akutte sygdomme i halsen, næse og hals. Dette frem for alt et antiseptisk middel. Det har smertestillende og anti-inflammatorisk effekt. Kameton under graviditeten kan bruges. I det mindste er denne situation ikke vises på listen over kontraindikationer. Men hvis vi er opmærksomme på dette punkt, så er det sagt, at det ikke er nødvendigt at bruge Kameton til behandling, hvis personen er observeret overfølsomhed over for enhver komponent, en del af midlerne. Alt dette kan være fyldt med kløende hud, udslæt, brændende fornemmelse i halsen og næsen.

Fremstillingen Kameton-aerosol, for eksempel indbefatte følgende stoffer. Hlorobutanolgidrat som anesthetizes betændte område; kamfer, er irriterende og antiseptisk virkning. En anden kamfer forårsager en skarp stigning i blodgennemstrømningen i vævet. Ud over disse komponenter indbefatter sammensætningen kameton vaseline og eukalyptus olie, menthol. Det er grunden til, nogle forskere hævder, at det ikke er nødvendigt at bruge dette værktøj til behandling af gravide kvinder. Producent beroliger sine kunder, som oplyser, at undersøgelser af gravide kvinder og nye mødre simpelthen er ikke udført. Derfor er tilstrækkelig erfaring med brugen også mangler. Det er værd at bemærke, at ifølge mange kilder Kameton under graviditet er skadeligt i de første fire måneder. Det var i denne periode, alle organer i fosteret dannes. Med hensyn til det sidste trimester, der Kameton under graviditeten kan allerede anvendes i behandlingen af forkølelse vordende mor.

Som den eneste synspunkt i dette tilfælde er ganske enkelt ikke er til rådighed, er det bedst at forsøge at undgå disse lægemidler. Under alle omstændigheder er det en privat sag for hver kvinde. Kameton tage under graviditet eller ej, det er op til dig. Måske er der andre midler til at overvinde kulden. I dette tilfælde kan kvinden ikke kun holde dit helbred, men også den fremtidige sundhed for barnet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.