Nyheder og SamfundKultur

En stærk kvinde: hvad er det?

I dag, mere og mere ofte det begyndte at lyde udtrykket "stærk kvinde". Men hvordan man kan definere, hvad det er, og genkende det i mængden? Nogle gange er vi ikke helt forstår, hvad der menes med dette udtryk, og hvad det fører til konsekvenser. Lad os prøve at finde ud af, om en kvinde sådan formulering lignende, og hvad det kræver.

Hvad er det

Den mest almindelige opfattelse, at en stærk kvinde - er den, der ikke har brug for hjælp fra mænd. Hun er selvsikker, uafhængig, og oftest også økonomisk uafhængig. Denne dame ikke panik i stressede situationer og kan nemt finde en vej ud af de foreliggende omstændigheder.

Hvad gør en kvinde være så? Nogle gange er det umuligt at se ind i dybet af sjælen, for at forstå sin essens. Denne jakke, maske, som hun bærer. Manglen på forældrenes kærlighed og forståelse for mennesker, afvist af mænd - som alle kan have en indvirkning på dannelsen af karakter. Den verden, der omgiver en kvinde, omstændighederne i livet tvang hende til at være stærk, at passe sig selv, børn og glemme alt om svaghederne.

Men der er tidspunkter, hvor selv den stærkeste kvinde ønsker at trække over til mandens skulder og finde trøst i sine arme. På sådanne øjeblikke af svaghed er det meget vigtigt at lukke var en kærlig person, forståelse vil lade hende græde eller udtrykke deres smerte.

Hvad er forskellen

Ofte forveksler to helt modsatte udtryk: "en stærk kvinde" og "butch kvinde". Lad os se på dem. Butch - er den, der ser ud som en repræsentant for en stærk halvdel af menneskeheden. Oftest er det på grund af den hormonelle fiasko hos kvinder. Men nogle gange sker det, når hun spiller sportsgrene: vægtløftning, bodybuilding. På grund af den konstante træning og mesterskaber tallet bliver maskulin form og ophører med at være feminin.

Medicinsk brug af ulovlige steroider, som er skadelige for kroppen, hvilket fører til oppustede muskler, brede skuldre og en smal bækken, hvilket er usædvanligt for en perfekt damer figur.

Men selv den mest magtfulde kvinde i verden drømme hjem varme og komfort, ønsker at få børn og være en god mor, en elskede hustru.

Måske mødte du dem af messen køn, som stoppede en galoperende hest eller i brændende hytter var, men en stærk kvinde bør ikke være stærk fysisk, alt manifesteret i styrken af karakter. Normalt er det den maskuline kvaliteter, såsom begær, udholdenhed at nå dette mål, overvinde forskellige forhindringer, beslutsomhed og udholdenhed. Nogle mænd er bange for kvinder, fordi de ikke ved, hvordan man opfører sig med dem. Andre, tværtimod, respektere dem og tilbede dem.

Denne kvinde charme og tvinger til at tage hendes eksempel. Hun er en leder af natur og beundringsværdig. Gør det til hende, beslutter hun. Men én ting er: det kræver altid at være på toppen, for at skjule deres sorg, frustration og holde bevæger sig fremad.

Hvis du ser en stærk kvinde, så prøv ikke at glemme, at det også kan være dine små svagheder. Vær forberedt på at erstatte hende hans skulder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.