Nyheder og SamfundKultur

Victory Parade den 24. juni 1945

Årlig den 9. maj kigger millioner af russere på Victory Parade med glædelig tårer. Denne dag blev en nationalferie næsten halvfjerds år siden. Endelig blev der undertegnet en handling om overgivelsen af tyske tropper den 8. maj 1945. Om morgenen den 9. maj modtog Moskva en salute. Tredive tusindvis af hundrede kanoner markerede den store sejr. Den 24. maj informerede højesteret om beslutningen om at holde en sejrsparade på Røde Plads, på hovedtorget i landet. De kombinerede regimenter fra alle fronter, repræsentanter for alle de væbnede styrker, ridderne af herlighedens orden, sovjetiske helter, deltagere i stormen i Berlin, fremtrædende soldater og officerer skulle deltage. Men det var ikke let at komme til eliten, dem der marcherer gennem hovedtorget i landet. For at gøre dette var det ikke nok at "skelne" sig selv i kampe, det var nødvendigt at se på den tilsvarende. Deltagerne i Parade bør ikke være ældre end 30 år og ikke mindre end 176 centimeter. For dem var uniformet iført, for under militæroperationerne tænkte ingen om det, ingen har overlevet det. Tid til at forberede - en måned. JV Stalin sætte datoen - 24. juni. Og den 23. juni accepterede Zhukov selv strengt taget "undersøgelsen" fra fremtidige deltagere, der trænede hver dag i flere timer. Ikke alle har bestået testen. Det var ikke muligt at gøre dette til de helte, der løste Victory Banner over Reichstag den 1. maj 1945. Tre soldater fra den 150. infanteriedivision var ikke stærke nok i kamptræning. Og marskalderen ønskede ikke, at nogen andre havde dette symbol. Derfor deltog Victory Banner i Parade ikke, og efter den blev givet til Central Forsvarets Centralmagasin til opbevaring.

GK Zhukov tog ikke kun "undersøgelsen" af deltagerne, men også Victory Parade i 1945 i stedet for den øverste øverstbefalende JV Stalin. Og marskal K. K. Rokossovsky befalede dem. Sammen kørte de på hvide og sorte heste på tværs af det røde torv. Af den måde, at plukke en hest Zhukov var ikke så nemt. Snehvide Idol, hest af Terek-racen, var ikke en nybegynder i sådanne sager. Han deltog i parade den 7. november 1941. Men det skete så, at repetitionen af Victory Parade ikke gik over ham. Han blev lært at stoppe på det rigtige tidspunkt, var vant til tanke, geværer af geværer, skrig, så i et kritisk øjeblik var han ikke bange. Idolet skuffede ikke.

Klokken ti om morgenen den 24. juni 1945 gik en storslået hest gennem porten til Spassky-tårnet med sin berømte kommandant på ryggen. Og GK Zhukov krænkede straks to uforgængelige traditioner: han red på heste og endda i hovedetøj gennem Kremls hovedporte.

På denne dag forkælede ikke vejret, det hældte regn, så vi måtte annullere luftdemonstrationer og demonstration af civile. Men alt dette kunne ikke overskygge øjeblikkets højtidelighed og glæden af alle dem, der blev samlet på pladsen. Victory Parade fandt sted. Kombinerede regimenter marcherede langs Røde Firkant, hvor det kombinerede orkester spillede en speciel march for hver af dem. 200 fjenderbannere blev kastet på en særlig piedestal nær mausoleet som et tegn på sejr over nazistiske Tyskland, og den heroiske sanger Julbars, på Stalins personlige orden, blev båret på hans tunika.

Nu afholdes Victory Parade hvert år i hver by som en hyldest til de tabte helte og som et tegn på respekt for de overlevende, som taknemmelighed for dem, der kæmpede for deres land.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.