Mad og drikkevarerOpskrifter

Sund mad kan være velsmagende - fisk souffle bevis.

Fisk henviser til de produkter, som på grund af den store mængde af sporstoffer og vitaminer er meget nyttigt for vores krop. Men ikke mange mennesker kan lide at bruge det i mad, især for børn, hvis holdning til fiskevarer. Og en eller anden måde brødføde en familie af sådan et nyttigt og nødvendigt for vores krop fisk, husmødre nødt til at vise fantasi og forberede flere og flere fiskeretter, omhyggeligt maskering denne ingrediens.

En nyttig og kosten måltider er fisk soufflé. Det kan gøres for de yngste børn (1-3 år) og voksne medlemmer af familien, kun at udskifte nogle af komponenterne. Hvis du fortsætter med at læse artiklen, vil spørgsmålet om, hvordan man kan tilberede fisk soufflé ikke længere behøver at bekymre sig. Beskrevet opskrifter vil tilfredsstille de smager af både børn og voksne.

Fisk soufflé til børn

Fremstillet i overensstemmelse med den recept fisk soufflé opnåede var lækre og meget blid, ingen mærkelig fiskelugt. Det er perfekt til børn fra det første leveår.

For at forberede en portion bør: lean fiskefileter (100-150 g), en eller to knolde af kartofler (afhængig af størrelse), et æg, lidt af smør, fløde (spiseskefuld), løg (polgolovki), salt.

Forberedelse. Skræl kartofler og kog i lidt saltet vand. Filet vask, så tjek for knogler og også koge indtil de er møre. Hak løg og steges til de er gyldne i lidt vegetabilsk olie. Uden at fjerne fra varmen, hæld fløden, rør godt, og du kan fjerne gryden fra varmen. Lav fra kogt fisk og kartoffel puré (med en gaffel eller blender). Fra æggene nødt til at tage protein og pisk det til skum. Den æggeblomme tilsættes kartoffelmos og fiskeri, til at sætte løg blandingen og smør, salt smag og bland grundigt. tilføje forsigtigt æggehvider og rør igen. Spred soufflé er nødvendigt at pre-smurt med smør formular, da denne soufflé vil blive serveret til børn, du kan bruge silikone forme i form af forskellige figurer. Form bør sættes i den forvarmede ovn. Ved en temperatur på 190 grader soufflé tilberedning af fisk til 20 min.

Fisk soufflé for ældre børn

Vi har brug for: lean fiskefileter (250-300gr), æg (. 4 produkter), det gennemsnitlige indhold af cremen (50 ml), en tomat, et par skeer smørfedt, dåse majs (20-30gr) greens.

Forberedelse. Fiskefileter vaske og koges i letsaltet vand. Kogt filet mos med en gaffel eller i en blender trummerum. Adskil æggeblommer og tilføje dem til fisken masse. Tomat og grøn vask, tør, med tomat skræl og hak alle. Hæld i en beholder med fisk og bland godt. De resterende proteiner piskeris i et fast skum, tilsæt fløde og pisk igen. Indføre proteiner i fisk med fløde masse og omrøres forsigtigt.

Formular, som vil blive bagt soufflé, smøreolie, og drys af dåse majs. Fyld den færdige vægt og sætte det i en forvarmet ovn. Bag fisk soufflé i 15-20 minutter. ved 180 grader.

Fish souffle ferie

Vi har brug for: en filet af saltvandsfisk (600 gram), æg, bundt dild, et stort løg, ost (100 g), gulerødder, et par fed hvidløg, et par skefulde creme fraiche og fløde, (3 stk.) Krydderier til fisk.

Forberedelse. Skyl fileterne, hvis det er tilfældet, fjern kernerne. Grind den kødhakkemaskine i fileter, løg og urter. I den resulterende hakkekød tilføje æg, salt, krydderier. Blandes grundigt.

Clean gulerødder og gnid det på et rivejern, sat i en separat skål, tilføje til det revet på et groft rivejern ost passeret chesnokodavku hvidløg og krydderier. Stir.

Bagning fad fisk soufflé frakke med smør. På det nederste lag af hakket fisk spredt øverste lag gulerod-ost masse og så gøre flere lag. Det øverste lag skal forblive fisk, der er smurt creme. Før du lægger formularen ind i ovnen for at gøre souffle pinholes. Fisk soufflé er bagt i ca. 40 minutter ved en temperatur på ikke højere end 190 grader.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.