TravelingRetninger

Fritidshjem på Ob Hav i Novosibirsk region

Syd for hovedstaden i Sibirien er en meget bemærkelsesværdig vandområde. Dette er en af landets største almindeligt reservoir - Novosibirsk. Det kaldes ofte "Ob havet". Denne definition skyldes ikke kun for sin størrelse. Rekreative faciliteter på Ob Hav i flere årtier har været for befolkningen i den største industrielle og videnskabelige centrum for et overkommeligt alternativ til de populære feriesteder i det fjerne Sortehavet, som adskiller Novosibirsk betydelige geografiske afstand. Ideen om, at hans egen "hav" kan nås meget hurtigt, har været tiltalende beboere.

Novosibirsk, Ob Hav. fritidshjem

Waters endelig dannet i deres nuværende skitse til 1959 efter færdiggørelsen af bygningen af dæmningen af Novosibirsk HPS. Det er designet til at rotere turbine vandkraft og levere elektricitet til regionen. Og, selvfølgelig, for at sikre uafbrudt vandforsyning på mere end en milliontedel af byen, som ligger lige nedstrøms. Fritidshjem på Ob Hav opstod lidt senere. I reservoiret var meget stort rekreativt potentiale. Det er forårsaget af de naturlige funktioner af reservoiret, som strækker sig fra nord til syd ned ad floden Ob mere end 220 kilometer. Bredden af vandet varierer fra 2 til 23 km, og det ser ud i virkeligheden et hav af sin enorme vandoverfladen. Kyst her for en betydelig afstand og blandet nåletræ tyk vegetation, har en flerhed af indløb, åer og øer i forskellige størrelser og former. Fritidshjem på Ob Hav var placeret meget godt for turister. Sibiriske natur har sin egen karakteristiske visuelle udtryk, som generøst leveres langs hele kysten af Ob. Over tid, disse steder er blevet en af de mest eftertragtede destinationer. For turister fra de centrale regioner i landet og i udlandet var attraktive lokale realiteter - Siberian etnografisk og naturlig eksotisk, Ob Hav, rekreation. Fotografier af disse kyster har sædvanligvis dekorerede udstillingsvindue rejsebureauer, inviterer publikum til Sibirien for at hvile. Et ophold i dette område attraktivt både til naturlige klimatiske faktorer og prisen parametre. Der er et godt miljø, hele branchen er koncentreret i området længere mod nord, nedstrøms Obi.

Fritidshjem på Ob Hav - hvad skal jeg vælge?

Den turistmæssige infrastruktur i Novosibirsk vandtank bygget op i de senere år ganske godt. For dem, der planlægger et besøg til dens kyster, er der et bredt udvalg. Blandt de mest populære turistattraktioner omfatter følgende: "Hmelovka" i Karakansky skov, komfortabel roligt sted for familie rekreation og fiskeri; "Balushi" turist base, der ligger i en granskov, en ti minutters gang fra kystlinjen; "Brigantine", mere fjernt fra det regionale center i stedet er populært med elskere af sejlads og motor-sejlads.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.