Mad og drikkevarerOpskrifter

Jordbær kage i multivarka: opskrift

Pie i multivarka, vil opskriften hvoraf betragtes nedenfor, da det viser sig lækker og appetitvækkende, kan det være forberedt ikke kun til den sædvanlige familie middag, men også som en original dessert til ferien bordet. Det skal også bemærkes, at en god dessert og bagt brug af ovnen. Men i dag præsenterer vi til din opmærksomhed er den første mulighed.

Jordbær kage i multivarka: opskrift

Nødvendige ingredienser:

  • smør (kan anvendes i stedet margarine) - 160 g;
  • store æg - 3 stk;.
  • Semulje - 5,10 g;
  • vegetabilsk olie - 1 lille ske;
  • sukker - et fuldt glas;
  • Dej hævemiddel - 5-6 g;
  • vaniljesukker - 5 g;
  • Hvedemel - 1,8 kopper;
  • æble cider eddike og bagepulver - 1/3 lille ske;
  • frosne eller friske jordbær - 1 fuld glas.

Processen med æltning

Berry tærte i multivarka opskrift er overraskende enkel, kogt i timevis. Men før du lægger dejen i et moderne køkken enhed, det skal være grundigt ælte. Dette kræver en pause 3 æg, adskilt æggeblommer og hvide. Det skal tilføjes æggeblommer blødt smør (eller margarine), sukker og vanille. Proteiner anbefalet pisk ved anvendelse blomsterkrone til en tyk skum. Efter dette, skal begge masserne forbindes ved tilsætning til det bagepulver, bagepulver, tilbagebetaling af hvedemel æblecidereddike og. Som et resultat af blandingen af alle de produkter, bør du have en tyktflydende base.

bær behandling

Til kage med jordbær vendt duftende og lækker i multivarka til dens fremstilling er bedre at bruge friske bær. Men hvis du startede en dessert uden for sæsonen, i en fyldning kan bruges frisk-frosne produkter. Så bør jordbær vaskes, fri for stilke, derefter skæres i kvarte. Hvis bærrene er mellemstore, kan de tilsættes til dejen som helhed.

Udformning og bagning dessert

Lækker kage i multivarka bages i den rigtige funktion ( "bagning") i 60 minutter. Men før du lægger dejen i skålen, kræver det en velsmurt, og drys en lille mængde af semulje. Du kan derefter hælde fundamentet og sted på toppen af hendes tidligere behandlede jordbær. Derefter bør multivarku dække og installere den nødvendige software.

Parathed jordbærtærte kan bestemmes efter lyden signalere afslutningen af varmebehandlingen. Til dette formål bør dessert være en tør pind en gaffel eller kniv. Hvis dejen ikke klæber til instrumentet, kan kagen få. Hvis det stadig ikke propeklos til enden, anbefalede multivarku at sætte i den samme tilstand i yderligere 8-13 minutter.

Korrekt Serve

Jordbær kage i multivarka, blev opskriften hvoraf præsenteres i denne artikel skal sendes til bordet som en dessert i en varm eller kølet. For ham er det anbefales tilbyde varm kaffe, te eller kakao.

Hvis denne dessert til en festlig bord, kan toppen af det dækkes med flødeskum og pynt med skiver af friske jordbær, hindbær eller solbær.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.