Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan til at lave mad oksekød gullasch

Ungarske nationale køkken er berømt for sine mange spændende retter. Blandt dem en særlig plads er gullasch. I første omgang blev dette produkt betragtes som den vigtigste måltid af lokale hyrder. For sin forberedelse er oftest bruges oksekød. Men som du ved, ung kød er altid bedre at proces. Derfor er mange foretrækker at gøre alle de samme gryderet af kalvekød. Denne omstændighed er delvis påvirker dens fremstillingsmetode.

I de bedste traditioner

Ungarn gullasch af kalvekød - det er en traditionel mad. Det var almindeligt at lave mad i en gryde over åben ild. I dagligdagen er denne metode sjældent bruges. Som en generel regel, kræver den sædvanlige komfur og en dyb pande eller gryde med en tyk bund.

Til arbejde kan også bruge følgende ingredienser: 0,6 kg papirmasse skovle eller bageste kalv 2 selleri, par løg, 30 gram vegetabilsk olie, 2 pod sød peber, krydderier, fed hvidløg 2, hvidvin og to frugt moden kvæde .

Gør gryderet kalvekød let:

 1. Først skal produkterne vaskes og derefter forsigtigt formalet. Kødet skal skære skiver, peber - store strimler, og løg, hvidløg og selleri - fint chop. Quince kan simpelthen smuldre skiver, efter fjernelse af frø fra frugten.
 2. Den første ting du skal stege kødstykkerne uden at tilføje fedt og læg dem til side.
 3. Løg svagt brun i olie.
 4. Tilsæt kødet, lidt vin og lad det simre, dækket i 40 minutter.
 5. Absorber de resterende komponenter, bland godt og lad dem lidt bryg.

En sådan gullasch Kalvekød kan leveres som en separat skål, drys det i en plade af friske krydderurter. Som en side parabol er godt at bruge kogt ris eller pasta.

et komplet måltid

Oprindeligt gullasch blev betragtet som en særlig udførelsesform af en tyk suppe. Han er helt i stand til at erstatte et måltid, samtidig kombinere det første og andet kurser. Efter de gamle traditioner, moderne kokke ofte gør gullasch af kalvekød med sovs.

I dette tilfælde kan vi bruge følgende komponenter: 700 gram kalv kød 2 frisk tomat, løg, 60 g mel, 1 gulerødder, salt, 3 laurbærblade, sort peber 6-7 ærter, samt noget vand, vegetabilsk olie og persille .

Tilberedningen i dette tilfælde vil se anderledes:

 1. Først vasket og obsushennoe tørre kødet skal skæres i stykker såsom terninger eller strimler.
 2. Efterfulgt af en chop grøntsager. For at gøre dette, skæres i halve ringe løg bedre, gulerødder - små terninger og tomater - drej ved hjælp af en konventionel blender til puré.
 3. Den første olie-stegt kød. Dette kan gøres på en pande eller stegepande. Proces bør føre til en høj varme, indtil den saft, der vil skille sig ud fra kødet, næsten fordamper.
 4. Tilsæt løg og gulerødder, lave en brand og kog mindre alt under låg i 10 minutter, ikke at forglemme periodisk omrøring.
 5. På dette tidspunkt, på den anden pan er det nødvendigt først at bit yngel mel, og derefter topping vand, bringe blandingen til tilstanden af flydende fløde.
 6. Til kødet tilsættes lidt væske og simre i yderligere 25 minutter ved lav varme.
 7. 10 minutter før slutningen af madlavning, kombinere produkterne og indføre resten af ingredienserne.

Nu vil det færdige produkt faktisk ligne en tyk, velduftende og lækker suppe.

Den velkendte udgave

For at gøre fadet mere nærende, opskrift gullasch kan af kalvekød med en sauce suppleres med kartofler. Af den måde, er denne metode oftest anvendes i institutioner vores catering.

Til denne udførelsesform brug for følgende sæt af produkter: per kilogram kød purløg, 3 løg, 4 kartofler, 2 spiseskefulde smør, par glas vand, 120 gram mel og salt, tørret oregano, peber, friske urter, paprika og spidskommen .

Arbejdet skal foregå i flere etaper:

 1. Først er det nødvendigt at smelte smørret i en gryde og derefter Svits hakket løg i det.
 2. Kødet skåret i stykker tilfældigt. Efter at de har brug for til at rulle i mel og også i gryden.
 3. Tilføj alle de krydderier, hakket hvidløg, vand, 02:00 simre over svag varme. Periodisk røre massen, så det ikke bliver brændt.
 4. Indtast skrællet og skåret kartofler stykker. Efter dette, er det nødvendigt at vente yderligere 40 minutter. Salt med urter og peber bør føjes til slutningen af slukningen.

Pynt til denne ret er ikke nødvendigt, da det er i form af en kartoffel er allerede inde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.